Blueberry land

Blueberry land SIA
Adrese: Spilves
Lielvārde
Lielvārdes nov.
Latvia - LV-5070
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 20122510
Kategorija: Bizness / Finanses
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Blueberry land - Sūdzības un atsauksmes

Blueberry land - Labs saimnieks

Labs saimnieks Aleksejs ir labs un godīgs saimnieks! Par katru nostrādātu stundu tiek samaksāts, kā arī par katru Salasītu ogu kilogrammu! Dzīvošanas apstākļi uz vietas ir labi, produktus arī pieved, ka bija solīts. Kas grib nopelnīt ka sezonas strādnieks - droši varat braukt, bet disciplinai jābūt arī, lietot alkoholu un slikti uzvesties - nav atļauts, tā pat ka jebkura darba vietā.

Blueberry land - Nenopietnība

Nenopietnība Tik nenopietnu attieksmi nebiju vēl redzējusi ne no viena uzņēmuma. Sākumā dabuju numuru uz ko zvaniju un pacēla sieviete norunājām manu grafiku 3dienas strādā 3 brīvas, kā arī sarunājām tikšanos, bet uz to neviens neatnāca. Zvanu tam pašam nr. bet uz to tagad atbild vīrietis un nesaprot par ko ir runa, vēlāk viņš man iedod tās sievietes īsto nr. bet uz to neviens neceļ. Velāk SS sludinājumā atrodu vēl pāris nr. un zvanu, paceļ vīrietis un man saka, ka jāstrādā 13 dienas un 3 brīvas, 8-12h dienā! Kurš spēj izturēt tādu grafiku? Ka arī beigās nesapratu cik šim uzņēmumam ir saimnieku.

SIA Blueberry land - Krāpšana

Krāpšana Sveicinati gribu bridinat par so uznemumu nekada gadijuma neejiet vasara stradat par niecigu naudu, jus sabojasiet sev nervus, gan veselibu ar tadu saimnieku Aleksejs. Par 1kg maksaja 0.55 centi ka l*** skraidi tur shurp. Cilveki stradaja vel razosana un vel pie tam nakts stundas par kuram nemaksaja. Cilveki nogurusi ljoti, bet vinam pie vietas lai galvenais tu mauktu. Cilveki gribeja gulet pec nakts darba, bet vins lika iet ogas stradat ta ari daudzi bega prom

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes