www.sudzibas.lv Brigita Vītola Nekvalitatīva meistare

Brigita Vītola - Nekvalitatīva meistare

Friziere vārdā Brigita Vītola ir ļoti negodprātīga sieviete, veic keratīna taisnošanu absolūti nemākulīgi un nekvalitatīvi, rezultāts zūd pēc pirmās mazgāšanas reizes par savu darba kvalitāti atbildēt negrasās uz aicinājumiem atgriezt naudu vispār nereaģē. Bēdīgi, bet lai vai kā gribu teikt pirms doties pie šīs meitenes kārtīgi apdomāt vai tomēr nav kāda alternatīva meistarei.

T

Komentāri (3)

M mitsubaru 05.05.2015

varbut tev tiem matiem ir kaukas galiga dirsaa..un vitaminu trukums organismaa...un naudu latvija atgriež par precem nevis pakalpujumiem..nepatik neeji pie vinas ej tur kur ir tik ahujenna labi un varesi te turpinat sudzeties..un iekapaa sec taisnajas smadzenees..VIENS GADIJUMS NAV SISTEEMA TAA VAR BUT NEJAUSHIBA VAI SAKRITIBA !!!un nav ko te riet!!

T tesla123 06.05.2015

mitsubaru :)) ieteiktu tomēr Tev pirmām kārtām atkārtot gramatiku un tad deklamēt par patērētāju aizsardzības nolikumu Latvijā.
Ja ir viens gadījums tad ir viena sūdzība, bet Tev draudziņ tā ir sistēma pieļauju, ka alkatība neļauj atgriezt naudu par savu "pakalpojumu", bet par matu kopšanas līdzekļiem, ja esi paņēmusi naudiņu avansā, Latvijā arī naudu neatgriež :))
Lai Tev laba dzīve un maz klientu :) :*

B bumbucis 15.05.2015

Jā patiešām, diezgan maza nojausma šai personai par keratīna taisnošanu, pašai piemēram vienu brīdi pat palika bail, ka nepalikeu bez matie.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes