Amerikas Auto

SAI Amerikas Auto SIA
Adrese: Biķernieku iela 111a
Rīga
Latvia - LV-1021
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 29203737
+371 29272713
+371 29203737
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoservisi

Uzticības reitings

3%
Sūdzības
8
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Amerikas Auto - Sūdzības un atsauksmes

Amerikas Auto Biķernieku 111a - Krāpšana, slikts autoserviss

Krāpšana, slikts autoserviss Labdien! Ļoti neiesaku šo servisu. Iegriezos šajā autoservisā jo bija netālu no mājām. Automašīnu taisīja divas dienas, kaut gan darbu ko bija jāpaveic varēja izdarīt max 3 stundās. Kad atbraucu pakaļ auto un jautāju vai viss salabots, atbildēja ka viss kārtībā un ka var doties uz tehnisko apskati bez problēmām. Tehnisko apskati protams neizgāju jo nekas nebija sataisīts. Kad atbraucu atpakaļ uz autoservisu un prasīju kādēl nav sataisījuši, teica ka detaļas ir mainījušu un ka nezigāji...

R RespoL 21.08.2017
Komentāri 3 Autoservisi

Amerikas auto SIA - Krāpšana

Krāpšana Lai reģistrētu Latvijā auto no Amerikas ir jāveic auto sertifikāciju. Šādu sertifikāciju Latvijā veic uzņēmums SIA Amerikas Auto. Mājas lapā norādīts, ka sertifikācija izmaksā sākot ar 750,00 eiro. Nekāda cenraža šim uzņēmumam nav, sertifikācijas izmaksas aprēķina individuāli, kad jūs nosaucat auto modeli un gadu. Jo dārgāks jums auto, jo dārgāka sertifikācija, tā es sapratu. Kad nosaucu sava auto modeli (bmw 135i), sertifikācijas cena izauga līdz 820,00 eiro. Lietuvā šāda sertifikācija...

Amerikas Auto - auto serviss

auto serviss Iesaku neizmantot šīs iestādes pakalpojumus, jo viss ko Jūs iegūsiet ir pazaudēts laiks, beigti nervi, sačakarēts auto un vienaldzīga attieksme. Iespējams servisa "kompitentie" darboņi lūgs Jūsu padomu kā salabot auto, tā kā esat gatavi būt erudīti auto labošanas jomā (man kā klientam vajadzēja izskaidrot kā notiek degvielas spiediena pārbaude, jo "meistari" nespēja atrast pārbaudes ventīli, kuru es kā klients atradu 2 min laikā 10 cm attāluma no sekvenciālas iešprices sadales bloka). Mans auto...

G gizis 14.11.2014
Komentāri 2 Autoservisi

Sia Amerikas auto - Zog klientu naudu

Zog klientu naudu Sia "Amerikas auto", iesaku apiet ar lielu liikumu.Loti neprofesisonaala un zagliiga firminja!Lielaakais afeerists - direktors, aiz vinja - vietniece kurai nav nekaadas jeegas par auto, par darbu izcenojumiem, par darba vadiibu, neatbild par saviem vaardiem! "Amerikas auto" man ljoti atgaadina zirneklju midzeni.Vinjiem, galvenais, ir izspiest no klienta PRIEKSHAPMAKSU, par paareejo nav nekaadas daljas!To, ko vinji izdariija ar mani, es vinjiem NEAIZMISIISHU!

Amerikas Auto - Informācija

Informācija Varbūt kāds no tautas var man ieteikt normālu servisu! Pašam man tas nav izdevies! Man ir chrysler300m

J Juris 25.01.2008
Komentāri 2 Autoservisi

Amerikas Auto - Atsauksmes

Atsauksmes Klau mīlīši - vēlos iegādāties amerikāņu auto no Amerikas Auto un kā ir ar servisu un rezerves daļām šajā iestādē??? Kādas atsauksmes - godīgi!

Amerikas Auto - Ne prodajut mashini sdannie na komissiju

Ne prodajut mashini sdannie na komissiju Mashini sdanii na komissiju ne pitajutsa prodovat. Vsja ix rabota, dengi za parkovku.

Amerikas Auto - Pleš baigo piķi, bet no mašinu remonta neko nejēdz

Pleš baigo piķi, bet no mašinu remonta neko nejēdz Vedu uz to kaktu kantori labot savu amerikanu autinu, bet sie labo vienu reizi un it ka sataisa, bet nenobraucu ne 200 km kad jau atkal ta pati vaina un ta vel divas reizes. Ples BAIGO piki, bet no masinu remonta neko nejedz. Neiesaku tur doties labot savu autinu!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes