Cenugid.lv

Electro S SIA
www.cenugid.lv
Adrese: Pildas iela 16B,
Rīga
Latvia - LV-1035
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 22335554
Informācija: Juridiskā adrese
Auru iela 5A - 44,
Rīga, LV-1069
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Cenugid.lv - Sūdzības un atsauksmes

Cenugid.lv - krāpšana

krāpšana Brīdinu - NEVAJAG! Apmaksāju telefonu, solīja 14 dienu laikā. Nu jau būs pusotrs mēnesis - nav atbildes. Uz epastiem neatbild, telefonu neceļ, pie tam zvanot sauc, bet pēc laiciņa atbild operators vācu valodā, izskatās pēc pāradresācijas, jo izsaukšanas signāla tonis mainās. 2016 gadā problēmu nebija, sākās šajā gadā. P.S. uz ierakstīto vēstuli kas kas nosūtīta uz juridisko adresi - atbildes nav. NEPĒRCIET N E K O !   

Cenugid.lv/ Electro S SIA - Slikts serviss

Slikts serviss Zavanot un jautājot par attiecīgo preci saņēmu nepieklājīgu un nepilnīgu atbildi, ka vajagot pasūtīt un tad arī visu atbildēs, kad un kā varēs saņemt preci. Preces cena tomēr nav maza tādēļ nolēmu aizsutīt interesējošos jautajumus uz e-pastu, kas arī noradīts mājas lapā ar zīmīti " rakstiet mums". Nosūtīju divus e-pastus atkārtoti, taču nesaņēmu atbildi ne uz vienu no tiem. Intereneta veikalam vajadzētu būt tendētam uz klientiem un uz augstuklientu servisa līmeni, ņemot vera konkurenci tirgū...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes