Befrites

Befrites SIA
www.kebabupiegade.lv
Adrese: Mārcienas iela 1 - 68
Rīga
Latvia - LV-1035
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20233330
Darba laiks: 10:00 - 24:00
10:00 - 24:00
10:00 - 24:00
10:00 - 24:00
10:00 - 24:00
10:00 - 24:00
10:00 - 24:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
12
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Befrites - Sūdzības un atsauksmes

Befrites - Saindēšanās, slikts serviss

Saindēšanās, slikts serviss Vakar plkst. 13: 00 ar draugu bijām Befrites Kebab un pasūtījām kebabus ar siera standziņām. Visas dienas garumā bija jāmocās ar sliktu pašsajūtu, pēc kā sekoja vēdera sāpes un vemšana. Pēc brīža, kad ēdām šo kebabu (kuru pat neapēdām līdz galam, jo ēdiens bija auksts) vairāk nespējām neko citu ieēst, jo bija liela smaguma sajūta, tāpēc iespēja, ka saindējamies ar ko citu nav. Sliktā pašsajūta Ilga visu nakti un arī no rīta nebija palicis labāk. Meitenes, kuras apkalpoja, likās, ka bezatbildīgi pieiet darbam.

Befrites - Кормят сырой едой!

Кормят сырой едой! Ужасный, просто омерзительный сервис! Не владеют вообще языками, не реагируют на звонки и письма с жалобами. Не выдают чеков! Вот такую «аппетитную» сырую курочку я получила, а запашок от нее передать не возможно! Ешьте сами такое, bifreetes!

Befrites - Valsts valodas nezināšana, krāpšana

Valsts valodas nezināšana, krāpšana 3.08 biju iegājis befrites kas ir netālu no centrāltirgus, kasieris pareizi neizsita kasē pasūtījumu par kuru bija jāsamaksā vairāk nekā biju plānojis, domāju tas bija tādēļ, ka cilvēki nezin un nesaprot valsts valodu. Biju ļoti neapmierināts. Negribējās kašķēties tāpēc rakstu, lai cilvēki zina. Darbin. Nav darba formā iziet darba laikā ar to pašu apģērbu. Galdiņi netīri, miskastes pilnas. Neiesaku tur ēst!

Befrites - Slikts serviss

Slikts serviss Vakar 27.01.2019 pl.19-48 pasūtīju trīs komplektus ar kebabu un kartupeļiem, skatos liekot kebabu nav ne sīpoli ne gurķi, ne jalapeno, pajautāju pārdevējai kas tad tas, tikai kāposti un gaļa, jā šodien nēesot nekas atvests: ( ( pie kartupeļiem pasūtīju ķiploku mērcīti, kurā pat ķiploki smaržas nebija, kartupeļi neizcepti, attieksme nesmuka, ne salvetes nekas nav, tad jau nav jāstrādā, ja nesniedz servisu!

Befrites - Slikta pārtika

Slikta pārtika Iegāju ēdnīca, kura ir Marijad ielā, veicu pasūtījumu, skatos darbinieks (austruma izcelsmes) izgāja ārā, uzpīpēja pie pašas ieejas ēdnīcā, tā ka visi dūmi un smaka iekšā nāca, tad nemazgājot rokas ķērās pie mana Kebaba taisīšanas... Sienas netīras, viss kā neestētiski un netīri, salāti bojāti ,gaļa ir stingra ,mērces briesmīgi izskatās ēstu tur negribās..

Befrites - Personāls

Personāls Personāls ir pretīgs, kā arī apkārtne. Viens darbinieks apsēdās tieši pretī, sēdēja telefonā ! Staigāt virsdrēbēs kur ēdiens.Paši darbinieki dzer darbā Galdi un grīda ir netīra un nesakopta pēc klientiem. Pretīga atmosfēra! Pa grīdu mētājas ļoti daudz ēdiena, tas pats arī uz galdiem ,tur kur ēd cilvēki. Pēc ši var secināt, ka arī tur kur mēs neredzam( noliktavas) varētu būt ļoti nesanitāri apstākļi.

Befrites - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtot uz mājām ēdienu, netika piegādāts līdz dzīvokļa durvīm, Bet gan piebrauca pie mājas (ar nokavēšanos, protams) un zvanīja, lai nāk pakaļ ārā (teica, ka nav zināms ne dzīvokļa numurs ne stāvs, kaut tā visa informācija tika nosaukta). Dzīvojam 8. Stāvā. Tik pat labi varējām vienkārši paši aizbraukt pakaļ. Arī ēdiens bija nedaudz samīcīts, bet to jau vēl pārdzīvotu.

Kebabupiegade.lv - Klientu apkrāpšana

Klientu apkrāpšana Visnaglākā iestāda un kurjeri. 07.03.2015. Pasūtīju 2 XL komplektus (Nr.3), bet atveda, nepārspīlēšu, ja teikšu - super mazos! Jau iepriekš bija tā, ka nav atlikuma ko atdot (saprotu - tējas nauda. Bet ne jau tad, kad mani ir apkrāpuši ar preci! )To visu vajadzētu pārbaudīt kādai patērētāju tiesību aizsardzības iestādei un VIDam arī.Laikam ir lieki teikt, ka vairs NEKAD tur nepasūtīšu neko, un draugiem ieteikšu to nedarīt.

Befrites - tarakan

tarakan Вчера заказали там кебаб мало того что ждали долго, и заказали без соусов, привезли с соусами и были в блюдах волоса, и коробки грязные внутри, позвонили попросили поменять заказ на что услышали ругательство в свой адрес. По итогам заказ не поменяли а еду пришлось отправить примиком в мусорник...

Bistro Befrites - Apkalpošana zemāka par nulli

Apkalpošana zemāka par nulli Biju viena no tiem nelaimīgajiem, kas iegādājās piedāvājumu "Lielā Grieķu Pita-Giross + kartupeļi + dzēriens pēc Tavas izvēles jaunajā bistro „BEFRITES” ar 60% atlaidi!" atlaižu klubā. Aizgāju šodien izmantot savu kuponu un izmetu viņus miskastē neilgi pēc ienākšanas tajā iestādē. Pirmais šoks bija tas, ka uzņēmums pārdeva gandrīz 2000 kuponus, bet bistro pat 20 cilvēkiem nav kur apgriezties, bet ne par to runa... biju jau iedomājusies, ka paņemšu ēdienu līdzi un viss būs ok. Tad kad gandrīz...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes