AutoBums.lv

Autobums SIA
Adrese: Ventspils iela 53
Rīga
Latvia - LV-1002
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29198620
+371 29198620
Informācija: Juridiskā adrese

Jēkabpils, Brīvības iela 174-2, LV-5201
Darba laiks: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoservisi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

AutoBums.lv - Sūdzības un atsauksmes

SIA Autobums - Bojājums

Bojājums Attieksme pret cita cilvēka īpašumu drausmīga. Darbi netika izdarīti kvalitatīvi, salons noķēpāts. Cenas neteikšu ka baigi lētas bet kad jau biju iedevis naudas summu man prasīja "čeks vajadzīgs?!". Izskatās pēc 90 gadu kantora, uz brīdi kad auto tika atdots noskrējiens skaidri atceros bija 167'999, izbraucot no servisa un apstājoties pie t/c spices pamanīju ka tas jau esot 168'123.. vai tiešām lai salabotu a/m ātrumkārbas gultni bij nepieciešams nobraukt tik lielu attālumu?! Servisa vadītājs Andrejs Skorobogačs, uzklausīja problēmu skaidri bet tās risināšanai attieksme bija pavirša..

I IgorsM. 24.04.2017
Komentāri 0 Autoservisi

AutoBums.lv - Nekvalitatīvs remonts, nav čeka

Nekvalitatīvs remonts, nav čeka Zdrastvujte! Hochu soobwitj chto v dannom servise vam ne toljko isportjat avto no i jewo sdelajut neboljwuju nacenochku i otpravjat vas damoj bez cheka. Chenil generator v sledstvije chevo on bil nepraveljno ustanovlen privadja za soboj v skorje jewo odnu polomku, na chto zavedujwij avtoservisa mne pozdneje skazal chto ja sam dolzhen bil ubeditsja v jevo praveljnoj ustanovke. Kogda potreboval chek mne skazalji chtob prijehal posle zavtra tak kak was sloman kassovij aparat, noo estestvenno po...

AutoBums.lv - Krāpšana

Krāpšana Vajadzēja nomainīt autiņam vairākas detaļas. Sākumā piedāvāja detaļām un darbam normālas cenas. Pārbaudīju detaļu cenas pie cita pārdevēja, cena OK, Iegūstot uzticību, cenas vairāk nepārbaudīju. Izrādījās, ka jāpārmaksā 2x vairāk kā veikalā pieejamā detaļas cena. Esiet vērīgi, sekojiet līdzi piedāvātajām cenām! Autiņu atdeva ar nosmērētu salonu.

SIA Autobums - bojājums

bojājums Sveiki! pēc auto remonta pamanīju uz gaišā auduma salona eļļas pleķus, kurus nav iespējams nomazgāt vairs. Biju atdevis savu auto uz šo servisu, pašu detaļu nomainīja arī švaki, jo nācās pēc tam braukt uz citu servisu pārtaisīt, šajā servisā vairs nerādīšos, drausmīga attieksme, visu taisa pa fikso!!! naudu paņem bet neko negarantē. Nosmērēja salonu tagad to nav iespējams izmazgāt, neesmu vienīgais kurš sūdzās tāpēc nevienam neiesaku uz turieni doties.

SIA Autobums - Krāpšanās, slikts serviss

Krāpšanās, slikts serviss SIA "Autobums" neiedeva čeku, vēlāk izbraucot no servisa pēc 30 min pamanīju ka visi diski ir saskrāpēti bor-tēšanas laikā - atgāja krāsa tajā vietā kur tie saskarās ar gumiju. auto ir jauns. Servisa vadītājs teica ka neko nezinot, un kompensēt nekādīgi netaisās - viņs māk tikai naudu ņemt. :) par kvalitāti serviss nekādu atbildību nenesot. Vēl izrādās, ka man bija jāskatās darba gaitai un tās rezultātam. Protams ja strādājošie slauķi būtu tos diskus notīrījuši no tās smērvielas ko izmanto bortējot, tad skrambas būtu pamanījis uzreiz.

AutoBums - Riepu maiņa

Riepu maiņa Aizvedu auto uz riepu maiņu. Aptuveni pēc 2 dienām pamanīju, ka mašīnu nedaudz velk pa labi. Aizbraucu uz citu piemājas servisu, kur man atklāti pateica "kas Jūs vispār lika riepas?". Izrādījās nepareizi tika uzstādītas riepas ar dažādu protektoru dziļumu, līdz ar to vajadzēja atkal maksāt, lai samainītu vienas puses riepas.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes