Ceļavējš kafejnīca

Adrese: Bebru iela 92
Rīga
Latvia - LV-5201
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 22308976
Darba laiks: 9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Kafejnīcas, bāri

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ceļavējš kafejnīca - Sūdzības un atsauksmes

Ceļavējš kafejnīca - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Apkalpošana ir drausmīga, lai pasūtītu ēdienu jāgaida vairāk nekā 15 minūtes, no viesmīles saņemu aizrādījumu par zvaniņa zvanīšanu “ nezvaniet, es jūs redzēju, pienākšu kad varēšu “, bieži vien saņemu aizrādījumus no viesmīlēm, ka pārāk bieži piespiežu zvaniņu, jo tikai pēc 3. Reizes atnāk un agresīvi norāda, ko darīt!

Ceļavējš - Nekvalitatīva pārtika

Nekvalitatīva pārtika Ar draudzeni devāmies paēst uz kafejnīcu Ceļavējš, Jēkabpilī, Bebru ielā. Abas divas pēc tam nokļuvām slimnīcā. Diagnoze - saindēšanās ar pārtiku. Es pārliecinātas, ka tur pasniedz nekvalitatīvu pārtiku un to vajadzētu novērst, lai arī citiem negadītos tas pats, kas ar mums.

Ceļavējš - Attieksme

Attieksme Заказала банкет на 40 человек на август ещё весной. В середине июля, позвонила как и договаривались хозяйке за месяц до банкета обсудить меню, оказалось, что я приходила и отказалась от торжества, бред какой то..... Пришлось искать другое место.. Свинство однако!!! Осторожно, не попадитесь, вас просто могут заменить более выгодным заказом не предупредив!!!

Krustpils Ceļavējš - Esmu neapmierināts

Esmu neapmierināts Pēc Lieldienām iegriezies paēst pusdienas! Pasūtiju, samaksāju un aizgāju tālajā nišā pie galdiņa, kur lasīju žurnālus un gaidiju pasūtiju, kuru parasti pienes klāt pie galdiņa. Pirms nedēļas arī pusdienoju un sēdēju turpat, tad viss bija ok! Gaidiju 30 minūtes un gāju pajautāt, kur mans pasūtijums. Meitene man rāda, ka paūtijums nolikts uz galdiņa kaut kur citur! Es viņai saku, ka visu laiku gaidiju tālajā nišā un atbilde bija vienkārši super: Man līdzi nav nevienam jāskraida!!!! Es domāju, ka...

Kafejnīca "Ceļavējš" t.c. Sala Jēkabpilī - Par apkalpošanu

Par apkalpošanu Sanāk bieži pusdienot kafejnīcā "Ceļavējš" t.c. SALA Jēkabpilī. Vairāk to nedarīšu un neieteikšu citiem. Apkalpošana pavirša, kvalitāte pasliktinās. Pusdienoju 5. jūlijā. 40 minūtes gaidīju trešo ēdienu, tā arī nesagaidīju...Nav runa par zaudēto naudu, bet par attieksmi. Sabojāta oma, vilšanās...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes