Bikram Yoga

Jogas Centrs SIA
Adrese: +371 671 31111

[email protected]
Lāčplēša iela 52/54
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 671 31111
Informācija: Juridiskā adrese
Augusta Deglava iela 9 - 34,
Rīga, LV-1009

Ventspils ielas studijā
Tālr. +371 67704903
Email. [email protected]
Ventspils iela 65,
Rīga, LV-1025
Kategorija: Veselība / Medicīna
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Bikram Yoga - Sūdzības un atsauksmes

Bikram Yoga - Slikts serviss

Slikts serviss Lai arī cik bikram joga/karstā joga ir lieliska, neiesaku apmeklēt tieši šo klubu. Cenas ir augušas, kas it kā ir saprotams, bet kvalitāte ir diezgan zema. Runa ir tieši par nodarbību vadītājiem. Bikram jogā ir ļoti specifiska un svarīga disciplīna, tā nav vieta, kur būt vaļīgam, slinkam un nesekot procedūrai. Pārāk daudz reizes bijis tā, ka vadītāji neaizrāda momentos, kad dalībnieki neievēro procedūru un noteikumus, kas ir atrodami mājaslapā. Vadītāji arī pārsvarā izdara savu ''minimālo...

B batmen 30.07.2018
Komentāri 2 Sports

Bikram Yoga Riga - Slikts serviss, attieksme

Slikts serviss, attieksme Iegadajos 10x apmeklejumu akcijas pamudinata, bet netiku informeta, ka 10x izbeidzas ar jauna gada sakumu. Parasti visos klubos deriguma laiks ir 1 gads. Pasa akcijas apraksta nav minets, ka deriguma laiks ir lidz gada beigam. Diemzel nepaspeju visas reizes izteret, palika vel 7x, un ar yogas centru nevareja vienoties, ka neizteretas reizes varetu parnest uz so gadu. Bedigi, ka pakalpojuma sniedzeju neinterese klienta domas. Neiesaku so centru nevienam sliktas attieksmes del pret klientiem.

S saule8888 26.01.2018
Komentāri 0 Sports

Bikram Yoga Riga - Vienaldzība, Neiejūtība

Vienaldzība, Neiejūtība Jau daudzu gadus biju domājusi par Bikram Yogas apmeklēšanu, tomēr vienmēr atturēja augstās cenas par nodarbībām. Šīgada aprīlī biju neisakāmi priecīga, ka studija rīko akciju par godu savai 5 dzimšanas dienai un mēneša neierobežotu apmeklējumu abonements maksā nieka 55,55eiro. Diemžēl man sanāca apmeklēt tikai dažas nodarbības, jo dažas nedēļās pēc abonementa iegādes uzzināju, ka esmu bērniņa gaidībās, kas bija brīnišķīgs pārsteigums. Kā daudzām grūniecēm man sākās nelaba dūša, nogurums utt...

Bikram Yoga Riga - Skolotajs

Skolotajs Veseliba, harmonija - lai vinjas nezaudeetu, nekad neturpinaatu apmekleet Bikram Yoga Riga studijas. Paluukojies sev apkaart un ieskaties sevii dziljaak - vai viss ko veeleejies piedziivot, ieraudziit, sajust nav izveidojies keedes reakcijaa, saakot ar saviem tuvaakajiem!? Esi apdomiigaaks, kad izlem apmekleet kaadu jogas skolotaaju, varbuut tieshi Tu iemiisi vinja iestaigaatu tacinju. Uzkaap uz saveejaas!

E EsDiana 13.07.2014
Komentāri 3 Sports

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes