Baltais

Tukuma Piens AS
Adrese: Jelgavas iela 7
Tukums
Tukuma nov.
Latvia - LV-3101
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 63123123
+371 63122222
Kategorija: Tirdzniecība  •  Pārtikas produkti
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
21
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Baltais - Sūdzības un atsauksmes

Baltais - Produkta kvalitāte

Produkta kvalitāte Iegādājos trīs Turku jogurtus bez piedevām Maxima veikalā, visiem trīs ir neierasta konsistence, šķidri kā piens! Šķiet, ka ražošanas procesā būtu aizmirsuši pievienot kādu sastāvdaļu. Uzrakstīju sūdzību uzņēmuma mājaslapā, protams, paliku bez ievērības.. Līdz šim ļoti patika Baltais produkti, bet tieši attieksmes dēļ turpmāk vairs neiegādāšos, citus arī pabrīdināšu, lai mēģina izvēlēties alternatīvas.

Baltais - Nekvalitatīvs produkts

Nekvalitatīvs produkts Kopš kura laika Baltais supet auzu brokastis ir šķidras konsestences kā piens? Kaut kas ir mainījies, izejvielu trūkuma dēļ tagad atšķaidat ar ūdeni? Produkts tika nopirkts veikalā maxima (akropole) , ķengaragā. Līdz šim pastāvīgi pirkām ar ģimeni šo produktu, jo bija biezs un sātīgs, ideāls priekš ātrām brokastīm gan pieaugušajam, gan bērnam. Vairāk no šīs firmas šo produktu nepirksim, citiem arī neiesakam, jo mūs vienkārši uzskata par muļkiem un dara ko vien uziet, tā sacīt tāpat apēdīs..

Baltais - Nopirku super brokastis auzu ar zemenēm 160 g  

Nopirku super brokastis auzu ar zemenēm 160 g   Labdien. Nopirku  Anniņmuižas Rimi super brokastis auzu ar zemenēm 160 g ar datumu  27.10 ar norādītu laiku plkst.07: 55 uz iepakojuma. Čeku izmetu. Man vienmēr ledusskapī ir šis ēdiens, jo ātri var apēst, ja nav laika pagatavot brokastis. Ataisīju vaļā, pagaršojot tam bija pelējuma garša. Izmetu miskastē un paliku bez ātrajām brokastīm. Pērkam bieži, bet tā vel nav gadījies.  

I Inta 15.10.2021
Komentāri 3

Baltais - Brāķēts iepakojums

Brāķēts iepakojums Labdien šodien iegādājos Madonā xx Maximā biezpiena sieriņus, akcija 20 centi gb paņēmu vairumā, atbraucot mājās konstatēju vairākiem bojātu iepakojumu, nelaba smaka manuprāt šādus nedrīkst tirgot atvērts iepakojums, produkts bojājās domāju ka šo vajadzētu risināt un pārskatīt produkta iepakojumu kvalitāti pirms tie tiek likti veikalu plauktos.

Baltais - Krāpnieki

Krāpnieki Laiku atpakaļ strādāju Tukumā baltajā solija algu labu pēc nostrādājamiem 3menešiem biju nostrādināta kā suns alga bija pavisam mazāka kā darba devējs teica par stundām kuras reāls cilvēks nemaz nevar nostrādāt! Attieksme pret cilvēkiem kā pret suņiem un pārkāpumi darba vietā katrā stūrī neiesaku nevienam tur iet strādāt, lētais darba spēks.

Baltais - Cilvēku maldināšana, iepakojums neatbilst produktam

Cilvēku maldināšana, iepakojums neatbilst produktam Nopirkam rimi veikalos vairākus baltais jogurtus "Esi Formā! " at šķiedrvielām. Iepakojums apgalvo ka iekšā ir krēmīgs jogurts ar greipfrūtiem, bet reālitāte katrā otrā iepakojumā ir ananasu jogurts ar ananasa gabaliņiem. Labi mēs, bet ja cilvēkam ir alerģija pret ananasu. Problēma ar maldinošo iepākojumu ilgst jau vairākus menēšus. Tāpēc diez vai tā bija vienreizēja problēma ar iepakojuma sajaukšanu.

Baltais biezpiena sieriņš brunete - Cilvēku maldināšana, uz iepakojuma ir savādāks saturs kā īstenībā

Cilvēku maldināšana, uz iepakojuma ir savādāks saturs kā īstenībā Iepakojuma noformējums neatbilst saturam, pa visu sieriņu atradu tikai 1 marmelādes gabaliņu un cepumu vispār nav. Beidziet maldināt cilvēkus. Asv vai Uk tā nedrīkst darīt, bet Latvijā drīkst? Ja neviens neko nedarīs tā arī dzīvosim. Man kā patērētājam tas ir liels aizvainojums. Protams veikalā ieraugot šādi noformētu produktu gribās nopirkt, bet tā ir maldināšana.

Baltais - Patērētāju maldināšana

Patērētāju maldināšana Šodien nebija laiks uztaisīt ēst, tāpēc nopirku baltais ražoto auksto zupu, uz iepakojuma izskatās kārdinoša, bet esmu dziļi vīlusies, jo tā nu galīgi neizskatās un negaršo, pēc zupas, garšo pēc kaut kāda skāba biezeņa, fūū, zupu izmetu miskastē un naudu vējā: (nekad vairs neizvēlēšos jūsu produkciju, un citiem arī neiesaku. Labāk spēst kādu graudaugu batoniņu, nevis šo "zupu"

Baltais - Nav piena garšas vispār!

Nav piena garšas vispār! Nopirku baltais pienu 3.5%. Es nesaprotu, kur ir piena garša? ! Garšo vispār ne pēc kā! Tà ir pēdējā reize, kad pērku baltais produkciju, arī piens ar mazāk % garšo ne pēc kā! Zemturu piens toties ir 100% lv piens - garšas ziņā kā īsts un pagaidām vienīgais piens no visiem lv ražotajiem, par kuru var pateikt, ka tiešåm īsts lauku piens!

Baltais - Nekvalitatīvs ražojums

Nekvalitatīvs ražojums Šoreiz pagadījās slikts produkts. Esmu apbēdināta, jo bieži pērku šo produktu. Kas tas ir, nezinu. Izskatās pēc pulvera kunkuļos vai kā tamlīdzīga. Tā kā bērni ļoti gribēja ēst, iedevu un nolēmu pati pagaršot, neviens no mums viņu nevarējām ieēst jo piens bija negaršīgs. Derīguma termiņš 13.11.2018 pirkts 30.10.2018

Baltais - Nekvalitatīvs produkts. Zili piemaisījumi pienā.

Nekvalitatīvs produkts. Zili piemaisījumi pienā. Nopirkām pienu baltais 2%. Attaisījām vaļā. Labi, ka nepielējām kafijai, jo tad nebūtu redzējuši, ka pienā peld ļoti daudz zilu piemaisījumu punktiņa lielumā. Mazais puika gribēja dzert tikai pienu un ielēja to glāzē. Pa virsu peldēja zilie punktiņi. Ieskatījāmies pudelē... Tur arī varēja redzēt daudz zilo piemaisījumu. Čeku veikalā nepaņēmām, tāpēc pienu izlējām vairs nekad nepirkšu baltais produktus. Nekādus!

Baltais Balance multi - Balance multi, nesaprotams termiņa marķējums!

Balance multi, nesaprotams termiņa marķējums! Balnce multi, neskaidrs termiņa marķējums, tādu izsniedz man, atrodoties Paula Stradiņa 23. Nodaļā. Kā var zināt, vai drīkstu lietot! 15.12.2017. Atrodos stacionārā.

Baltais.lv / sviests ar garšaugiem - 3 dienu laikā glabājot ledusskapī pārklājies ar zaļganu pelējuma kārtu

3 dienu laikā glabājot ledusskapī pārklājies ar zaļganu pelējuma kārtu Mani tik daudz neinteresē, vai man materiāli atlīdzinās zaudējumu, kā uzņēmuma attieksme. Jau 16.08. Uzņēmuma mājas lapā nodaļā kontakti ir veidlapa, kurā sīki uzrakstīju problēmu ar jauno uzņēmuma produkciju - sviestu ar garšaugiem, taču nekādas reakcijas nebija, atkārtoju 17.08. , atkal nekā un mājas lapā arī neparādās, ka ienākusi jauna sūdzība. Kas tad ir šī sūdzības/ierosinājuma forma, vai tikai acu aizmālēšanai, lai cilvēks nomierinātos, ka ir iesniedzis? Kur šī informācija nonāk un kura tad ir pareizā iesnieguma forma? Mans e-pasts: [slēpt]@inbox.lv

A amziv 18.08.2017
Komentāri 1 Ražošana

Baltais - Вкус

Вкус Купил 1 литровую пачку молока "Baltais" 16.07.2017, а сейчас 17.07.2016 пробую и вкуса просто нету пьешь как обычную воду. Срок годность продукта до 21.07.2017. Цвет продукта белый вроде все хорошо но нет. Как будто добавили красителя к воде и все. Что за продукция такая?

Baltais - Slikts serviss

Slikts serviss Пол года назад звонила и писала в компанию Baltais по поводу купленного продукта который имел уже испорченный или просроченный характер (питьевой йогурт). Сказали заменят продукт, что в течении недели со мной свяжется их представитель. Никакой замены продукта я так и не дождалась, звонила пару раз, мне извинялись отговариваясь болезнями сотрудников, мол кто то что то недопонял. Не дождавшись ответа со стороны компании Baltais, я написала в центр защиты прав потребителя, но даже с их стороны...

Baltais piens - Derīgs termiņš bet vecs produkts

Derīgs termiņš bet vecs produkts Mani vecāki divas reizes pirka mūsu paša piena kombināta ''Baltais'' produktus un viņus pa tiešām šokēja tas ka šajā gadījumā jogurtam un kefīram ar derīguma termiņu nebija problēmas bet pats produkts bija jau sabojājies. Ir tikai viens jautājums viņi no zemniekiem pienu pērk pa grašiem bet paši pārdod vecu produkciju kapēc tā??? Kapēc viņi māna savus pircējus par derīguma termiņu un kapēc ja ir tik neklavitatīva produkcija kapēc tā ir tik dārga???

Baltais Eko - Ķiršu jogurts / kur ķirši?

Ķiršu jogurts / kur ķirši? Agrāk katru vakaru pirkām eko jogurtus ar ķiršiem, ēdām un lielījām, bet pēdējā laikā pāris reizes vīlušies, pavisam atteicāmies no tā, jo jogurts ir kļuvis šķidrs, un bez ķiršiem vispār! Ļoti žēl, ka nākas atteikties no viena no labākajiem... Iesaku uzņēmuma administrācijai pievērsties savai komandai!!! Ja nu vienīgi tehnoloģiskā karte nav mainījusies...

Baltais piens - nav piena garša

nav piena garša Vakar nopirku ''Mego'' tīklā Tukuma ''balto'' pienu 2%, bet no piena pat krāsas nebija, pielēju kafijai, tā ir palika tāda kā bijusi melna.Laikam piena kannas izskaloja un salēja pakās, lai tie ļautiņi dzer. es pat pamaisīju, domādama, varbūt pulveris nav izšķīdis... bet nekā.. derīguma termiņš- vēl 4 dienas derīgs.

Tukuma piens/Baltais biespiena sieriņš "Premium" ar kokosriekstu skaidiņām - der''iguma termiņa laikā sabojājies produkts

der''iguma termiņa laikā sabojājies produkts Šodien, 15. maijā, meitiņa pa ceļam no bērnudārza veikalā "Maxima" izvēlējās uzņēmuma "Tukuma piens" biezpiena sieriņu "Premium" ar kokosriekstu skaidiņām - paņēma no aukstumletes . Produkta realizācijas laiks bija 18. maijs. Tātad vēl 3 dienas priekšā. Kad mājās paciņu atvērām, degunā iesitās sarūguša produkta smaka. Un garša arī bija "adekvāta" - biezpiena sieriņš ar riktīgām "promilēm". Veikala vainas tur nav, līdz ar to preci atpakaļ neņem un arī naudu neatdod. Zvanu uz "Tukuma pienu" - pa...

Tukuma Piens - Krējums "Baltais" 30% - "Garšīgais krējums"

'Garšīgais krējums' Nopirkām tukuma piena krējumu ''Baltais''. Labi, ka tagad virsū raksta krējuma izstrādājums. Savadāk nesaprastu kas tur iekšā. Pēc krējuma nemaz negaršoja, balta massa. Stundas laikā pārvērtās par 50% ūdens un 50% baltās masas. Tā laikam tā ciete ko raksta uz paciņas. Pateicos par krējuma izstrādājumiem pirkšu tikai tirgū krējumu pie saimniekiem. Jo ari citi krējumi garšo pēc tās pašas masas. Pateicos visiem krējuma lielražotājiem, un ceru ka jūsu bērni neēd šos izstrādājumus. Ar cieņu jūsu pazaudētais pircējs.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes