Gards

Gards SIA
Adrese: Kr. Barona 130
Rīga
Latvia - LV-1012
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67313101
Fakss: +371 67274893
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Gards - Sūdzības un atsauksmes

Gards - Slikts serviss

Slikts serviss Купил пневмотический пистолет берета. По стрелял пару дней и заметил трещину на стволе. Со всей коробкой и чеками приехал обменять товар. Оставил товар на консультацию у мастера. Через 15 минут звонят и сообщают что я разбирал пистолет, хотел его починить. Что там чинить? Ствол пластмасса, купил два дня назад, гарантия ещё свежая. 🧐имейти в виду уважаемые покупатели.

Gards - 0 cilvēcībās faktors, drausmīga apkalpošana

0 cilvēcībās faktors, drausmīga apkalpošana Vakar nopirku 5 identiskus, ratlin spinner bait vizuljus, vakara notestēju 4 strādā izcili viens kulenjo vispār nespēlē. Gaju nākamajā diena samainīt pret identisku citu vizuli, ko man atteica, jo protams čeku es nebiju paņēmis pie kases. Uzradīju maksājumu internetbanka pārdevējs tas pats, kas vakar notirgoja, Saka nav čeks nav mainījās. Pats jau vainīgs, bet veikalu neiesaku nevienam, jo attieksme drausmīga.

M MPA 14.07.2021
Komentāri 0 Veikali

Gards - Krāpšana

Krāpšana Gardam ir lojalitātes kartes, kurās var veidot uzkrājumu, līdzīgi rimi vai maxima kartēm, BET Gardā ar to nevar nerēķināties, par akcijas precēm.

Gards SIA - Некачественный товар

Некачественный товар Не качественный товар, китай в тридорога, купили поводки для блесен, рвутся с усилеем в рти раза меньше заявленного на упаковке, на прозбу о возврате денег или обмене товара-отказали, даже не пытались разобратся НЕ ПОКУПАЙТЕ у них ничего, не дорожат онисвоими клиентами и репутацией

SIA Gards - Nekvalitativa prece un maldinosa garantija

Nekvalitativa prece un maldinosa garantija Esiet uzmanigi perkot preci GARDS veikalos, nesen nopirku tur DAM spininga makskeri par 50eur, sacija ka garantija ir 2 gadi un ja kas saja laika posma ar makskeri notiks tad vini apemas to salabot. Cope ar jaono makskeri biju kadas reizes 10, un pedeja reize pamaniju ka spoles turetaja sak paradities plaisas un ta jebkura bridi var atlauzties pavisam, aiznesu uz garantijas rupnicu bet tur man remonta atteica, sakot ka tas ir mana vaina , ka par stingru aizskruveju spoli, bet lieta tada ka...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes