Cēsu Vīna Bārs

www.cesuvinabars.lv
Adrese: Raunas iela 12-1,
6. stāva
Cēsis
Cēsu nov.
Latvia - LV-4101
(Faktiska adrese)
Tālrunis: +371 25515541
Darba laiks: 12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 24:00
12:00 - 24:00
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Cēsu Vīna Bārs - Sūdzības un atsauksmes

Cēsu Vīna Bārs - Slikts serviss.

Slikts serviss. Rezervējām galdiņu pirms izrādes. Pasūtījām Cēzara salātus ar garnelēm un tomātu zupu. Diemžēl abi ēdieni nebija baudāmi. Garneles salātos bija jēlas un bezgaršīgas un salāti sastāvēja tikai no Ķīnas kāpostiem un bezgaršīgas mērcītes. Tomātu zupa drīzāk bija negaršīgs dārzeņu sautējums ar tajā izmirkušuām baltmaizes šķēlēm . Bi'jām stipri neapmierinātas un tas stipri izbojāja mūsu burvīgo vakaru pirms izrādes. Iesakām šefpavāram ļoti piedomāt pie ēdienkartes, lai nebojātu restorāna labo slavu. Četras restorāna apmeklētājas no Rīgas.

Cēsu Vīna Bārs - krāpšana

krāpšana Sāksim jau ar to, ka par šo darbu acis metu jau vairāk kā gada garumā, tomēr sadūšoties tajā brīdī tik ļoti šķietami prestižajam uzņēmumam drosmes pietrūka. Tad ar laiku pamaniju, ka vakance vēljoprojām atrodas plaši pazīstamajā sludinājuma portālā ss.lv , uz ko šoreiz nekavējoties pieteicos, un protams, sekmīgi tiku pieņemta, tajā brīdī gan vēl uzņēmumu vadīja iepiekšējais īpašnieks Ronalds. Vārds pa vārdam pirmajā tikšanās reizē sirsnīgi uzņēma un tiku iepazīstināta ar ļoti sīki smalki...

Cēsu Vīna Bārs Koncertzāles 6 Stāvā - Slikts serviss

Slikts serviss 27.02.2016.vakarā Cēsu vīna bārā vēlējāmies pacelt šampānieša glāzi uz jubilāra veselību, bet pasākums izvērtās ļoti nepatīkams - pasūtījām cēzara salātus, kādus redzēju pirmo reizi - dažas salātu lapiņas gandrīz bez mērces un divas plānas, caurspīdīgas gaļas šķēlītes, vienā porcijā atradās uz pusēm pāršķelts pistācijas rieksts ar čaumalu. Kad prasīju atlaidi, uz čeka bija minēti 5% atlaide, kas ir ņirgāšanās. Kad oficiante prasīja, cik tad es lielu atlaidi gribu, teicu, ka vismaz 20%, ko nožēloju, jo par šiem "salātiem" nevajadzēja maksāt. Oficiantes neturēja par vajadzīgu arī atvainoties.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes