Biuro

SIA "Biuro"
Adrese: Brīvības iela 97,
Rīga
Latvia - LV-1001
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 661 00328
Fakss: +371 661 00329
Informācija: Lietuvā

Vilnius: Gedimino ave. 26
Vilnius: V.A. Graičiūno iela 2A
Kaunas: Gedimino iela 47 - 302
Klaipėda: Pilies iela 8 - 101
Šiauliai: Vilniaus iela 130
Panevėžys: Laisvės lauk. 1 - 301
Utena: Pramonės iela 12
Plungė: Vytauto iela 10
Šilutė: Lietuvininkų iela 55 - 5
Ukmergė: Pilies iela 2 - 1
Marijampolė: Gedimino iela 2

Igaunijā

Tallina: Narva iela 7 - 339 B
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Biuro - Sūdzības un atsauksmes

Biuro - Slikts serviss

Slikts serviss Nesazinieties ar šo uzņēmumu, tas saņems jūsu datus no jūsu cv un pēc tam pārdos uzņēmumiem var tevi mocīt 3 nedēļas ar atbildi vai pieņems darbā vai nē, tad telefona zvana vietā saņemsi sms ar atteikumu birojs atrodas bēniņos, uz durvīm nav firmas nosaukuma, durvis ir aizvērtas un nav iespējams tikt iekšā, kamēr tevi neredz kamerā un tikai tad atver

Biuro - Krāpšana

Krāpšana Strādāju jau pāris gadus. Pirms tam profilu bloķēja, bet tagad atbloķēja. Sāku stradāt līdz brīdim beidzās u27, uztaisīju, bet tā arī darbu nedeva. Algas skaita nepareizi, darbu nedod, dod patstāvīgiem darbu un par tevi aizmirst. Sēžu mēnesi bez darba. Tādi kropļ*. Viņiem pie di***s, ka citi arī gaida. Mait*s elementāras.

Biuro - Negodīga atlase, toksiska vide

Negodīga atlase, toksiska vide Vēlos darīt zināmu, citiem, kas apsver domu strādāt Biuro tiešajā ofisā pārdošanas lomā. Negodīga atlase, vēlas saņemt prezentāciju, lai varētu izmantot savām vajadzībām, atsaka pozīciju nepbrīdinot (jo vispirms vēlas saņemt prezentāciju, bez jebkādas intereses dzirdēt tās prezentāciju), rodas iespaids, ka arī esošā komanda ir toksiska un nevēlas sev konkurentu vai pieredzējušāku kolēģi. Neiesaku nevienam sevi cienošam pretendentam šeit iet intervēties un tērēt laiku un izjust necieņu. Žēl, ka esošā komanda kavē jebkādu produkta progresu un iespējamo izaugsmi.

Biuro - Krāpšana

Krāpšana CV-Online sludinājuma numurs: CVO-3306156-LV - ELEKTROIERĪČU MONTĀŽAS OPERATORS, bet “Biuro” piedāvā vienlaicīgi noslēgt divus darba līgumus - darba līgumu uz nenoteiktu laiku, kur darbinieka profesija atbilstoši Profesiju klasifikatoram un veicamā darba raksturojums - Palīgstrādnieks un ELEKTROIERĪČU MONTĀŽAS OPERATORS - darba līgums uz noteiktu laiku (1 mēnesis).

S shegy 19.04.2017
Komentāri 0 Ražošana

Starjob jeb Biuro - SLIKTS SERVISS

SLIKTS SERVISS Ieteiktu negriezties šeit meklēt darbu, jo viņi liks gaidīt mēnešiem, kamēr tev atradīs VARBŪT DARBU, bet sola, ka būs būs darbs, bet kā nav tā nav. UN SAPRATU, KA PATI ATRADĪŠU ĀTRĀK, NEKĀ CAUR VIŅIEM.Ieteiktu sakārtot uzņēmumam savu darbību. Ja nevarat piedāvāt darbu cilvēkiem, tad kāda jēga no Jums ir vispār? Bet kad aiziet pie viņiem, viņi tev zilus brīnumus stāsta, kaut arī tā nav. Bez maz vai sēdi mājās un gaidi taka muļķis un naivi cerot, ka viņi piedāvās tev darbu. Murgs.

; ;]]]] 26.04.2016
Komentāri 1 Ražošana

Starjob jeb Biuro - Krāpšana

Krāpšana Sveiki, vēlējos pastāt par šo `draudzīgo` kompāniju. Aizgāju uz šo firmu kopā ar draugu, jo pēc iespējas ātrāk vajadzēja atrast kādu darbu. Aizbraucām uz firmu, noslēdzām līgumu.. Domājām, tagad vismaz būs darbs. Jautājam kāda stundu likme ir, teica 1,10ls, bet tas nav viss, līgumā rakstīt 1,20 ls stundā. Labi, tajā pašā dienā atnāca īsziņa, ka rīt jāstrādā ''Staburadzē''. Nostrādājām kā suņi, un kaut kādi kalpi un attieksme arī bija ''laba''. Nepagāja kā 3 dienas, ka strādājām, un jau paziņo...

N nikna02 13.03.2013
Komentāri 13 Tirdzniecība

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes