E

Enigma veikals

Flagman-Serviss SIA
Adrese: Pasta iela 43
Jelgava
Latvia - LV-3001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29241932
Informācija: Mobilo telefonu veikals, līdzekļu labošana un sakaru tehnikas serviss.
Darba laiks: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Enigma veikals - Sūdzības un atsauksmes

Enigma/ mobīlo remonts - Bojā telefonus!

Bojā telefonus! Atnesu savu Samsung Galaxy S7 uz remontu Jelgavā, Pasta ielā 43, lai pārbauda, kāpēc telefons pats no sevīm izslēdzas. Tur atbildīgs vīrietis paņēmis telefonu, pateica, ka būs jāmaksā 5 eur par diagnostiku, ar ko biju ar mieru. Nedeva man nekādu kvītu neko, bet mobīlo atnesa sasistu sabojātu! Vairāk neieslēdzās! Mani vienkārši pasūtīja, pateicot, ka ja gribat, maksājiet 220 eur un viņi uzstādīs jauno bateriju. Es prasīju, kāpēc sasista otra puse? ! Uz ko vīrietis teica jūs neko nesaprotat, kā mums pārbaudīt ierīci, to taču ir jāatver! Un lai es eju domāju, ko tālāk darīt.

"Enigma" SIA "Jelgavas kuģinieks" veikals - darbnīca - Par mobilo telefonu remontu.

Vasaras sākumā saplīsa mobilajam telefonam displejs, nācās to nomainīt. Tuvākā iestāde kur to varēja izdarīt bija jau minētā darbnīca - "Enigma". Displeju nomainīja ātri tikai pus stundā par 20Ls. Vis bija labi līdz augusta beigās, sanāk pēc aptuveni pusotra mēneša lietošanas, Telefonam sāka rasties problēmas ar ekrānu. Tas nebija nekur kritis, nekur mests un, nekur sists. Tad nu ekrāns atteicās pavisam un rādija tikai baltu bildi. Nesu atpakaļ uz šo darbnīcu lai noskaidrotu kāpēc tā vai nav...

Enigma - konsumacija

Enigma-ta ir pedeja vieta, kur iet.tur cakare arzemniekus un ari vietejus cilvekus.tur ir tik drausmiga vieta, ka es nevienam neiesaku tur iet.tur ir dargas cenas un personals nav ari no labakajiem.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes