Electrolux

Electrolux Latvia Ltd SIA
Adrese: Duntes iela 17A
Rīga
Latvia - LV-1005
(Biroja adrese, Vairumtirdzniecība)
Tālrunis: +371 67313626
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Electrolux - Sūdzības un atsauksmes

Electrolux boileri - Ļoti nekvalitatīvi.

Ļoti nekvalitatīvi. Pilnīgs mēsls par lielu naudu. Pēdējo trīs gadu laikā esmu nopircis vairākus electrolu produktus, gan putekļsūcēju, boileri u.c, cerībā, ka zviedrs jau uzražos ko normālu. Nauda lielāka kā vidēji tirgū, bet visi produkti salūzt īsi pēc garantijas laika beigām. Nepērciet Electrolux, pilnīgs mēsls. Goda vārds, krājās vairākus gadus. Zviedrs pārdevis dvēseli ķīnietim.

Electrolux - Kvalitāte

Kvalitāte Lietoju ELECTROLUX plīts virsmu.Jau garantijas laikā šīs detaļas vairākkārt tika mainītas, šobrīd garantija ir beigusies un šīs detaļas jāiegādājas par naudu, tā jau arī nebūtu problēma,ja vien nebūtu šī darbība jāveic ik pēc pusgada. Viena šāda detaļa maksā ap 11,00 EUR, katru reizi tādas nepieciešams trīs, jo plīts virsmai ir 3 degļi. Darbiniekam, kurš garantijas laikā mainīja detaļas jautāju, kāpēc tā notiek. Viņa atbilde bija , iespējams uz virsmas nokļūst ūdens. Bet tas taču ir tikai loģiski, kaut vai tīrot plīts virsmu ar mitru lupatiņu ūdens uz tā nokļūst.

Electrolux EHM 6335K - Paslavējums

Paslavējums Gribu izteikt pateicību veikalam www.bigshop.lv. Es nopirku gāzes-keramisko virsmu. Atveda laikā, nekādu sūdzību, bet, kad atpakoju vaļā preces iepakojumu - izrādijās brāķis. Bija nolauzts viens no elektriskajiem termoregulatoriem (rezistors). Sazinājos ar Electrolux servisu - teica, lai runājot ar pašu veikalu. Aizsūtiju e-pastu uz bigshop. Pēc dažām stundām zvana - saka, vediet šurpu un mēs skatīsimies. Nākošā dienā no rīta (10:30) ievedu virsmu visā iepakojumā - apskatija, teica, ka...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes