www.sudzibas.lv BTA Atlīdzības atteikums

BTA - Atlīdzības atteikums

2009.gada 29.decembrī iekļuvu satiksmes negadījumā.Braucu pa keiso malējo joslu Pārdaugavas virzienā pa 13.janvāra ielu.Manam auto pa priekšu brauca divi mikroautobusi un piebraucot pie Prāgas ielas, tie ieslēdza pagrieziena rādītājus, lai nogrieztos uz autoostu.Tā kā luksoforā dega zaļās gaismas signāls, es pagaidīju kamēr atbrīvojās vidējā josla, ieslēdzu pagrieziena rādītāju un veicu manevru, lai ierindotos vidējā joslā, Kad autiņš jau līdz pusei bija uz vidējās joslas, no Aspāzijas bulvāra, diezgan lielā ātrumā, manai mašīnai uzdrāzās autiņš.Tā kā es atrados uz galvenā ceļa, man luksaforā dega zaļā gaisma, es droši varēju veikt šo manevru, savukārt, izbraucot no Aspāzijas bulvāra uz 13.janvāra ielu ir uzstādīta zīme "Dodiet ceļu", arī sava auto atpakaļgaitas un sānu spogulī šī mašīna, kas atradās uz Aspāzijas bulvāra man nebija redzama.Zvanījām ceļu policijai, bet mums ieteica sastādīt "Saskaņoto paziņojumu".Tā kā otram auto apdrošināšana bija BTA, griezos ar iesniegumu par atlīdzību un šodien saņēmu atteikumu!!!Atteikuma iemesls-es esot izraisījusi avāriju!!!BTA atsaucās uz Ceļu satiksmes noteikumu 71.pantu un 81.pantu, kuros ir teikts, ka sākot veikt manevru ir jāieslēdz pagrieziena rādītājs un jādod ceļš paralēli braucošām mašīnām!Es to visu arī veicu, tikai mašīna izbrauca no šķērsielas un neievēroja ceļazīmes!Galīgais apmuļķotāju kantoris!Nekad nedrošināšos BTA un arī visiem saviem paziņām neieteikšu to darīt!Vienu nevaru saprast, kā man tagad rīkoties?Vai ir nozīme griezties tiesā, vai BTA tur nav visus uzpircis?Es, protams, saprotu-krīze, bet nevajag jau galīgi cilvēkus taisīt par muļķiem!Es jau 20 gadus braucu un bez avārijām!Tā bija mana pirmā avārija.Tāds iespaids, ka viņi tikai kāš naudiņu no tautas savām vajadzībām!

I

Komentāri (7)

E Eseseseseseses 27.01.2010

panjem juristu, lai uzraksta veestuli bta; zinu gadiijumus, kad visi sitie svalji-apdrosinaataaji no saakuma neliekas ne zinis, bet, ja juut, ka cilveks ir noskanots panaakt savu taisniibu, tad arii saak kljuut pielaidiigaaki...nesaku, ka sanaaks, bet pameeginaat var. jo parasti vainiigs ir tas, kurs ieskreeja, ja nu vieniigi tu pati kaut ko nepareizi neizdariiji..

I Irīna 27.01.2010

Tur jau tas moments, ka nav pieraadiijumu!Taadaa situaacijaa nokļuvu pirmo reizi, nezinaaju, ka tas saskaņotais paziņojums ir gatavais meesls, vajadzeeja uzstaat, lai brauc ceļu policija, vajadzeeja vismaz ar savu mobilo nofotograafeet situaaciju, bet tagad jau par veelu.Viņi atsaucaas uz taadiem ceļu satiksmes pantiem, kuri ir galiigi nepiemeeroti šinii situaacijaa, es neesot laiciigi iesleegusi pagriezienu un neesot palaidusi garaam blakus braucošo mašīnu, bet par to, ka otra mašiina izbrauca no šķeersielas un neieveeroja ziimi "Dodiet ceļu"-ne vaarda!Es reāli to mašiinu nevareeju redzeet savos spoguļos, jo taa atradaas uz šķērsielas, nevis uz blakus joslas!BTA pat nemeeginaaja iedziļinaaties situaacijaa!Kaapeec jaamaksaa, ja var apmuļķot cilveekus!!!

S Silva 28.01.2010

Tas, ka BTA kaut ko apgalvo, nav nekas, ja vien nav attiecigu pieradijumu. Tapec vajag vertet, kurs apgalvojums ir pieradits un kurs - tikai tuksa runa.

R roberts 29.01.2010

"Tāds iespaids, ka viņi tikai kāš naudiņu no tautas savām vajadzībām!" tieši tādas ir arī manas domas par šo organizāciju, meklē juristu, raksti iesniegumu LATB, ja jūti ka taisās krāpties iesniegumu ekanomiskajai policijai.

I Ints 25.07.2010

Irina, tu taču pati izraisīji csn un vēl mēģini pierādīt, ka neesi vainīga. Man ir bail braukt pa Rīgu dēļ tādiem šoferiem kā tu.

L Linda 10.10.2010

pilnīgi piekrītu, ka vajag rakstīt LTAB sūdzību. cik es zinu, šādos gadījumos bieži vien atbildība tiek dalīta 50/50 apmērā, tas ir labāk kā atteikums :)

A Andris Brauns 03.05.2015

Piekrītu. Murgs ar to kruto BTA.
Pats esmu apkrāpts vairākas reizes.
Neiesaku šo krāpnieku kantori.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes