Estilo.lv

Adrese: Marijas iela 16
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26378908
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali

Uzticības reitings

13%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
4
Apskatīt statistiku

Estilo.lv - Sūdzības un atsauksmes

Estilo.lv - Krāpšana

Krāpšana Estilo ir interneta veikals, kur var pasūtīt dabīgā akmens aksesuārus. Esmu veikusi pasūtījumu 02.07.2018, rēķinā bija rakstīts, ka pasūtījums būs aizsūtīts, kad tiks pārskaitīta nauda. Es arī pārskaitīju naudu uz vārdu Darina Vagale, un no tā brīža nav nekādu ziņu. Uz e-pastu neatbild, telefons nav sasniedzams.

Estilo - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Interneta veikals nodarbojas ar pašdarinātu rokassprādžu tirdzniecību. Mājas lapa ir ļoti skaista, bet nav norādīti uzņēmuma rekviziti. Arī nauda par pasūtījumu jāmaksā privātpersonai darinai vagalei. Pirms pasūtījuma apmaksas atbild uz epastiem, noris patīkama sarakste un pasūtījuma datu precizēšana. Pēc apmaksas uz epastiem neatbild, pa mājas lapā norādīto telefona numuru nav sazvanāmi, pasūtījums nav saņemts. Ne pirmo reizi pērku pakalpojumu no privātpersonām, bet pirmo reizi sastopos ar šādu krāpniecību.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes