Abakhan

AS Abakhan Fabrics Eesti
Adrese: Lielgabalu iela 4
Rīga
Latvia - LV-1001
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 7844807
+372 7405484
Informācija: Veikali

Latvija
Rīga, Lielgabalu 4
Rīga, Rūpniecības 32b
Rīga, Maskavas 240
Daugavpils, Strādnieku 103
Liepāja, Pasta 14

Lietuva
Viļņa, P. Lukšio g. 34
(PP "Banginis")

Igaunija
Tallina, A. H. Tammsaare tee 116
(Mustika center)
Tallina, Pärnu mnt 69
Tallina, Tartu mnt 63
Tartu, Rüütli 11
Tartu, Riia 9
Pērnava, Hospidali 3
Narva, Energia 2
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Abakhan - Sūdzības un atsauksmes

Abakhan - Slikts serviss

Slikts serviss 09.10.2022. Pasūtīju melnu audumu krāsu. 19.10.2022. Apjautājos par to, kad tiks piegādāts, bet izrādījās, ka viņu e pasti bija iekrituši spamā - pati vainīga, ka nepārbaudīju. E pastos viņi mani informēja par to, ka manis pasūtītā prece nav pieejama. Uzrakstīju, ka vēlos aizstāt preci ar citu melnu audumu krāsu, uz ko atbildi nesaņēmu. 21.10.2022. Pienāca sūtījums, bet nebiju lv, tāpēc ieraudzīju saņemto tikai 29.10.2022. Atsūtīja man melnu kokvilnas audumu nevis krāsu. Rakstīju e pastu...

L Līna 06.12.2022
Komentāri 0 Tirdzniecība

Abakhan - Nelaipnas pārdevējas

Nelaipnas pārdevējas Šajā strādājošajām darbiniecēm attieksme ir vnk briesmīga, pie galda kura griež audumu var stāvēt ilgi, ja kādu uzrunā, tad uz tevi paskatās tā ka viņa ir norauta no poda, neapmierināta. Vis nelaipnākā ir viena no kasierēm ar tumšiem matiem, gados, vārdu gan nepiefiksēju. Ziniet ja jums nepatīk savs darbs, tad kāda velna pēc jūs to darām, ejat lapas tad grābt, tur vismaz nebojāsiet cilvēkiem garastāvokli.

Abakhan - Drausmīga attieksme pret klientu

Drausmīga attieksme pret klientu Atkārtoti nepieklājīga un nelaipna attieksme pret klientu, konkrēti mani lielgabalu ielas 4, rīgas veikalā. Pārdevēja - birute nosauca manu smalka adījuma jacinu, kurai pirku mežģīnītes par lupatu un teica, ka viņa nu netaisās m;erīt nepieciešamo mežģīnes garumu. Pēc šī nepatīkamā gadījuma, kur jutos kā pēdējā nabadze ar savām "lupatām", sazinājos ar ofisu, izskaidrojot situāciju un nosūtot čeku, man atvainojās un apliecināja, ka šāda attieksme un komunikācija ar klintiem un pārdevēju puse...

Abakhan - Slikta attieksme, klientu maldināšana

Slikta attieksme, klientu maldināšana Reizi 30 gados man vajadzēja iegādāties auduma gabalu. Iegāju veikalā un palūdzu pārdevējai auduma gabalu, kas ir lielāks man vajadzīgiem izmēriem, pārdevēja izradot visu savu nepmierinātību ar to, ka atravu viņu no sarunas ar kolēģi saka man piedāvāt audumus, kad attiecīga izmēra audums bija atrasts es teicu man to iepakot es to pirkšu, tad palūdza pieiet pie kases un samaksāt. Viss devos prom ar auduma gabalu. Kāds bija pārsteigums kad es ieraudziju caurumu gabalam pa vidu, un nianse ir...

B bom 31.08.2018
Komentāri 2 Tirdzniecība

Abakhan - Attieksme

Attieksme Labdien! Sev par nelaimi biju iegājusi audumu veikalā Abakhan, Maskavas ielā 240. Noskaņojums sabojāts visai dienai. Garas rindas un nelaipnas pārdevējas. Bet kronis visam ir veikala vadītāja Dita - vienkārši ņirgājas par klientiem, acīs skatoties. Tas pašapmierinātais ģīmis un atbildes "ko jūs gribat, ja nepatīk, ejiet citur". Attieksme kā tirgū. Kā var tāds neaudzināts cilvēks strādāt klientu apkalpošanas sfērā?! .

Abakhan - Attieksme pret klientiem un audumu neprecīza nogriešana

Attieksme pret klientiem un audumu neprecīza nogriešana Vairākkārt esmu saskārusies šajā veikalā ar sliktu attieksmi pret klientu - pārdevējas iegrimušas savās sarunās, nereaģē uz klientu vēlmēm, strupas, nelaipnas atbildes, utt. To vēl varētu pieciest, bet punktu pielika ārkārtīgi neprecīza audumu nogriešana -17cm!!! Arī citreiz ir bijis šķībi, lokiem un pa maz, bet šis gadījums ir pa traku! Iepērkos arī citos audumu veikalos, bet tur nogriež vajadzīgajā izmērā un pat vairāk. Domāju, ka klientam nebūtu jāpērk krietni vairāk auduma kā vajadzīgs tik dēļ tā, ka pārdevēja nav spējīga kaut cik pievērst uzmanību tam ko dara!

Abakhan - Attieksme pret klientiem

Attieksme pret klientiem Не первый раз сталкиваюсь с хамством продавцов из отдела фурнитуры. жалуются и многие мои знакомые.они не говорят по- русски, уж не знаю принципиально или ....не понятна политика компании!!!! выбор в магазине хороший,но лишний раз туда не пойду( ни я, ни мои подружки-рукодельницы) на самом деле воспитание не позволяет ответить хамством, хотя стоит наверное!

Abakhan - кондиционер

кондиционер Добрый день! Была в магазине Abakhan Даугавпилс. Когда заходишь в магазин, то кажется, что зашел в сауну. Там вообще нет воздуха, и стоит невыносимая жара! Чуть плохо не стало. В таких условиях невозможно делать покупки! ПОСТАВЬТЕ КОНДИЦИОНЕРЫ!!!

Abakhan - nelaipnas pardevējas

nelaipnas pardevējas Labdien!Šodien biju audumu veikalā Abakhan,Maskavas ielā 240.Atkal saskāros ar nelaipnām pārdevējām-nemaz nedomā viņām kaut ko jautāt,atbilde ir:skatieties paši,lūk tur tajā stūri atrodas...,neko neieteiks nekad,atbilde ir strikti-meklējiet paši un izvēlieties paši!Vārdu sakot-pārdevēju uzvedība ir-neaizskariet mani un nejautājiet!Cik reizes šajā veikalā esmu bijusi,vienmēr šāda attieksme!

L lapsa91 11.01.2012
Komentāri 2 Apģērbs

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes