Greencredit

Greencredit SIA
Adrese: Zemitāna iela 2b
Rīga
Latvia - LV-1012
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67885575
Darba laiks: 8:00 - 21:00
8:00 - 21:00
8:00 - 21:00
8:00 - 21:00
8:00 - 21:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Līzings un Kredīts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Greencredit - Sūdzības un atsauksmes

Greencredit - Slikts serviss

Slikts serviss Esmu klients šai iestādei. 15.01.2019 atnāca izziņa ka šajā datumā ir kredīta atmaksas datums. Taja pašā dienā apmaksāju kredītu pilnā apmērā. Līdz šīm neesmu saņēmusi nekādu apstiprinājumu, ka maksājums ir saņemts un profilā rādas, ka kredīts nav apmaksāts un kavēju maksājumu jau 2 dienas. Kas notiek ar šo uzņēmumu? Sazvanīt nevar, uz ēpastiem neatbild. Internetā lasīju, kā uzņēmums ir uzsācis maksātnespēja procesu. Negribās lai pēc tam esmu parāda un man piespiež maksāt kaut kādus kavējuma procentus.

Greencredit - Operatori

Operatori Очень хамские, непрофессиональные операторы на телефоне. Бросают трубки, и потом не дают дозвониться! Это вообще как называется? Пытаешься решить свой вопрос, а оператор отвечает нагло, и при просьбе поменять оператора ставит ультиматум - либо общаетесь с ней, либо ни с кем. Уверена, что обществу по защите прав потребителей, которые выдают лицензию таким фирмам, нужно более контролировать их деятельность, особенно работу с клиентами. Хамам в таких учреждениях не место!

Greencredit - Krāpšana

Krāpšana Cienītā latviešu tauta, vēlos jūs visus brīdināt, lūdzu nemēģiniet ņemt aizdevumu no greencredit, jo viņi tik skaisti visu reklamē, lai tikai jūs paņemtu aizdevumu tieši no viņiem, un pēc tam kad esi jau paņēmis, tad sākās visādi pārsteigumi no viņu puses, soda procenti, ne tā pagarināts un summa tik aug un aug! Domāju ka šī ir vienīgā tāda credit iestāde kas tā pelna uz jūsu uz jūsu rēķina! Tāpēc ja negribat problēmas, neizmantojat šo krāpnieku kantori! Ar cieņu: daiga

Greencredit - % aprēķins

% aprēķins Aizņēmos 03.11.2014. EUR350, savukārt 04.11.2014. izteicu vēlmi atgriezt aizņēmumu - atmaksājamā summa EUR366,50. Prasu - sik tad % Jūs aprēķinājāt? Atbilde - 2792,67% (gada %likme!!). Savukārt min termiņš atmaksai 5 dienas - arī EUR366,50. Nopietni izvērtējiet vajadzību pēc naudas, aizņemoties to šajā kompānijā!

Greencredit - soda naudas aprēķins

soda naudas aprēķins Krāpnieki!!!!! Veicu pagarinājuma maksu 5 dienas vēlāk, nekā termiņš. Aprēķināja soda naudu - tas OK (to es saprotu un atzīstu), taču kamēr vēl netika veikta soda naudas apmaksa, rēķināja soda naudu arī par vēl neapmaksāto soda naudu!!!!! Neaizņematies no šīs kompānijas!!!!

Greencredit - Lotereja vai mānīšanās

Lotereja vai mānīšanās Par cik manā lietvedībā ir lieta pret šo kompāniju, kurā krāpj un māna klientus, nolēmu izmantot iespēju un pārbaudīt, kā tad strādā šī kompānija. SECINĀJUMS-kārtējā naudas kāstuve! Sākums ir daudzsološs un viss notiek korekti. Piereģistrējies, samaksā vienu santīmu, piesaki aizdevumu un gaidi atbildi. Tik tālu viss ir kārtībā. Izlasot līguma noteikumus, atrodam punktu, kurā kredītdevējs var nepaskaidrot, kāpēc tiek atteikts kredīts. lai arī šī firma it kā balstās uz vispārējiem Eiropa...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes