A Apotheka

A Aptiekas SIA
Adrese: Ulbrokas iela 23,
Rīga
Latvia - LV-1021
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67718700
Fakss: +371 67718789
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Aptiekas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
28
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

A Apotheka - Sūdzības un atsauksmes

A Apotheka - Nekādu pieklājības normu! Liekas, ka šī kundze tur stādā ar lielu riebumu!

Nekādu pieklājības normu! Liekas, ka šī kundze tur stādā ar lielu riebumu! Alūksnes aptiekā strādā ļoti nepieklājīga kundze gados.. Vairāk kàrt tieši pie viņas iepērkoties nevar sagaidīt pretī elementāru sasveicināšanos vai lūdzu un paldies… šodien bez vārdiem samaksāju par savu preci un atlikums tika nevis nolikts, bet uzmests ar tādu riebumu, itkā es viņai parādā būtu! Pēc šīs nepieklājīgās kundzes es vairs savu kāju tur nesperšu!

A Apotheka - Ikdienišķa darba laika neievērošana

Ikdienišķa darba laika neievērošana Aptiekai jābūt atvērtai plkst. 08: 30, bet aptiekāre darbā ierodas tikai 08: 40 kamēr noģērbjas un sataisās ir jau 08: 50. Cilvēki rēķinās, ar aptiekas darba laiku, bet nekad netiek iekšā laikā. Tas notiek regulāri, 2 dienas ir kārtīgi darba laikā, kad ir otra aptiekāre, nākamās 2 aptiekāre izvēlas pati savu darba laiku.

L Loti_nepatik 04.03.2023
Komentāri 12 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss

Slikts serviss Naktī no 16.02.2023. uz 17.02. darbiniece kas dežurēja aptiekā atteicas apkalpot ar e-recepti un dokumentu, ar paceltu balsi, neadekvata, rupja, briesmīga attieksme. Un tā nav pirma reize konkrēti ar šo farmaceiti. Pirms tam ši darbiniece izsneidza nepareizas indikācijas zāles bernam Forlax, recepte bija uz 4 mg, bet bija pārdota vesela paka ar 10 mg zālēm pieaugušajiem. Apmainīt atteicas.

O Olga R.27 17.02.2023
Komentāri 2 Aptiekas

A Apotheka - Обман

Обман 19.08.22. В 20:35 покупала медикаменты на сумму 2,32 в кассе номер 1. Подала кассиру 5 евро и не заметила как кассир дала сдачу 0,68 вместо 2,68. Через 10 минут зайдя в магазин обнаружила что не хватает 2 евро и конечно же вернулась. На просьбу снять кассу кассир ответила, что не собирается это делать и ее не волнует эта проблема.

I ivanval 19.08.2022
Komentāri 1 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss!

Slikts serviss! Šajā aptiekā,kas ir vienīgā aptieka pilsētā,strādā laikam 6 farmaceites un apkopēja. Svētdienās aptieka ir slēgta un tuvākā aptieka ir Dobelē,aptuveni 35km attālumā. Vai tiešām tās 6 farmaceites tajā mini aptiekā ir tik ļoti pārgurušas,ka visām vajag svētdienu brīvu? Cilvēki slimo arī svētdienās un visiem nav iespēja tikt uz Dobeli.

I Izolde. 12.06.2022
Komentāri 3 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss

Slikts serviss A. Apoteha Ventspilī Aleksandra Ielā 16 lūdzu tauta neejiet uz šo aptieku! Ļoti draņķīga un lēna apkalpošana, Saka kad sistēma slikti strādājot ja sistēma slikti strādā nu tad taisāt aptieku ciet un nejaciet pircējiem prātu! Un vēl tāpat neideva visas zāles ko vajag.

A Apotheka - Плохой сервис

Плохой сервис 23.02.2021 сделала заказ на сайте A Apotheka. Завлекло предложение "сделай заказ до 15: 00 и получи товар на следующий день". Сделала заказ. Оплатила. Выбрала доставку через exprespasts (этим "красавцам" отдельный булыжник в огород) . И началось веселье. 24.02 никакой информации о доставке. 25.02 не выдержала, спросила у аптеки, когда будет товар. Получила "ждите, пакоматы заняты". Ни ориентировочных дат, ничего. Ответила, что нужны хоть какие-то даты. 26.02 получаю ответ, что товар в пакомате...

D Dany_100 27.02.2021
Komentāri 1 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien, šodien 26.02.2021g. Ienākot aptieka ap plk. 16: 00 stāvēju un gaidīju kamēr darbiniece izrunāsies pa tālruni darba telpās, pie Letes viņas nebija, tā kā mans laiks bija ierobežots nākas aiziet bez pirkuma, iegādājoties zāles citā aptiekā. Uzskatu ka tas nav normāli, vismaz varētu iznākt un pabrīdināt pēc cik Ilga laika atbrīvosies, jau nerunājot par to ka personiskās lietas var risināt citā laikā, vismaz var atzvanīt tuviniekiem. Ļoti nekompetenti!

A AnitaA 26.02.2021
Komentāri 0 Aptiekas

A Apotheka - Bojājums

Bojājums I bought medicine and a thermometer from the manufacturer of diagnostics in the morning. Came home, found no sound of the buzzer. In the evening i came to this pharmacy and bought More medicines and asked to change the thermometer. Refused to change, come when the senior wholesaler will, in two days, give in a guarantee. I say you are a seemingly decent organization and go down to a low level. Only through the warranty service. I'm sick now and not in two days. I say i hardly want to come to...

A Apotheka - Sajauktas zāles

Sajauktas zāles 02.09.2020. Iegāju Apothēkā pakaļ pasūtītiem deguna pilieniem bērnam. Pilienus bija jāpasūta, jo viņus taisa Rīgā. Ierodoties aptiekā, teica, ka jā, ir atnākuši. Labi, paņemu, samaksāju. Atnākot mājas, domāju jāiepilina un es kā iepilināju, mazais vēl izsmērēja pa seju un izrādās ka ir lillā krāsa. Biju pie dakteres un dr. Uzreiz pateica, ka ir sajaukts, jo vēl precizēja un uz receptes viss ir pareizi. Ierodos aptiekā, man pasaka pati vainīga, ka neskatos ko ņemu un starpību neatmaksās, jo īstos pilienus man tāpat vajadzēs izņemt.

V Vika Dzene 03.09.2020
Komentāri 1 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien! 06.08 vakarā ierodoties spices aptiekā, laipni sasveicinoties, blondajai aptiekārei (neieskatījos, kā sauc) , kas knapi atņem sveicienu, ir tāda sejas izteiksme, ka sajūta, ka esmu viņai kaut ko parādā. Bez maz tā, lai ātrāk pazūdu. Neteikšu, ka iztērēju arī maz naudas. Turpināju būt laipna, bet prom ejot viņa pat neatbildēja uz manu paldies un visu labu! Ir ļoti nepatīkami, ka šāds cilvēks sagaida mani aptiekā un sabojā man visu vakaru! Neko tādu blakus aptiekā benu, nekad neesmu...

S Simo25 07.08.2020
Komentāri 5 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss

Slikts serviss Ужасный новый фармацевт, которого и фармацевтом то не назовешь. Она абсолютно не обращает внимание на клиентов. Просто стоишь и ждешь когда же на тебя обратят внимание. На самом деле даже нет слов как описать ситуацию в этой аптеке с этой новой фармацевтом. Ни один раз уже сталкиваюсь с тем, что она не обращает внимание на клиентов, стоящих вежливо ожидающих фармацевта. Каждый раз зарекаюсь туда не ходить больше, но т. К. Совсем близко к дому, иду туда. Но теперь уже точно нет. Оставляешь там...

A Apotheka - Krāpšana

Krāpšana Оставила в аптеке рецепт на компенсируемые памперсы т. К. Не было в наличии. Отправила в назначенный день мужа выбрать памперсы, но работники аптеки якобы потеряли рецепт. На следующий день поехала сама лично разобраться и забрать памперсы, а мне предъявили потерянный рецепт и буд-то бы муж уже выбрал и оплатил. Хотя он ничего не оплачивал и не забирал.

P PEHbKA 18.03.2020
Komentāri 2 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss

Slikts serviss Jau otrs atgadījums, kad a. Deglava 110 aptiekā nevaru nopirkt zāles, ko izrakstījis ārsts, jo pēc pārdevēju (negribu šīs aptiekas dāmas saukt par farmaceitēm) viedokļa receptes ārsti rakstot nepareizi, tāpēc zāles nepārdošot. Faktiski šīs dāmas uzņemas lemt slimu cilvēku likteņus, jo, ja ārsts ir izrakstījis zāles, tad tās ir nepieciešamas, lai cilvēks atveseļotos vai pat dzīvotu. Bet apaļīgā, vīzdegunīgā dāma aptiekā paziņo - receptē ir uzrādīts nepareizs tablešu skaits iepakojumā, tāpēc nepādošot, savukārt šodien cits atgadījums - e-sistēmā ķeksītis ielikts nevietā...

A Apotheka - Slikts servis

Slikts servis Pa aptieku bez darba staigā 3 farmaceiti un tikai viena strādā. Jautājot, farmaciti Olgu Šuļakovu, lai viņa pardēva klientam (mums) zāles, viņa teica slikta un agresīva formā, ka viņai vajag verzt uzmanību citiem klientiem, kuri vienkārši staigāja pa aptieku, ir ka pa muzeju. Otra farmaceite aizgāja no savas darbas vietas 19: 50, neskatoties uz rindu. Rezultātā mēs gaidījām rindā ap 20 minūtes.

B Baritons 26.10.2019
Komentāri 0 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss

Slikts serviss Klātienē pasūtīju laboratorijā taisāmās zāles. Pateica, ka būšot gatavas 2-3 dienu laikā. Pagāja 12 dienas, neviens nav piezvanījis. Piezvanīju pati un noskaidroju, ka pasūtījums netika noformēts. Īsti nezinu, vai tā ir farmaceita kļūda, vai mūsu slavenās e-veselības dēļ, bet jebkurā gadījumā, vai jums liekas normāli, ka pacients gaida zāles 12 dienas, un arī tad vēl nevis saņem zāles, bet piedāvājumu noformēt pasūtījumu atkārtoti? !

K Klients 18.06.2019
Komentāri 0 Aptiekas

A Apotheka - Darba laika neievērošana, cilvēku maldināšana

Darba laika neievērošana, cilvēku maldināšana Sveicināti! Ļoti nepatīkami ir saskarties ar Kokneses maxima esošo aptiekas darba laiku dažādību. Ejot uz aptieku ir jāsēž un jāzīlē kas strādās par pārdevēju un līdz cikiem aptieka būs atvērta. Jo ja strādā galvenā aptiekāre vai vadītāja kā jau nu drīkst viņu nosaukt, tad nu viņas maiņās (it īpaši brīvdienās) aptiekai būtu jāstrādā darba laikā kāds ir norādīts uz durvīm, bet ļoti bieži tas tiek nomainīts pielīmēts ar parastu lapiņu. Vakar aptiekai bija jāstrādā un šodien līdz 15.00 bet ka jau...

ē Ēvalds12345 07.04.2019
Komentāri 0 Aptiekas

A Apotheka - Nelaipna apkalpošana

Nelaipna apkalpošana Apotheka 8, k. Ulmaņa gatve 122. Gribētos uzzināt iemeslu, kāpēc abas pārdevējas (farmaceites?) konkrētajā aptiekā uzvedās tā, it kā klienti viņām būtu nodarījuši ko nepiedodamu? Ne "labdien", ne "lūdzu - paldies", neizsakāma noguruma un nīgruma izteiksme sejās. Ja cilvēks ir spiests doties uz aptieku, tad, visticamāk, viņam jau tā nav pārāk saulains noskaņojums, un šīs kundzes, diemžēl, to padara vēl drūmāku. Un tā nav tikai viena reize, šāda ne-apkalpošanas maniere novērota tur jau kādu laiku.

H Holdens 12.03.2019
Komentāri 5 Aptiekas

A Apotheka - Slikts serviss

Slikts serviss Ужасное обслуживание в аптеке по адресу Деглава 110. Сегодня вечером хотела купить лекарство за почти 5 евро, в аптеке ее было сдачи с 20 евро. Сказав, что это мои проблемы и её это не волнует. В итоге я пошла в Euro aptieku м купила это лекарство на 80 центов дешевле. Больше в эту аптеку я не пойду. Нужных лекарств никогда нет, например Ингалипта. Вместо выписанного лекаства предлагают другое более дорогое и только после вопроса почему находится нужное лекарство. Мои соседи давно уже не ходят в эту аптеку. Вот так теряются клиенты.

I Iolita 22.04.2018
Komentāri 0 Aptiekas

A Apotheka - Kavē zāļu izgatavošanu

Kavē zāļu izgatavošanu Ja jums nepieciešams izgatavot zāles pēc receptes, neizvēlaties A Apotheku, jo tā kompānija nespēj to laicīgi izdarīt. Solīja divās dienās, rit trešā diena, joprojām nav informācijas, kad varēs dabūt pasūtītās zāles. Kompānijas prioritāte nav cilvēks, nav interese, ka joprojām nevar uzsākt ārstniecisko procesu.

E enkurs4 08.02.2018
Komentāri 0 Aptiekas

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes