Boutique Lea - spa masāža

Neiesaku šo salonu. Atmosfēra šausmīga. Masāžas laikā fonā skan nevis relaksējoša mūzika,bet skaļa veļasmašīna,kas atrodas turpat aiz durvīm - dušas telpā,kurā procedūras laikā bija arī jāiet noskaloties. Netika arī piedāvāts halāts vai atbilstoša izmēra dvielis, tikai mazs roku dvielītis,ar kuru piesegties nākot no dušas. Biju pēdējā tās dienas kliente un kamēr man bija pēc masāžas itkā jāpaguļ un jāatpūšas, masiere aizgāja mazgāt grīdu,un grīdas mazgāšanas skaņas apvienojumā ar centrfūgu no veļasmašīnas bija super labi dzirdamas,jo nekādas mūzikas vai tml. visā procedūras laikā nebija. Uz lūgumu atnest salvetes lai pēc masāžas noslaucītu uz ķermeņa palikušo eļļu atnes tualetes papīru. Salons nav sazvanāms lai precizētu procedūras laiku,ja tas ir piemirsies.

Atbilde no Boutique Lea Support Pārstāvja atbilde 02.11.2017

Labdien!Salona informācija.Salons strādā ar maiņas apaviem,kuri tiek apstrādāti,dezinficēti.Piedāvājam klientu klātbūtnē atkārtoti dezinficēt.Dvieļi dušai piedāvājam divus veidus,vienreizējie(auduma), un klasiskie.Šokolades procedūras laikā klients ir ietits palagā(plēve) sekojoši palags,sekojoši dvielis vai pleds.Pēc masāžas tiek sniegts vienreizējs ,liekās eļļas nosusināšabai papīra palags.Sejas procedūrai izmanto vienreizējos dvieļus.Dvieļus mazgā 60-90grādiem,karsē 180 grādos.Saunā uzsildam dvieļus,pirms kluenta klāšanasPalagi kušetes apsildāmie(siltuma nodrošinājum.Mazgājamie līdzekļi klientam pieejami,arī matiem.Sanitārās pārbaudes apciemo salonu, regulāri.Netīras lietas nelietojam klientiem.Produkti ir kvalitatīvi,šokolāde lietota profesionālā.
Ar cieņu.

Komentāri (6)

H Helgaa 02.03.2015

Oo jā, man bija tieši tas pats. Pilnīgi nebaudāms pasākums.
Nokaitināja jau tā sazvanīšanas problēma, pieraksts 18.00, bet procedūra ilgst 2, 5 h. taču viņu darba laiks ir līdz 20.00. Atnākot, izteicu pretenziju- kā tad viņi strādās pēc darba laika? Kā atbilde man tika paskaidrots, ka ne jau man par to jāuztraucas :D

P patriks777 04.03.2015

Nepiekrītu Jūsu vārdiem, es arī zvanīju, bet man pārzvanīja atvainojās, ka nevarēja atbildēt.Mans darbs ir līdz 18.00 mani meistares pieņēma 19.00 un strādāja ārpus sava darba laika, paldies meitenes.Esmu šī studijas klients, jūtos 'vienmēr labi.

P patriks777 04.03.2015

Labdien.Pirmajā reizē man uzreiz netbildēja, ar ko tika pārzvanīts un atvainojās.Esmu atradusi gan masiera meistari Ivetu un kosmetologu Anastasiju, meitenēm ir pilnas rokas ar darbiem, esmu arī darba rūķis, strādāju līdz vēlam, un vienmēr kosmetologs mani apkalpo pēc norādītā darba laika 20.00, es varu sacīt Paldies.
Sūdzēties to jau mēs protam, bet uzrakstīt paldies tam jau nesanāk laika.

S Silvijas kundze 04.03.2015

Es esmu šīs salona studijas teiksim jau patstāvīga kliente, apmeklēju masāža, un sejas kopjošo procedūru.Sacīšu paldies meistariem.

Z Zaketite 23.10.2015

Kuponu jau nopirku un tad izlasīju sūdzības... Bija bail iet, bet man ļoti patika.
Atnācu, 5 min bija jāpagaida. Tad mani aicināja uz procedūru ļoti patīkama meitene. Bija skrubis un masāža, viss ļoti patika. Masiere visu laiku jautāja vai man nav auksti un ir ērti, atvainojās, ka ir dzirdami soļi gaitenī, kad gāju dušā iedeva gan halātu gan dvieli, pēc dušas 1x lietojamo veļu arī nomainīja. Man ļoti patika! ko nevaru teikt par Thalleo Spa. tas bija murgs

I I.Lapane 04.10.2017

Я сама Spa мастер, дети решили порадовать маму и подарили шоколадную процедуру в этом салоне. Ничего более ужасного я не видела, гигиена отдыхает... С порога мне дали резиновые тапки (крогсы) , там стоит корзина в ней подобных много. Перед тем, как леч хотела поправить полотенце у изголовья, лущше бы не трогала, оно было сырое, грязное, как будто маслом пропитанное. Поскольку сверху комом лежал кусок легнина, думаю ладно.. , но меня накрыли такими же фу.. Если бы не интерес как мастера встала бы и ушла, пока заразу не подцепила. Массаж был ровно такимже, то одной рукой гладила, то другой.. , гладила, гладила, гладила, а где массаж? В эту процедуру еще входил массаж лица, но после этих грязных тряпок я с ужасом подумала чем будут вытирать мое лицо.. и отказалась. Сама процедура с обертыванием была выполнена совершенно не профессионально, да и шоколадом, то чем меня мазали это не назовеш. В душе небыло ни одного средства чем с себя это смыть, ведь потом еще надо одеться, а полотенце после душа было опять грязное, мокрое или жирное не понятно, но очень маленькое. В кабинете была сауна, а на полках разбросаны полотенца, похоже их после проц. туда кидают типа посушить, вот поэтому они неприятно масляные и тяжелые, а еще рыбой воняют. Санэпидем станция по ним плачет, иначе часотку подхватить можно, благо, что мы надеемся в spa идут чистоплотные люди. Я лично в шоке, как такой салон на нас лохах, которые несут им деньги еще работает.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes