Boulinga centrs SPĀRE, viesnīca - Nekompetence

Kupons pirkts caur perkamkopa.lv. Ne Pērkam Kopā, ne Spāre pēc kopona iegādes neceļ telefonu - zvanījos trīs dienas - vismaz 50 neatbildēti zvani. Kad izrakņājos pa internetu un atradu citu telefona numuru, pacēla jaunietis, kas nemācēja nevienu vārdu pateikt latviski, jau grasījos zvanīt vai nu menidžerim vai attiecīgajām iestādēm, bet tomēr savienoja ar kādu no boulinga vai bāra darbiniekiem, kas prata padot viesnīcas pārstāvim lai varētu piereģistrēt uz dienu. Pēc ilgiem pūliņiem un izmeklētāja prasmes pielietošanas tiku piereģistrēts, bet kas sekos tālāk un kāda būs viesnīcas apkalpošana - bail iedomāties, ja pat cilvēks, kam jāatbild uz telefona zvaniem NEPROT runāt latviski LATVIJĀ! Kur tad nu vēl tālāk?Uzskatu, ka Pērkam Kopā izvēlās nekompetentas firmas un viņiem par to jāuzņemās daļu atbildības.Tai bija jābūt atpūtas vietai, bet esmu nogurušāks nekā pēc darba.Rediģēšu, kad atnākšu no viesnīcas, varbūt arī kādu labu vārdu varēšu pateikt. Līdz šim esmu dziļi vīlies.

Komentāri (1)

N Neke 20.09.2014

Biju caur kuponiem šajā viesnīcā 2x. Nekādu problēmu nebija. Abas reizes ar mums sarunājās latviski un arī liekas, ka abas meitenes bija latvietes ne tikai tā, ka latviski runāt māk. Ļoti labi apkalpoja, ja kaut ko palūdz, viss tiek bez problēmām izpildīts. Arī ar sazvanīšanu nebija nekādu problēmu. Vienīgais, kas nepatika - tv kanālu izvēle un katru reizi ievācoties jāsauc administratore, lai piedabūtu tv darboties. Bet tā nav tik liela problēma, jo viss uzreiz tiek izdarīts. Pārējais viss apmierināja, aizbrauktu vēlreiz.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes