Brūnā krāsa - Nepatīk krāsa

Man reāli nepatīk brūnā krāsa, tāpēc, es gribētu, lai tā vispār tiek izņemta no krāsu palete. Iedomājieties, ar ko tā cilvēkiem asociējas- proetas, ka ar brūno strīpiņu, labākajā gadījumā. Tad jau labāk izmantot melno, vai zaļo krāsu, bet nekādā gadījumā brūno. Vispār, tā kā šajā portālā ierakstītie vārdi un uzvārdi gadiem pēc tam lēc ārā, kad tos ieraksta Googlē, tad es tagad uz dullo sarakstīšu visādus vārdus un uzvārdus, lai turpmākos vairākus gadus tie cilvēkiem asociētos ar brūnas krāsas strīpiņu un sūdzībām lv, visādiem zagļiem un krāpniekiem. Bet tā jau nekas personīgs..: Jānis Bērziņš, Vasja Ivanovs, Ilze Jagemane, Aivars Lemergs, Irina Javorskaja, Evita Kairiša, Viktorija Rezņika, Ilva Ķikule, Vladimirs Šebins, Pēteris Liepiņš, Pāvels Oglezņevs, Nils Ušakovs, Vladimirs Putins.Vispār aicinu te komentāros sarakstīt visu to cilvēku vārdus un uzvārdus, kuri jums nepatīk!

Komentāri (2)

J jap33333 26.01.2015

Roberts Biezais
Edvards Siliņš
Mārtiņš Kalniņš

A Anita_ 07.08.2020

Man arī liekas ka brūnā krāsa ir bezdievīga. Katru reizi kad noperku bērnam krītiņus vai plastalīnu vienmēr izmetu brūno krāsu miskastē.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes