Forevers

Forevers SIA
Adrese: Granīta iela 9a
Rīga
Latvia - LV-1057
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67844565
Fakss: +371 67844564
+371 67844567
Darba laiks: 8:00 - 17:30
8:00 - 17:30
8:00 - 17:30
8:00 - 17:30
8:00 - 17:30
8:00 - 16:00
8:00 - 15:00
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

12%
Sūdzības
35
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
17
Apskatīt statistiku

Forevers - Sūdzības un atsauksmes

Forevers - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Labdien, jau otru reizi šajā veikalā sastapos ar neizprotamu apkalpošanas atteikumu! Vakardien, 13.02.2024. Ap 19.30 veikalā vēlējos nopirkt gabaliņu (ap 300 gramiem) cāļa ruletes lūdzot pārgriezt pusīti no esošā, jau griezta gabala, bet saņēmu no pārdevējas atteikumu, ka to nevarot griezt vēl mazāku. Ļoti vīlusies devos mājās. Jūsu veikalos taču nav izvietota tāda informācija, ka mazāk par kilogramu vai puskilogramu nepārdod? !? Uzskatu, ka tas ir pilnīgā pretrunā ar pircēju apkalpošanas principiem!

Forevers - Krāpšana

Krāpšana Krāpnieciba baložu veikalā forevers. Iesaku pircējiem uzmanīties, ko tur pērk. Biju kā mācekle tur, otra pārdevēja liek uz svariem preces ar visu iepakojumu, lai tikai lielāks svars, precēm kam beidzies derīguma termiņš, plēš nost uzlīmes un pārdod cilvēkiem. Par to ziņoju vadītājai, jo nelikās normāli, uz ko viņa nereaģēja. Iesaku skatīties, ko pērkat, paldies dievam aizgāju no turienes, jo diemžēl šādi neliekas normāli.

Forevers - Slikts serviss

Slikts serviss Mūsu veikalā (Jugla) parasti iepērkos, pārdevējas laipnas, atsaucīgas, vienmēr patīkami iepirkties. Bet nesen veikalā parādījās jauna pārdevēja, tumšiem matiņiem. Rupja, trīs reiz pārprasa, "чаво" ar tādu skatu, ka gribas iet prom. Nemaz nerunājot, ka latviski, nesaprot nevienu vārdu. Es labi runāju krieviski, man vienalga. Bet ja jau nesaproti, tad vismaz pasmaidi un laipni pārjautā krieviski, nevis "чаво" tāda vēl šeit nav bijusi.

Forevers - Cenas

Cenas Situācija mana,3 okt. Pirmdien centrāltirgū Forevers veikalā redzēju uz akciju iemīļoto ekstra doktordesu, domāju nopirkšu savā Olaines veikalā. Tikai tur Cena bija ap 5eiro, man ir bilde, otra dienā tāpat. Pārdevēja maza auguma apaļa sieviete, vārdu nezinu, uz manu jautāja. Nereaģēja. Nopirku tikai trešdien uz akciju. Kāpēc tā?

Forevers - Плохое обслуживание

Плохое обслуживание Что происходит в служебном помещении магазина? В магазине воняеет выпивкой, похмельем. Заходишь как в ташниловку. Самого продавца в помещении нет. Нужно долго ждать, чтобы обслужили. Из служебного помещения доносятся звуки весёлой посиделки. От туда выходят разные мужчины под шафе. Сама продавщица примерила одну - не высокого роста, пухленькая, в очках латышка всегда с дикого бодуна. У нее такой тремор рук, что даже не может со считать деньги. Обслуживание тоже оставляет желать лучшего. Грубит...

Forevers - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Šodien, plkst. 13:45 veikalā "FOREVERS" saskāros ar ļoti nelaipnu pārdevēju, kura nemācēja noraksturot uzņēmuma produkciju( Klasiskā Servelāde auksti kūpināta)... uz manu jautājumu, kas tas ir par izstrādājumu (desa) viņa atbildēja , ka tā ir normāla...kas ir normāla ! ēdama, sastāvs, derīguma termiņš...kā arī ,veikala ieejas trepes bija slidenas...

Forevers - Drošiba

Drošiba Jautājums. Kādēļ Forevers veikalā Jelgavā strādā pārdevēja kura ir tieša kontaktpersona divām saslimušajām kolēģēm. Ar pēdējo strādāja kopā diendienā visu pagājušo nedēļu. Kas atbildēs par pircēju drošību, vai viņai nav jāievēro karantīna šajā bīstamajā laikā? Noteikti painteresēšos vai tā drīkst.

Forevers - Nakts. Tevi vairs nav. Tu sēdi iz poda...

Nakts. Tevi vairs nav. Tu sēdi iz poda... Tā kā ar sievu esam cilveki aizņemti, (viņa ir mediķis, es pavārs) un dažreiz ne laika, ne spēka gatavot nav, nolēmu pirms darba aizskriet uz gaļas veikalu "forevers". Paķēru cīsiņus, desu un pamanīju vakariņas ledusskapī: tie bija pankūkas ar malto gaļu. "ariols": spriežot pēc iepakojuma, tā nav viņu produkcija, bet kaut kāds līgums ar viņiem ir, jā tirgo. Nu sieva apēda trīs pankūkas pirms miega, es tajā laikā jau gulēju, nolēmot palikt bez vakariņām. No rīta sieva sava, kā visu nakti...

Forevers - Par algu

Par algu Sveiki. Pirms darba sakumu. Gribētu uzinat kādas algas maksa krāvējiem. Komplektētājiem un tta tālāk. Vaj maksa to ko Sola. Piemēram tā ka pierakstīt krāvēji pelna vakance. No 700 - 900. Vaj tā maksa Forevers. Vaj ka tur ir. Paskaidrojat lūdzu

D Dzima 21.07.2021
Komentāri 3 Tirdzniecība

Forevers - Bieži pārtraukumi

Bieži pārtraukumi Baložu veikalā ir divas pārdevējas kas strādā uz maiņām.Pārdevēju vārdu nepifiksēju bet viena jaunāka otra vecāka.Ierodoties veikalā kad strādā vecākā pārdevēja veikals gadrīz vienmēr ir slēgts , pakārta plāksnīte ar pārtraukuma laiku un ievēroju ka vecākā pārdevēja arpusē pie vekala ietur pīpauzi.Turklāt šī pārdevēja atšķirībā no jaunākās pārdevējas latsakās dalīt iepakoto produktu.Piemēram ja gaļas gabals ir virs 1kg viņa nepiekrī pārdot vismaz 1/2 kg.Vecākā pārdevēja ir ļoti nelapna.

Forevers - Благодарность

Благодарность Хочу выразить благодарность продавцам магазина за профессионализм, за чуткое отношение к покупателям. Они всегда выслушает просьбу покупателя, посоветуют, помогут выбрать товар, если покупатель растерялсь в выборе из-за обилия товара. Всегда в хорошем настроении, с улыбкой обслуживают каждого покупателя. Если я в больших магазинах отовариваюсь и там есть фореверс, то всё равно еду в свой около дома к своим продавцам. Да и я постоянный покупатель и это мнение не только моё, но и наших покупателей на районе. Спасибо вам за хороший персонал в нашем магазине.

Forevers - Jauna vadība

Jauna vadība Да недавнего времени Фореверс был тем местом куда хотелось идти работать, но все изменилось с приходом одного начальника. Для того чтобы избавиться от кого-то из работников, новый начальник заставляет работников писать фиктивные жалобы на работника, которого он хочет уволить, но у него нет основания для этого, пригрозив, что уволит их, если они откажутся написать жалобу. Люди вынуждены писать, хотя понимаю что завтра на месте этого работника могут быть и они. Многие боятся и чувствуют себя...

S Sapra 04.01.2021
Komentāri 4 Tirdzniecība

Forevers - Darba apstākļi

Darba apstākļi Vēlos brīdināt cilvēkus, kuri vēlas iet strādāt uz Ražošanas uzņēmumu forevers Rīgā. Man ar vīru ir ļoti negatīva pieredze. Atnācām uz darba pārrunām, ofisā izstāsta visu ļoti Skaisti un adekvāti, daudz ko apsola bet īstenībā tas netika izpildīts. Kolektīvs strādā drausmīgs, visi dzērāji, vai neadekvāti cilvēki, psihiski slimi uz galvu. Atrasties ceha un strādāt blakus ar nažiem ir bail tiešām ļoti bail lai tevi nenogalē.. Ēdnīca visiem jau ir "savas" vietas, kur tu nevarēsi apsēsties un...

Forevers - Svaru atšķirība

Svaru atšķirība Nopirku šodien Skrundā iepakojumu ar vistu, svars netto uz iepakojuma viens uz čeka pārdevēja ir iz situsi citu, smuka naudiņa Salasās ja no katra pircēja pa 4-8 grami, vai vairāk pieliek klāt, mani apkalpoja pārdevēja Laila.

Forevers - Slikts serviss

Slikts serviss Vai tas ir normāli, ka Grobiņas Foreverā pārdevēja elīna atver veikalu 8.05 izkāpjot no takša? Kad ienācu nopirkt desu, pārdevēja stāv aiz Letes piepampusi, elpa smird pēc alkohola. Nelaipni, nervozi atbild uz jautājumiem par produkciju. Es pārdomāju, un aizgāju uz blakus veikalu iepirkties. Un tas viss notiek šodien 21 septembrī 2020g. Mūsu pilsētā tāda pārdevējā ir kauns.

Forevers - Pārdevējas attieksme

Pārdevējas attieksme Skrundā pārdevēja Žanna veikalu atver pēc pusdienām kad grib, kā arī darba apģērbā apmeklē blakus esošo veikalu, aktīvi izcilā drēbes, pēc tam ieejot veikalā uzreiz nostājas aiz Letes - rokas netiek mazgātas, ne dezinficētas. Vai pārdevēja Žanna ir izgājusi sanitārā minimuma kursus, vai viņai ir saprotams jēdziens darba drēbes, higiēna strādājot ar pārtiku. Lūdzu dariet kaut ko šajā gadījumā.

Forevers - Jautājums par forevers algām

Jautājums par forevers algām Vai kāds var padalīties ar Forevers darbinieku algām,cik var nopelnīt piemēram krāvēji-komplektētāji granīta ielā 9a. Kādas atlaides dod darbiniekiem viņu ražotām precēm. Paldies jau iepriekš par sniegtajām atbildēm!

Forevers - Krāpšana!!! Нахально обвешивают!!!

Krāpšana!!! Нахально обвешивают!!! В магазине forevers" по адресу: Дзелдзавас 51 стали обвешивать! Я констатировал сей неприятный факт уже в третий раз. По 25-35 грамм с каждой позиции. Чтобы не дай бог не оговорить я стал проверять вес покупки на поверенных весах (рядом в максиме) и на бытовых весах дома. Но к сожалению факт обвешивания присутствует. И грешит этим милая на вид продавец оксана и ее коллега с темными волосами. Бейджика она не носит, так что остается без имени. Очень жаль, но после трех констатированных фактов...

Forevers - Pārdevēju aizsardzībai

Pārdevēju aizsardzībai Labdien! Pārdevēji ir pirmais, kas jāpasargā un jāizolē kases vieta! Kāpēc Kuldīgas veikalā nav norobežota kases vieta pārdevējai, lai pasargātu no vīrusa! Kā nekā pārdevēja strādā ar atvērtiem produktiem. Patiesībā ne tikai kase būtu jānorobežo, bet arī vitrīnas jāatdala ar stikla sienu, tādējādi pasargājot pārdevēju, lietojamās virsmas un produkciju. Domājiet lūdzu par to steidzami!

Forevers - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Šodien ar ģimeni atbraucām uz Baložiem iepirkties! Kārtējo reizi trāpīju uz brīdi, kad pārdevēja sataisījusies pīppauzē! Gribēju ieiet nopirkt gaļu, kur tiku jauki sagaidīta ar vārdiņu. B.. Ģ! Sajutos diezgan riebīgi. Pateicu pārdevējai, lai jau iet kur gribēja. Uz ko viņa slēdzot durvis man atbildēja (ja bi apslužila) . Uz ko es atbildēju kad es neesmu nekāda b.. Ģ. Pārdevēja pagriezās un izgāja ārā pie dārzeņu tirgotājas pīpēt. Acīm redzot klačiņas uzsišana un pīpēšana ir svarīgāka, nekā apkalpot pircēju! Attieksme vienkārši super! Tā turpināt!

A Ativ 09.08.2019
Komentāri 5 Tirdzniecība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes