Alk Outlet Dzērieni & Vīni

VITA mārkets SIA
Adrese: Vidus iela 1,
Sigulda
Siguldas nov.
Latvia - LV-2150
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 25423275
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
19
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Sūdzības un atsauksmes

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Slikts serviss

Slikts serviss Ieejot veikalā darbiniece nesasveicinājās, visu laiku runāja pa telefonu un nepievērsa uzmanību. Radās tāda sajūta, ka viņas vienīgais pienākums ir tikai atsēdēt savas stundas un nepievērst klientiem uzmanību. Kad veikalā ienāca cits klients, laikam pazīstams, jo uzreiz piecēlās, sasveicinājās un pat uzsāka sarunu par ar darba vietu nesaistītām lietām. P. S. Darbiniece bija ar tumšiem matiem un brillēm.

G Gliemezitis 18.11.2022
Komentāri 9 Veikali

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Darba intervija

Darba intervija Biju pieteicies uz pārdevēja/konsultanta vakanci, pazvanīja man veikala vadītāja, ļoti patīkama saruna izdevās, norunājām laiku un vietu darba intervijai. Kad pienāca intervijas diena, devos uz brīvības gatves 299 Alko Autlet veikalu, kad biju klāt, zvanīju veikala vadītājai un teicu, ka zvanu saistībā ar darba interviju un to, ka esmu ieradies norādītajā adresē, uz ko pretīm man atbildēja " neko nezinu" un nometa man klausuli, tik pazemots nekad nebiju vēl juties.

J Jimmyyyy 11.07.2022
Komentāri 3 Veikali

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Ļoti slikts, nepieklājīgs serviss

Ļoti slikts, nepieklājīgs serviss Es ar savu partneri iegājām Mego tirdzniecības centrā alk outlet veikalā vēloties nopirkt piedāvāto produkciju. Mēs bijām mierīgi un vienkārši staigājam pa veikalu izvērtējot mūsu opcijas. Jau pašā ienākšanas brīdī veikala pārdevēja uz mums dīvaini skatījās un visu laiku ‘sekoja’ un skatījās ko mēs darām. Ienāca vēl klienti, tad viņa pievērsās citiem. Pēc neīsa brīža dzirdējām, kā pārdevēja kliedz uz citiem klientiem, ka ņem alkoholu no nepareizās vietas ar vārdiem ‘vai tad jūs neredzat...

K Klep 01.04.2022
Komentāri 1 Veikali

Alko Outlet - Ужасный сервис

Ужасный сервис Не советую к посещению данный магазин каторый находится в Межциемсе по адресу Gaiļezera 8. От продавца (давольна молодая девушка) ужасно воняет потом, воняет так, что нос режит через плотную маску, неужели заведующая данным магазином, не чувствует этой вони и не может сделать ей замечание? ! При входе вонь стоит на весь магазин, я в шоке если честно за свою жизнь никогда не встречал столь ужасного продавца консультанта, если у вас есть сомнения, то предлагаю вам как то лично посетить это место и убедится в этом, лично я туда больше не ногой.

A Alkobard 13.01.2022
Komentāri 7 Veikali

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Pārdod preces, kuras izrādās nav pietiekošā daudzumā

Pārdod preces, kuras izrādās nav pietiekošā daudzumā Šim uzņēmumam bija akcija, kuras ietvaros arī es veicu pasūtījumu. Pasūtījums tika apmaksāts un uz epastu atnāca pasūtījuma apstiprinājums. Viņu mājaslapā bija norādīts, ka ja pasūtījumu veic līdz plkst. 14: 00, prece tiek piegādāta tajā pašā dienā. Tas netika izdarīts, nākamajā dienā arī nesaņēmu ziņu no viņiem, mēģīnāju sazvanīt, bet norādītais tālruņa nr. Bija izslēgts, tad nosūtīju viņiem epastu uz, kuru saņēmu atbildi, ka viņu puse ir notikusi kļūme un ir pārdots vairāk nekā viņiem ir...

E Evasi123 17.09.2021
Komentāri 1 Veikali

Alko Outlet - Nepārdomātas (iespējams, viltus) akcijas

Nepārdomātas (iespējams, viltus) akcijas 16. Septembrī tika rīkota "Mega akcija" - iespēja iegādāties 4 veidu vīnus par 1€/pudele (max 48 pudeles) . Akcija sākās 8: 00 no rīta, tomēr viņu serveris neturēja slodzi, un lapa nebija funkcionāla vismaz 2,5 stundas (uzņēmums savā Fb lapā vainoja "negodīgos konkurentus") . Beidzot pēc neskaitāmiem mēģinājumiem izdevās veikt pasūtījumu, tomēr prieki bija īsi, jo nākamās dienas rītā daudzi klienti saņēma e-pastu, ka pasūtījums ir atcelts, jo sistēma neesot tikusi galā ar pasūtījumiem. Rezultāts - izniekots laiks un iesaldēta nauda, vilšanās sajūta.

2 21century 17.09.2021
Komentāri 4 Veikali

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Slikts serviss

Slikts serviss Ienācu veikalā 20.55, uz ko mani darbinieki laipni pasūtīja. Jo izrādās kasi jāslēdz ciet ir pirma darba laika. Nevis tad kad tas ir beidzies. Piektdienas vakars un garstāvoklis sabojāts. Paldies liels tik svarīgām meitenēm kuru dzīve svarīgāka par 5 min. Loses

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Slikts serviss

Slikts serviss Сегодня я посетила ваш магазин на Югле.. В здании rimi.. Попросила показать. Где находится мускатное вино.. На что получила ответ.. Мы продавцы. А не консультанты.. Идите и ищите... В это время в зале находился заведующий магазином.. Он так себя обозначил... И начал в повышенных тонах доказывать. Что продавцы не должны знать ассортимент и помогать покупателям.. И вначале говорил на русском. А затем перешел на латышский.. Очевидно так было ему легче хамить... Худшего обслуживания я не встречала...

M Mila 111 05.08.2020
Komentāri 4 Veikali

Alko Outlet - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien 10 maija, vēlējos iegadāties minerālūdeni Juglas centra, "alkoautlet"veikala, nebija man tiesa nauda ar ko norēķināties, tad pārdevēja kurai vārda Zimite nebija, nervoza toni - man nav ko izdot!.. Labi, es saprotu, nav ko izdot. Samainit tak var, kaut ka inkasāciju tak nodod... Katrra veikala ir seifs šādiem gadījumiem. Ari brīvdienas ir pārdevējs kas par to atbildīgs. Pārdevēja īsiem melniem matiem ar manamam neirozes pazīmem Saka pacelta balsi jau runat ka viņa ir viena, ka tas nav...

S Sss 10.05.2020
Komentāri 9 Pārdevēji

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Slikts serviss

Slikts serviss Iebraucot vakar vakarā veikalā, aiz kases sēdēja vīrietis(droši vien vadītājs) kurš risināja pa telefonu savas problēmas.Tik skaļā tonī mums visiem klientiem vajadzēja noklausīties viņa sarunu, visu neskaitāmos necenzētos vārdus(krievu valodā),Rindā stāvošie viens uz otru saskaitījāmies, tāda sajūta bij ka mums vispār jāpateicas saimniekam, ka atļauj nopirkt alkoholu. Pārdevēja mēģināja smaidīt, bet bija redzams ka pati jutās neērti ka blakus viņai skaļi bļaustās vadītājs.

A Aivars. 333 29.09.2019
Komentāri 4 Veikali

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Bojājumi

Bojājumi Darba devēji! Vai jūs paši negribētu pastrādāt kaut vai uz pāris stundām tajā pirtī, kas atrodas uz Rīgas ielas 66?Apbrīnoju vienmēr smaidīgas pārdevējus, kuras neskatoties uz tādu bez gaisu iekštelpās, vienmēr smaida. Nerunāsim jau par alkoholu, kura stāv plauktā! Vienkārši bezkaunība no jūsu puses.

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Bojājums

Bojājums Pirmkārt vēlos pateikt, LŪDZU IERĪKOJIET KONDICIONIERI, nav iespējams uzturēties veikalā par 1min ilgāk, ka tek pa visām malām sviedri. Cilvēkiem slikti paliek, pietiek jau ar to ka ārā karsti, ienākot veikalā vispār nav ko elpot. Žēl arī par darbiniecēm, kurām visa diena veikalā jāpavada. Un otrkārt šajā karstumā dažas no produkcijām ir sabojājušās.

U Uzklausiet 21.07.2018
Komentāri 3 Veikali

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - Slikts serviss, rupja apkalpošana.

Slikts serviss, rupja apkalpošana. Devāmies 4 jaunieši uz Alkoutletu plānot ko iegādāties ceļojumam uz Lietuvu. Pēc pusstundas garas apspriedes mums pienāca klāt sieviete gados no zāles un pajautāja, citēju:" Vai mums tiešām nav nekas cits ko darīt kā visu dienu runāties šeit?" Pēc nelielas apmulšanas pajautāju " Vai mēs šeit traucējam?" uz ko saņēmu drošu un nepārprotamu "Jā!". Pēc šādas apkalpošanas zūd velme atgriezties.

M MEliass 08.08.2017
Komentāri 8 Pārdevēji

Alk Outlet Dzērieni & Vīni - krāpšana, slikts serviss

krāpšana, slikts serviss Šodien, 07.05.2017. , man pārdevēja neieskaitīja akciju (par 2 gb pērkot lētāk) mazajām vīna pudelītēm Carlo Rossi Sweet red, moscato, jo tad kasē jāatzīmē, ka 2 gb, un pēc viņas vārdiem ''nevaru atcerēties visas atlaides šai lielajā veikalā'' (veikals vispār mazs) . Tai pat laikā viņa visu laiku sarunājās pa telefonu privātos nolūkos. Jūtos ļoti neapmierināta! Protams, pati arī vainīga, ka uzticējos pārdevējai un domāju, ka viņa prot savu darbu! Kārtējā mācība, ka nevienam nevar uzticēties!

K kā_tā_var 07.05.2017
Komentāri 10 Veikali

Alk outlet - Krāpšana

Krāpšana Akcijas ietvaros tiek piedāvāts degvīns Finlandia, kuram bonusā nāk schweppes toniks... Diemžēl koknesē tādas akcijas nav... Jo pēc pārdevējas vārdiem toniks neesot pasūtīts... Tad sanāk ka no akcijas sākuma 03.03. Tiek krāpti cilvēki, vai kā to vēl varetu nosaukt...?

Alk outlet - nesaprotams serviss

nesaprotams serviss Tukuma veikals 19.12.2016. vēlējos nopirkt labu vīnu,bet pārdevēja( blondiem matiem) bija aizņemta pa telefonu , tirgojot olas un trušus.Otra pārdevēja bija aizņemta ar citu pircēju , nebiju vienīgais. Vai gadījumā privātais bizness nebūtu jāvada mājās , vai ārpus darba laika?Bija ļoti nepatīkami klausīties privātas sarunas.

Alk outlet - Slikts servis

Slikts servis Ķekavas veikalā 21.06.2016. pārdevējs atteicās pārdot preci neilgi pirms darba laika beigām apsūdzot pircējus autovadītāju apliecības viltošanā, un pirkšanā (laikam pats ir viltojis savu apliecību) kad uzprasīju viņam vārdu un uzvārdu, lai varētu iesniegt sūdzību, pārdevējs atteicās to sniegt.

Alkoutlet - Cenas

Cenas В магазине по адресу melnsila 21а продавец не выполяет свою работу. Ценники не соответствуют товару, kaļķis ietekme не повешано на бутылках. Сидит играет в телефоне попевая подозрительный напиток. Объехав многие магазины была очень огарчена. Этот был самый худший

Alk outlet - Некачественный алкоголь.

Некачественный алкоголь. Покупали алкоголь в Ваших магазинах. Ужасное качество. Купили Bacardi на Вайдавас в магазине.Запах этилового спирта,вкус разбавленный.от самого бакарди ничего нету.Думали сначала брак попался.Еще как то попробывали купить и тоже самое.От 100 гр состояние ужасное.От качественного алкоголя такого точно не бывает. В общем странная у них контора. Так же полгода назад покупали довольно хорошую на вид и по цене водку. Качество было ужасное.от 50 гр людям было не хорошо. Сомнительный алкоголь.. Впредь...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes