Euroled.lv

Shevlad SIA
Adrese: A. Čaka iela 129
Rīga
Latvia - LV-1021
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67272909
+371 28888839
Fakss: +371 67272909
Informācija: Juridiskā adrese
Jukuma Vācieša 7-16
Rīga, LV-1021

Veikals Pārdaugava :

Kalnciema 148
Rīga, LV-1046
Darba laiks:
Pirmdiena - Piektdiena 10:00 - 19:00
Sestdiena 10:30 - 16:00
Svētdiena Slēgts
Kontakttālruņi: +371 29555984
+371 67611613
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:30 - 16:00
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
11
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Euroled.lv - Sūdzības un atsauksmes

Euroled.lv - Krāpšana

Krāpšana Nu jau vairāk kā pāris mēnešus atpakaļ veicu Led lampas pasūtījumu šī uzņēmuma mājaslapā. Veicot pasūtījuma apmaksu, nelīgi pēc tam saņēmu e-pastu ar informāciju, ka prece ir izsūtīta. Pēc šī e-pasta saņemšanas nekāda papildus informācija nesekoja. Veikto pasūtījumu uzņēmums nepiegādāja. Sazināties ar to arī nav iespējams - uz e-pastiem neatbild un tālruni neceļ. Nauda zaudēta un prece nav saņemta.

Euroled.lv - Krāpšanās, naudas neatgriešana

Krāpšanās, naudas neatgriešana Ļoti slikta apkalpošana un nicinoša attieksme pret klientu. Sākumā savā mājaslapā norāda, ka manis izvēlētās preces ir pieejamas. Es tās arī ielieku groziņā un pasūtu un veicu arī priekšapmaksu. Pēc laika saņemu atbildi, ka preces nav pieejamas, tās arī pazūd no mājaslapas un vairs nav atrodamas. Mani e-pasti tiek ignorēti un sazvanoties atbild, ka viss nodots un grāmatvedība apstiprinājusi naudas atmaksu, bet nu jau pagājušas vairāk kā 2 nedēļas un nav ne preces, ne naudas. Uz zvaniem nelaipni atbild, ka grāmatvedei ir nodota informācija un darbiniece neko citu nezina.

Euroled.lv - Krāpšana, maldināšana

Krāpšana, maldināšana Sākotnēji biju pasūtījusi āra Led virteni 10m. Vairākkārt saņēmu e-pastu par to, ka šī virtene ir noteikti, noteikti domāta āra lietošanai, ka t. S Ip ir 44, bet... Saņēmu ip22... Vērsos pue tirgotāja, uzrakstot e-pasta vēstuli, klusums, kā akā iekrituši. Žēl, ka atsauksmes, sūdzības neizlasīju pirms veicu pirkumu. Noteikti neiesaku šajā internetveikalā ko iegādāties. Klaji melo un maldina pircējus.

Euroled.lv - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Labdien. Bijam iegājuši veikalā lai varētu iegādāties led lenti. Bet saskaramies ar ļoti nekvalitatīvu, neprofesionālo un šausmīgo apkalpošanu. Pārdevēja nezināja preču izklāstu, ka ari nevarēja izskaidrot preces aprakstu. Otrkart, pardevēja ļoti rupji runāja ar mums. Uz izteikto piezīmi par viņas rupjumu viņa nereaģēja un turpināja runāt tada paša toni. Kā arī paprasijam preces instrukciju latviešu valodā, bet izrādijās ka tadas nav. Uz aicinājumu iedod mums instrukciju latviešu valodā...

Euroled.lv - Завышенные цены и товар не соответствуют описанию

Завышенные цены и товар не соответствуют описанию Товар по завышенной цене. Сравнивая с другими магазинами тот же самый товар без акционных предложений. Будьте осторожны. На сайте продавца и в магазине на ценнике указано 18 w 1800 lumen яркости. Но по факту на самой детале на маркировке написано 55-65 lm/w. То есть 990-1170 lumen яркости. Металлический корпус детали обработан кустарно и не аккуратно, есть царапины и вмятины. Продавец отказался вернуть деньги за товар. Предложил взять что-то другое.

Euroled.lv - Informācijas nesniegšana no pārdevējiem

Informācijas nesniegšana no pārdevējiem Cienījama EUROLED.LV vadība. Lūdzu, apmāciet Jūsu pārdevējus Katlakalna 13 veikalā, par patiesas informācijas ziņošanu klientiem. Man negribas otro reizi braukt pēc informācijas par T8 LED lampām 60 cm. Man bija teikts, ka tos lampas var likt bez veca korpusa iekšējas instalācijas pārbūves. Pietiek ar '"startera" nomaiņu. Patiesībā, tas lampas 60 x 60 ir jāpārtaisa jebkurā gadījumā. Ja nē - tad LED lampa vai nu mirgo vai nu nedeg vispār. Sniedziet, lūdzu pilnu informāciju par jūsu produkciju, vai vismaz ielieciet instrukciju ar pieslēgšanas shēmu.

Euroled.lv - Atklāta krāpšanās ar produktu parametriem

Atklāta krāpšanās ar produktu parametriem Ledbaze = Euroled = Bixenon = Krāpnieku Kantoris. Pasūtīju 4w spuldzes. Saņēmu iepakojumu uz kura rakstīts 4w, bet uz pašām lampiņām ir 3w. Viens pārdevējs apgalvoja, ka ķīnieši esot kaut ko sajaukuši un centās ieskaidrot, ka pa šo cenu 4w nemaz nepārdod. Nākamajā dienā ierodoties veikalā ar mājaslapas izdruku, cits pārdevējs apgalvoja, ka šīs 3w spuldzes spīd tikpat spoži kā 4w un lai es veicu pārbaudi ar testeri. Tad arī šis pats pārdevējs paziņoja, ka šīm lampiņām esot tikai divu nedēļu...

Euroled.lv/ Led Spuldzes - Neatbilst redzamajam bildes

Neatbilst redzamajam bildes 1. Iepakots loti slikti viss krātas un sitas iekša 2. Pilnigi nekas no pasūtīta nebija pat līdzīgs tam kas bildes. 3piegadi norādīju ar Latvijas pastu aizsūtīja ar kurjeru nācās atprasīties no darba lai tiktos ar to. Bet kopuma ar cenu un kvalitāti esmu apmierināts

Euroled.lv/ Led Spuldzes - Klientu maldināšana

Klientu maldināšana Otrdiena, 2014. gada 9. decembrī veicu pasūtījumu (www.euroled.lv ) 16 precēm, cerībā saņemt pasūtījumu līdz ziemassvētkiem, jo euroled.lv mājas lapā rakstīts----Pasūtījums tiek pieņemts uzreiz un apstrādāts 12-48 stundas laikā. Uz norādīto e-pastu tiks atsūtīts rēķins, kuru apmaksājot, pasūtītā prece tiks piegādāta 1- 2 dienu laikā uz piegādes adresi.----Rēķinu 2014.121.17 vēl neesmu saņēmis(8 dienas), lai gan esmu zvanījis, interesējies un arī uz e-pastu rakstījis.Pasūtījums protams vairs nav aktuāls un vēlēšanās pie viņiem ko iegādāties arī!!!

Euroled.lv - Brak

Brak Snachalo ja kupil tam xenon kit, lampochki postojanchik peregorali, komplekt bil ne iz deshevih, v konce koncov zabil na eto delo i postavel prosto belie lampochki, toze vzjal v bixenon/euroled. Eti beloi lampochki peregarajut po 2-3 raza v god. Pokupal u nih takze LED lampi domoj, prodovec srazu skazal garantija 2 nedeli (kak takoe vozmozno po zakonu neznaju) polovina iz nih uze peregorela. Ja sejchas ponemaju shto ljuboj ih asortiment ne zavisimo ot ceni prosto brak. Ludi ne pitajtes sekonomit, etot magazin vam tochno ne das takoj vozmoznoste.

Euroled.lv/ Led Spuldzes - Klientu maldināšana

Klientu maldināšana Kārtējo reiz nākas saskarties ar cilvēku māniju gūt peļņu neskatoties ne uz ko, šoreiz runa par ''super'' piedāvājumu no EUROLED.LV, kur ir iespēja iegādāties atlaižu kuponus spuldzēm no pazīstama ražotāja "VISIONAL"(nejaucam ar "VISION"). Apraksts jau graujošs, jo redz' šīs spuldzes pārspēj visus pazīstamos ražotājus, tādus, kā ''Philips'', ''General electric'' un Osram. Nolēmu pameklēt informāciju par šo ražotāju, bet neko tā arī neatradu, nezinu, varbūt nemāku rīkoties ar internetu! Beigu...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes