cv.lv

Adrese: Ģertrūdes iela 12-6,
Rīga
Latvia - LV-1010
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67356110
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

cv.lv - Sūdzības un atsauksmes

www.cv.lv - Spams

Spams Portāls www.cv.lv kļuvis neciešams. Vairs nav iespējas normāli pārskatīt vakances darba tirgū, jo visu laiku izlec viņu reklāma par sapņu ceļojumu, kuru nevar noņemt un ir jāmokās, lai saprastu, kā viņu vispār noņemt!!! add blocker arī nevar palīdzēt. Cilvēki, palīdziet:)

Cv.lv - Sāpinoša reklāma

Sāpinoša reklāma Lasīju darba piedāvājumus cv.lv un uzdūros uz ļoti sāpinošu Valentīndienas reklāmu. Man ir nelaimīgā mīlestība un cv.lv par to atgādināja. Mana salauzta sirds sāp...

CV onlaine - kāda vela pēc

kāda vela pēc Atradu "darba sludinājumu caur CV onlaine". Aizsūtiju CV - ir oK, sarunājām dienu uz pārrunām. Diemžēl sev zināmu iemeslu dēļ neaizgāju uz pārrunām. Zvana man no CV onlaine - kādā sakarā Jūs nebijāt uz pārrunām ? Saku, tā un tā... nevarēju. CV onlaine atbild - par sodu, caur mūsu portālu Jūs vairs nevarēsiet sameklēt darbu !!! Vai tad mēs būtu parakstījuši kādu līgumu ar "CV onlaine", ka viņi mani šitā soda. Bez tam cik reižu Es biju uz citām pārrunām, vai tad kāda jēga ! Ka tik tur nav atkal kāda naudas pelnīšana uz darba meklētāju rēķina

www.cv.lv - Neesoši darba piedavajumi

Neesoši darba piedavajumi Diezgan interesanti skiet tas, ka www.cv.lv tiek ievietoti neesoši darba piedavajumi. Piemeram atradu vienu darba piedavajumu kur tiek piedavats mercendaizera amats, bet sazinoties ar firmu kura darbs tiek piedavats izradas, ka tada vakance vinjiem nemaz nav briva. Skiet personala atlases firmas cilvekiem cakare smadzenes ar neesosiem darba piedavajumiem saja majas lapaa! Sviests!

J Janis 19.01.2009
Komentāri 7 Web lapas

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes