Fontaine DeliSnack Riga

PT3 SIA
www.delisnackriga.lv
Adrese: Ceriņu iela 42 - 15,
Jūrmala
Latvia - LV-2015
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 28441411
Informācija: DeliSnack Vecrīgas
Adrese: Teātra iela 2, Rīga
Tel: +371 27049049

DeliSnack VALDEMĀRA PASĀŽAS
Adrese: A. Briāna iela 9a, Rīga
Tel: +371 28441411

DeliSnack ĀGENSKALNS
Adrese: Mazā Nometņu iela 34B, Rīga
Tel: +371 20595559

DeliSnack LIEPAJA
Adrese: Dzirnavu iela 4, Liepaja, LV-3401
Tel: +371 63488523

DeliSnack DAUGAVPILS
Adrese: Rīgas iela 22, Daugavpils LV-5401
Tel: +371 29668760
Darba laiks: 0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Kafejnīcas, bāri
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
12
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Fontaine DeliSnack Riga - Sūdzības un atsauksmes

Deli snack - Tika sajaukts pasūtījums

Tika sajaukts pasūtījums Tika sajaukts pasūtījums. Veģetārā pasūtījuma vietā saņēmām burgerus ar gaļu un pat frī ar bekonu… būt izsalkušam veģetārietim un saņemt gaļu ir diez gan graujoši. Par cik bijām uz miršanas robežas, burgerus nācās apēst, bet tagad visi mokāmies ar dzīvnieka miesu iekš mums.

Delisnack - Slikts ēdiens

Slikts ēdiens Veicu pasūtījumu, nachos (6,50€) vispirms es vairāk kā 20 minūtes gaidīju ēdienu. Kad beidzot sagaidīju tas bija ļoti bēdīgā izskatā, porcija bija ļoti maza, ļoti nekvalitatīvi samesta kopā... Un porcijas izmērs pat tuvu neatbilst Cenai, par 6,50€ tur varēja būt 3x vairāk ēdiena.

Delisnack - Nebaudāms ēdiens

Nebaudāms ēdiens Izdomājām pavakariņot t/c Alfa, aizgājām uz Delisnack, taču ēdiens bija pilnīgi nebaudāms - frī kartupeļi garšoja kā taisīti vecā eļļā, karbonāde likās kā vairākas reizes atsaldēta, to pat nevarēja normāli sagriezt, porcija bija maza. Izdomājām paēst blakus ēstuvē - kebab fix. Kebabs bija ļoti auksts, frī kartupeļi arī pilnīgi auksti, viss komplekts garšoja briesmīgi, to nevarēja ieēst. Varbūt ir vērts pasekot līdzi šīm ēstuvēm? No Alfas aizbraucām pilnīgi vīlušies, 25€ izniekoti par velti, labāk būtu tos gružkastē izmetis, noteikti šajās ēstuvēs vairs neatgriezīsimies.

Fontaine Delisnack Āgenskalns - Slikts serviss

Slikts serviss Apkalpošana likās atturīga jau uz nepiedienības robežas. Vairāk nekā skaidri varēja just, ka apkalpojošais personāls apkalpoja mani un manu draugu ar negribīgu piespiešanos – bez vēlmes komunicēt. Kad uzdevu jautājumus par piedāvājumu, meitene pat nezināja, kas tas vispār par ēdienu, un kas tajā iekšā. Pieteicu, lai neliek svaigus sīpolus, jo man ir alerģija, bet, pie manas porcijas saņemšanas, secināju, ka tur ir svaigi sīpoli. Kas liek secināt, ka meitene, kas pieņēma pasūtījumu, vai nu nav...

E Elīna 11.03.2018
Komentāri 5 Restorāni

Fontaine Delisnack Rīga - Serviss-šausmīgs

Serviss-šausmīgs Serviss pasūtot ēdienu Delisnack caur foodout.lv ir šausmīgs. Neiesaku pasūtīt caur foodout.lv. Kāpēc? Vienu reizi, kad pasūtīju ēdienu kompānijas, kurā strādāju, viesim, cilvēks izvēlējās pasūtīt parastus frī kartupeļus. Tā vietā atveda kartupeļus ar sieru. Šodien ar draugu pasūtījām sev vakariņas. Pasūtījām 2 porcijas lielos frī kartupeļus - ar sieru un ar čili, burgerus - vienu vistas mazo un vienu lielo cb. Rezultātā mums atveda - vienus lielos frī ar sieru, vienus mazos frī ar čili, mazo...

Fontaine Delisnack - Плохой сервис

Плохой сервис Заказывал второй раз и оба раза вместо часа заказ везли 2 часу а сегодня еще и аолос обнаружил ,плохо только что под самый конец!а когда пытался позвонить и спросить где же мой заказ и почему не в сроки все делается попросту сбросили трубку и привезли холодное все и покрое будто их швыряли по салону автомобиля !просто ужасный сервис!последний раз заказываем там!

Fontaine Delisnack - Nekvalitatīvs serviss

Nekvalitatīvs serviss Gribēju padalīties ar savu 1. janvāra pieredzi pasūtot ēdienu Fontaine Delisnack. Pasūtījām 2 vistas burrito, parastos frī un frī ar čili un sieru + 2 kolas.Piegāde kā parasti Delisnack lēna, bet tas loģiski saprotams, ir taču 1. janvāris. Un tad pienāca brīdis, kad saņēmām pasūtījumu. Kā regulāram klientam no Delisnack pasūtot reizi mēnesī ir gadījies redzēt visādus brīnumus, bet ko tādu saņēmu pirmo reizi. 1. Delisnack uzcītīgie rūķi bija aizmirsuši pievienot fri, Šo gan pamanīju tikai tad...

Fontaine Delisnack Rīga - Telpa/ēdiens

Telpa/ēdiens Delisnack Briānas ielā ir galīgi sabojājies. Nezinu kā ir pa dienu, bet pēc 00:00 tur ir drausmīgi. Ēdiens ir kļuvis galīgi nekvalitatīvs, kafejnīcā jau kādu mēnesi, ja ne ilgāk nestrādā gaisa ventilātori vai tml., šķiet tur arī nav tvaika nosūcēji vai arī tie nestrādā un līdz ar to visu laiku ir vaļā ārējās durvis, lai telpā ielaistu gaisu, jo pavāriem ir grūti strādāt, un baigi sāk smirdēt ar steiku dūmiem (vispār ēdienu), bet klientiem ir auksti! Jāsēž jakās pie netīriem galdiem! Ja aizej aiztaisīt durvis, tev virsū uzbļauj darbinieks, lai neaiztiek durvis un piedraud, ka sados pa muti.

Fontaine Delisnack - Drausmīga apkalpošana

Drausmīga apkalpošana 1) Jau vairākas reizes Alojas kvartāla Delisnacks esmu gaidījis ilgu laiku uz savu pasūtījumu kuru apkalpošana vienkārši ir aizmirsusi. Viņi atceras un pasniedz manu pasūtījumu tikai pēc mana atgādinājuma.2) Augstāk minētā iemesla dēļ ēdiens tad ir arī tā laikā kļuvis auksts, jo tas tiek pagatavots pietiekami ātri, bet personāls ir aizmirsi to man pasniegt. 3) Vairākas reizes esmu pasūtījis ēdienu līdzņemšanai. Parasti pasūtu frī ar divām mērcēm un līdz šim vienmēr personāls ir aizmirsis ielikt...

Fontaine Delisnack Vecrīgā - Apkalpošana

Apkalpošana Katru otro nedēļas nogali Vecrīgas Delisnack ap pl.4:00 - 5:00 no rīta nedarbojas kases aparāts. Šorīt kārtējo reizi ar draugiem bijām Vecrīgas Delisnack un kārtējo reizi nedarbojas kase. Par stingrās uzskaites kvītīm, kurām ir jābūt obligāti, arī neviens neko nav dzirdējis. Darbinieku attieksme klaji rupja - netiek paskaidrots cik ilgi nestrādās utt. No malas skatoties, nebūt neizskatās, ka kase nestrādā, bet gan pēc darbinieku nevēlēšanās strādāt. Ai, ļoti daudz cilvēku, pasakam, ka kase...

Fontaine Delisnack Rīga - Nekvalitatīva apkalpošana

Nekvalitatīva apkalpošana Sveiki!Vēlējos pabrīdināt klientus par nekvalitatīvo Fontaine Delisnack Riga apkalpošanu un attieksmi pret klientiem.Tātad, piektdienas naktī (plkst. 01:00) tika pasūtīts ēdiens uz mājām Rīgas centrā, reāli pēc vairākkārtējiem zvaniem ar prasību par pasūtījumu, piegāde notika tikai pēc 3 stundām, tātad ap četriem naktī! Pietam, pasūtījumā trūka viens burgers, kuru solīja vēlāk atvest, bet tā arī vēl šobaltdien nav atvests...Uzmanieties, ļoti nekvalitatīvs serviss. Iesaku viņus neizvēlēties, ja ir vēlme ātri paēst..

Fontaine Delisnack Rīga - apkalpošana

apkalpošana Slikta apkalpošana. Stundu jāgaida pasūtījums, kuru ir aizmirsuši sākt taisīt. Pamatojot to, ka ir notikusi darbinieku maiņa, un nomainītāji nav zinājuši kurš ir mans galdiņš.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes