El-Point

El-point SIA
Adrese: Kalupes iela 15 - 12
Rīga
Latvia - LV-1003
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 27304848
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Karjera / Darbs

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

El-Point - Sūdzības un atsauksmes

Sia El-point - Krāpšana

Krāpšana Firmas īpašnieks Mārtiņš Dābols, aktīvi maina darbiniekus vienu pēc otra un ss.lv meklē jaunus cilvēkus ko piekrāpt. Paņem darbinieku, līgumu neslēdz, attaisnojums- lai lielāka alga sanāk. Paiet kāds laiciņš, kamēr jāsāk maksāt alga. Tad vislaik pārliek dienas un datumus. Neiesaku nevienam iegrābties. Naudu nav jau vairāk kā pusgadu atdevis un izskatās ka netaisās

El Point - Электрики

Электрики Мартыньш Даболс и компания. Отвратительное качество. Кабели повреждены ,затащили через перекрытия без гофры. Испортили всё. Мартыньш Даболс на тел. звонки не отвечает. Прячется. Не рекомендую.

El Point - Электрики

Электрики Мартыньш Даболс и компания. Отвратительное качество. Кабели повреждены, затащили через перекрытия без гофры. Испортили всё. Мартыньш Даболс на тел. звонки не отвечает. Прячется. НЕ рекомендую.

A Arzamas 02.10.2015
Komentāri 0 Celtnieki

El Point - Neslēdz līgumu – nemaksā algu

Neslēdz līgumu – nemaksā algu Brīdinājums tiem, kuri cer atrast labi atalgotu darbu firmā “El Point”. Nebūs ne līguma (solīt solīs atnest rīt, bet tā rītdiena arī nepienāk), ne naudas par padarīto. Te ir prezentācija, kur var izlasīt bāleliņu vārdus. Latvijas firma, bet, kā saka, vadus pārgrauzīs, taču algu nemaksās. https://prezi.com/gw1m3j2ndpqx/copy-of-uznemuma-pirmsakumi/ Ieteiktu noticēt negodīgajai cilvēku muļķošanai un apmānīšanai, ja vēl kāds netic, var pārbaudīt (būs liela vilšanās).

C ciina 07.09.2015
Komentāri 2 Būvniecība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes