Autogalaktika autoskola

SIA Autogalaktika
Adrese: Ventspils šoseja 32,
Jūrmala
Latvia - LV-2011
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 28843424
Informācija: Juridiskā adrese

Liesmas iela 1,
Jūrmala, LV-2012
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoskolas

Uzticības reitings

17%
Sūdzības
6
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Autogalaktika autoskola - Sūdzības un atsauksmes

Autogalaktika autoskola - Pozīcija laba

Pozīcija laba Man patika apmācību process. Visi bija pretimnākoši, taisnīgi un atsaucīgi. Teoriju nokārtoju viegli un ar pirmo reizi. Braukšanu nokārtoju tikai ar otro reizi, jo satraucos Csdd un pirmajā reizē nepamanīju zīmi vienvirziena ceļš. Vienmēr varēja sarunāt ērtu laiku brukšanām. Paskaidrojumi tika sniegti savlaicīgi un skaidri. Mani draugi ari te mācījās. Problēmu nebija.

Autogalaktika autoskola - Krāpšanās

Krāpšanās Par teorijas kursiem sūdzību nav, atskaitot telpas, kuras izskatās pēc padomju laikiem, toties braukšanas ir viens vienīgs ārprāts. Instruktore atļaujas veikt morālu un fizisku vardarbību pret mācekli. Kā piemēram, balss pacelšana, stūres raušanu, sišana pa rokām, nerunāsim par naudas izspiešanu. Prasot dubult samaksu par braukšanām, kuras vairs nav nepieciešamas. Ja izvēlaties autogalaktiku, tad rēķināties, ka beigu beigās jums būtu ieteicams meklēt citus instruktorus, un par to, jums būs jāsamaksā vēl 70€.

A Anonīms 13.07.2022
Komentāri 0 Autoskolas

Autogalaktika autoskola - Atsauksme - pozitīva

Atsauksme - pozitīva Mab šajā autoskolā viss patika. Pasnedzēji un instruktorii visu paskaidro saprotami. Es nesaprotu cilvēkusi, kuri visur vaino citus, nevis vērtē savu rīcību un prasmes. Lai būtu rezultāts, tomēr pie tā vien pašam arī ir jāpiestrādā nevis jāapsūdz citus. Daži kursanti nesaprot, ka no viņu neprecīzas rīcības ar automobili uz ceļa var notikt ceļu satiksmes negadījums, par kuru atbildīb instruktors. Man tiesības ir kabatā. Problēmu nebija.

L Linda_J 26.12.2019
Komentāri 0 Autoskolas

Autogalaktika autoskola - Naudas izkrāpšana, briesmīga attieksme

Naudas izkrāpšana, briesmīga attieksme Naudas izkrāpšana, attieksme zem nulles, morāla un fiziska aizskaršanu kā piem. : sišana pa rokām, brutālā stūres raušanas āra no rokām utm. Briesmīgāku pieredzi ar autoskolu nevaru iedomāties, instruktori uzvedas kā izbijuši 90 gadu taksisti, kuri dēļ kapeikas ir gatavi māti pārdot! Viss sākās ar Instruktoru, kura savās braukšanas nodarbībās atļāvās man kā pilnīgai nullītei, pirmo reizi piesēžoties pie stūres nenormāli bļaut virsu, tā tas turpinājās vēl vairākas reizes, nāca klāt sišana pa...

Autogalaktika autoskola - Atsauksme

Atsauksme Labdien, es mācījos autoskolā "Autogalaktika"un varu ieteikt jums šo skolu, jo teorijas un braukšanas tika detalizēti, saprotami izskaidrots, viss ir atkarīgs no cilvēka kas iet uz šo mērķi, vai tik ļoti mēs gribam sasniegt to. Runājot par braukšanām es noliedzu tos, kas domā, ka autoskola ir ieinteresēta iegut vairāk naudas, nē, tā tas nenotiek! Viss ir pašu galvās un nemeklējiet vainu citos, ja pats ar to nevari tikt galā. Kā jau teicu"vajag pašam gribēt un viss notiksies"saku, paldies, šai autoskolai

AtrisinātaAutogalaktika - Attieksme

Attieksme Сразу предупреждаю, что закончив школьный экзамен вам карточку НЕ ОТДАДУТ! По закону они не имеют права этого делать! Когда вы захотите её забрать, придётся заплатить 50€! Данный пункт они вписали в договор, но из-за этой несправедливости можно идти в суд! Инструктора данной школы будут с вами кататься хоть 30-40 раз, ничего толком не объясняя и придерживаясь слов, что вы не достаточно хорошо катаетесь! Не хотите терять свои деньги и время, выбирайте другую автошколу!!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes