Astarte nafta

Astarte - nafta SIA
Adrese: Driksas iela 17
Jelgava
Latvia - LV-3001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 6 302 0006
+371 2 913 1154
Fakss: +371 6 302 4565
Informācija: Juridiskā adrese
Dobeles nov., Dobele,
Brīvības iela 60, LV-3701
Kategorija: Auto / Transports  •  Degvielas uzpildes stacijas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

3%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Astarte nafta - Sūdzības un atsauksmes

Astarte Nafta - Ļoti neadekvāta attieksme pret klientiem

Ļoti neadekvāta attieksme pret klientiem Elejas astarte darbinieks: Diāna J. Ļoti neadekvāti izturas pret klientiem, vienmēr ir neapmierināta ar klientu pasūtījumu (ēdiens) , smagi nopūšas, agresīvi sitot preci ekrānā (kase), tad kad tiek pasūtīts pasūtījums... Agresīvi atdod atlikumu. Ļoti izrunājas... Lūgums "astarte nafta" ņemt vērā... Paldies!

Astarte Nafta - Bravurīga un rupja kasiere

Bravurīga un rupja kasiere Sveiki, vai patiešām trūkst adekvātu kasieru, vai klientiem ir jāklausās rupja bļaustīšanās, apsaukāšanās, pret klientiem bravurīga attieksme, bija manāms ka kolēģe uz kuru bļāva bija apjukusi, nezinu vārdu bet maza auguma ar astīti ap gadiem 50, pretīgi.

Astarte Nafta - Slikts serviss

Slikts serviss Slikts serviss. Apkalpošana zem katras kritikas. Šodien vēlējāmies uzpildīt degvielu, pieejot pie lodziņa netikām apkalpoti (šī nav pirmā reize) . Ieejot iekšā jautājot, kādēļ netiekam apkalpoti, atbilde sekoja, man pie lodziņa nav jāapkalpo. Tajā pašā laikā, pēc mums uzreiz cita persona tika apkalpota. Šeit ir runa tieši par vienu konkrētu darbinieci. Attieksme vienmēr ir rupja / nelaipna. Nauda tie pamesta, nevis pieklājīgi padota.

Astarte Nafta - Bardaks

Bardaks Nu mīļie, brīvdienās gadījās būt Rojas pusē. Nu tā ap vienpadsmitiem rītā. Ārpusē pie dusa skaists galdiņš un soli. Bet apkārt cūkkūts. Papīri vienreizējie trauki buņdžas. Atļāvos pateikt pārdevējai uz ko atbildēja viņai nav jātīra un sētniece brīvdienās guļ. Uh.

Astarte Nafta - Slikts serviss

Slikts serviss Saprotu, ka darbiniecei ir maz klientu nakts laikā, taču žēl, ka tos pašus pienācīgi apkalpot nespēj. Sagadījās būt uzpildes stacijā trijos naktī, pēc gara pārbrauciena un vēlējos apmeklēt tualeti, pēc tam uzpildīties un nomainīt logu tīrāmās slotiņas. Piezvanīju, sagaidīju nupat pamodināto darbinieci, laipni sasveicinājos (latviski) un palūdzu, lai ielaiž uz tualeti, uz ko uzreiz saņēmu neapmierinātu komentāru (krievu valodā) par to, ka - tikai tāpēc esmu spiedis zvaniņu!? Izrādās, ka tur aiz...

Astarte Nafta - Ļoti slikta apkalpošana,nepārzin valsts valodu. Kamēr klients stāv pie apkalpošanas lodziņa,pārdevēja flirtē ar vīrieti,kurš piebraucis pie asteres.

Ļoti slikta apkalpošana,nepārzin valsts valodu. Kamēr klients stāv pie apkalpošanas lodziņa,pārdevēja flirtē ar vīrieti,kurš piebraucis pie asteres. Ļoti ļoti slikta apkalpošana. Pārdevēja Aļesja Vasiļejava apkalpoja ļoti slikti. Pirmkārt nepārzina valsts valodu. Kā var strādāt apkalpošanas sfērā,ja neparzin latviešu valodu. Nesveicinās,neatvadās. Nesaka paldies. Pilnīgi neko. Stāvot pie apkalpošanas lodziņa,pat nesaprot,ka prasa negāzētu ūdeni un nepiedāvā kāds sortiments ir. Tai laikā flirtē ar vīrieti kurš piebraucis pie astartes un uztur sarunu ar viņu. Kas,manuprāt vispār nav pieņemami. Esmu klients un es vēlos pienākošu apkalpošanu...

Astarte Nafta - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Vēlējos izteikt savu neapmierinātību par pārdevēju attieksmi pret klientu. Domāju, ka neesmu vienīgā šādi apkalpota kliente, jo pārdevējas bija dažādas un apkalpošanas kvalitāte bija vienlīdz briesmīga. Kad pirmo reizi iegriezos uzpildīties, nebiju vēl patstāvīgais klients, ielēju pilnu degvielas bāku un prasīju, lai man izsniedz klienta karti, uz mani nosodoši paskatījās... Apmēram - Ko Jums vajag? Nicīgi nometa priekšā lapiņu, lai aizpildu, neko nepaskaidrojot, tik piemeta, ka klienta karte...

Astarte Nafta - Nepieklājīga apkalpošana

Nepieklājīga apkalpošana Viena pārdevēja Elejas benzīntankā ar vārdu Sabīne izturējās nepieklājīgi kamēr iepirkos. Centos sasveicinātos, pateikt labdien un pajautāt pāris jautājumus par precēm, bet viņa atteicās atbildēt, nepateica pat “labdien” un jutu tādu negatīvu attieksmi. Nejutos īsti pieņemta kā apmeklētājs šajā vietā, jo nesajutu draudzīgu pretimnākšanu šī pakalpojuma laikā..

Astarte Nafta - Apkalpošanas līmenis, mazs sortiments.

Apkalpošanas līmenis, mazs sortiments. Ķeguma DUS ''Astarte Nafta'' apkalpošana bieži vien ir zem jebkādas kritikas, konkrēti runājot par ēdiena pagatavošanu (Kas pagaidām viņiem tikai ir ēdiena uzsildīšana, izņemšana no iepakojuma utt). Pārdevējas rokas mazgājot pirms šīm darbībām nekad neesmu redzējis, arī ''cimdiņi'' netiek uzvilkti, esmu redzējis tos tikai vienreiz, kad veikalā bijā kāda kontrole. Hotdogu maize bieži vien tiek pasniegta sakaltusi, pārsprāgusi, ka mērce tek ārā un viss papīrs ir ar to. Pārdevējas ķer visu un...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes