Excilor

VEMEDIA UK
Adrese: 120 Pall Mall
London
United Kingdom - SW1Y5EA
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +447 020 3416 3229
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Excilor - Sūdzības un atsauksmes

Excilor - maldinoša reklāma

maldinoša reklāma Neticiet maldinošajai reklāmai, ka Excilor zīmulis it kā iesūcas nagā un ārstē nagu sēnīti. Esmu saskāries ar šo problēmu un vērsies pie dermatologiem. Ne viens vien dermatologs atzīst, ka šāda veida līdzekļi nespēj pilnvērtīgi ārstēt nagu sēnīti. Kad vērsos Zāļu valsts aģentūrā ar sūdzību, ka dermatologi šāda veida kā Excilor aplikatorus neatzīst par ārstniecības līdzekļiem, Zāļu valsts aģentūra atbildēja, ka Excilor ir reģistrēta kā medicīniska ierīce, kuras lietderīgumu kontrolē Patērētāju...

Excilor - Nagu sēnīte

Nagu sēnīte Nopirku excilor flakoniņu lai izārstētu nagu sēnīti uz labās rokas mazā pirkstiņa. Sēnīte bija tikai maza strīpiņa, bet sākot lietot šo brīnumu nags pamazām saslima viscaur. Esmu ļoti neapmierināts ar rezultātu, tikai iztērēta nauda. Domāju ja sēne ir uz kāju nagiem tad vispār šis medikaments nedarbosies, ja jau pat ar rokas mazo nagu netiek galā.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes