Brown Sugar - Vergu iestade

Jurmala, kafejnica Brown Sugar sobrid mekle pardevejus, un CV ir japievieno savs foto, bet redz meitenes ar sarkaniem matiem vini nepienem, laikam jau jabut modelei/im lai tur stradatu!!! Attieksme nekada, viss kas rakstits sludinajuma ir pilnigi meli, aizgaju pastradat, iztureju lidz 12.00 diena, jo slodze ir tik liela, ka nav pat iespejams iziet uz tualeti. Pamegini tik iziet ara, klienti ir neapmierinati, prieksnieciba visu laiku stav blakus un uz rokam skatas, aizejot uz parrunam noverte tevi no galvas lidz kajam, ka tu izskaties, ka esi apgerbts! Pats jautrakais jau bija tas, ka OBLIGATI ir jazin Latvieshu, Krievu un velams Anglu valodu, kaut pasi runa tikai Krievu valoda!! Saldejumam vajadzigs pardevejs, protams, raksta ka Italu saldejums tur kaut kads baigi krutais, un labais! Tik neviens nezin ka tam saldejumam deriguma termins ir 3 dienas, bet to saldejumu tur nemaz ta neperk, un to saldejumu tirgo visu vasaru!!! Isak sakot vergu iestade nevis popularaka kafejnica Jurmala! Par cenam vispar paklusesu!
Tapec pirms ejiet uz parrunam, apmeklejiet ludzu kosmetologu, frizieri, un manikiru uztaisiet!!!!!

Komentāri (5)

ilmaars 12.06.2014

Uz kādām 3 stundām aizgāji, pieņemsim, ka no rīta, bet jau prasies uz tualeti?? Mājas taču vajag to visu lietu nodarīt. Ja izturētu ilgāk nekā līdz pusdienlaikam, diez vai ka jau nemaz neļautu aiziet nokārtot dabiskās vajadzības..
Laikam tavs pirmais darbs, vai ne? Bet brīnos par to, kas vainas matiem - ja tīri, kopti mati, estētisks izskats un nekrīt ēdienā, tad kāda nozīme krāsai. Nav jau luksus kafejnīca biznesmeņiem, kur neļautu strādāt ar ziliem matiem, tetovējumiem u.c.
Tagad zināšu kur neiegriezties, kad būšu tuvumā..

ilmaars 12.06.2014

P.s. - klienti neapmierināti. Klienti vienmēr ir neapmierināti un sanākot kādiem 5 cilvēkiem kopā, neviens no viņiem nesaprot, ka nevar visus apkalpot vienlaicīgi, nu būs jau kādam jāpagaida. Bet vispār, rīdzinieki ir kašķīgi klienti.
Bet vēl - tevi kaut kā izbrīna, ka latviešu valoda jāzin? Apkalpojošajā sfērā ir labi zināt vismaz 2 valodas. Bet reāli jau noriebies, ka vienmēr atradīsies kāds krievs, kurš izspļaus "čevo čevo"? Vai arī vārdu Rīga nemāk uzrakstīt (reāls gadījums).

D D.L. 13.06.2014

Ari es stradaju taja iestade, mani apmeloja zagsana un atlaida ar pantu nesamaksajot algu!Tas Basarins Jurijs krapnieks un nelietis!

K Kassiopeja 04.03.2015

Es tur arī pastrādāju ap 2 nedēļām. Pirms tam strādājot cita vietā, biju no labākajiem viesmiļiem sava restorāniņā, tad strādāt gastronomijā - bija pilnīgi jauns darbs. Biju šokā nevis no daudzām savām kļūdām, bet no tās, ka tur kolektīvā ir pieņemts nekad tevi ne mācīt, tur pieņemts ka saimnieka sieva - meitene 20-22 gadu veca, izmanto aptauju katru vakaru par iesācēja uzvedību. Un tad viņa šo informāciju uzkrājusi, un zvanot pa telefonu kritizēja mani par - neaizpogatu pogu virsu uz krekla, par biežu iešanu uz tualeti, par mākslīgām skropstām, kurus viņa nepamanija vispār un viņai par to teica pavāri, un it kā skropstas var nokrist salatos, bet par to pogu tipa atnāca pastāvīga kliente ar bērnu pie saimniekiem un teica ka jaunā pārdevēja ir pārāk seksīga, taču te ir bērni un solīda vieta (!). Pie tam cita pārdevēja bija ar tik īso krēklu, ka pagriežoties ar muguru un kaut ko meklējot pie grīdas varēja redzēt gandrīz dupsi. Un piem.3-4 dienas strādājot ar tiem 2 pārdevējiem, 4. dienā viņi lietojot internetu mobilajos tāpāt kā es, kad nebija klientu, tad beidzot viņi mani brīdināja ka jāstāv šeit un šeit kur kamera neredz. Nu un finālā, kad nostrādājot pēdējās dienās kā čakla Pelnrušķite, cenšoties parādīt ka es jau strādāju ātrāk un patstāvīgi, uz mani kliedza pavāri, ka es nevaru iziet ar telefonu piezvanīt (3-4 reizes par 12 stundām) un esmu sliņķa prostitūte, un kad pa telefonu šī saimnieka sieva teikusi ka kolektīvs tik sūdzējas uz mani, es beidzot teicu ko es redzēju par citiem darbiniekiem, un viņa izbrīnās, tad viņa pajautāja kāpēc es agrāk nestāstīju viņai, es teicu "Atvainojiet, man nav tāda ieraduma informēt par saviem kolēģiem, es uzskatu mēs paši varam šo atrisināt kā pieaugušie cilvēki!" Nu un protams neko nasamksāja.

L ljonjciks 17.03.2015

Ja, tiesam es visam piekritu, jo esmu lieciniece
Algas maksa aploksne, es jau griezos VID ar savu pretenziju
Loti nedraudzigs kolektivs, latviski neviens negrib runat vai ari nemak, vispar murgs!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes