Botanico - Ziedi

Nekad neesmu ne par ko sūdzējusies,bet šis jau nu ir par traku!

Iegāju jaunatvērtajā ziedu veikalā ''Botanico'' Agenskalnā, nopirku dikti skaistas,garas rozes - salīdzinoši lēti sanāca.
Atnācu mājās ieliku vāzē un nepārspīlēju, pēc nepilnām divām stundām daļa no puķēm vienkārši novīta. Pievienoju arī bildi! Grūti noticēt,bet pirms dažām stundām šīs rozes izskatījās skaistas un staltas.

10 aprīlī man bija vārdadiena un vīrs uzdāvināja lielu skaistu rožu pušķi,no šī paša veikala.
Tikai šoreiz pirkts bija Valdeķu ielas filiālē.
Un rozēm bija izpuvušas ziedlapiņas.

NEKAD dzīvē vairs neiepirkšos šajā no malas skaistajā un izdevīgajā veikalā.

Un uzraksts uz durvīm- SVAIGI ZIEDI VAIRUMĀ, galīgi neatbilst patiesībai.

D

Komentāri (8)

V Vecpuisisss 14.04.2014

Man bija si pati problema tikai Matisa ielas veikala.

S sunskakisvarnapele 16.04.2014

Redzeju reklamu Agenskalana veikala logaa - 10 rozes par (ja pareizi atceros) 5 EUR? Padomaju, nu ka tik leti var but?

T tituks 05.05.2014

Man gan paveicās, nopirku 25 rozes un vēl otrā dienā bija ok :)

K Kriksis5009 09.05.2014

Jā, jā atkal jauni čakarētāji uzradušies, tipa ''Zaļā bāze''. Gan tur, gan tur kvalitāte pieklibo, bet viņiem jau galvenais pa lēto nogrūzt un nospļauties par pircēju. Ļoti žēl šo jauko meiteņu- Botanico pārdevēju!

D Dīvainīte 12.09.2014

2 mēnešus pastrādāju vienā no Botanico veikaliem, teikšu, ka "manā" veikalā kvaitāte puķēm bija tiešām laba. Ieteicām cilvēkiem svaigākās un ilgnoturīgākās un bija arī pastāvīgie pircēji, kas stāstīja, ka stāv nedēļu un pat 2 un arī mājās atnestās rozes stāvēja ilgi; tikko kā ziedi nebija svaigi, metām ārā. BET ik pa laikam kādā veikalā gadās brīži, kad puķes ir izpirktas un palikušas tikai nesvaigākās, pieveduma arī nav, bet priekšniecība liek tirgot. Darbinieks neko nepadarīs. Uzņēmumu noteikti neaizstāvu, jo aizgāju tīri aiz tā, ka "gaiss" tur sāka bojāties, priekšniecība arī dīvaina bija, algas darbiniekiem pārbaudes pirmajos 3 mēnešos arī smieklīgas. Par "zaļo bāzi" noteikti labāks. Tikai dažreiz arī jāpaskatās, ko pērc ;)

H helena22 09.04.2015

Āgenskalna Botanico veikalā sastapu savā dzīvē vienu no nelaipnākajām pārdevējām kādu atceros. Esmu tur iepirkusies 3x un visas šīs reizes rūgti nožēlojusi. Ja rodas kaut viens papildus jautājums vai iebildums, viņa atrej pretī bez mazākās vēlmes saprasties ar klientu. Es pat neatceros nevienu citu gadījumu, kad būtu nopietni strīdējusies ar pārdevējām, bet šis eksemplārs ir īpašs.

M [email protected] 12.10.2017

Tas ir kaut kāds murgs par šo iestādi! Iegāju Ziepniekkalna filiālē nopirkt priekšniecei lilijas ???? bet ko jūs domājat kāti bija sakusuši jau līdz vāzes likšanai tikai aiznest, dāvinot nokrita visi ziediņi un pat pumpuri neatverušies! Man bija liels kauns un šoks! Neejat un nepērkat tur puķes ja nevēlaties iegūt vilšanos! Murgs nevis iestāde ????

N nevazno_ 03.09.2018

02.09.18 (вечер), Вotanico - valdeķu iela. Продавщица даже взгляда не подняла, когда мы зашли, попросили 6 веточек гвоздичек, именно 6, сказали раза два-три, что именно шесть. Позже увидели на кладбище пять веточек, за то заплатили мы, как за шесть. Неприятный осадок, пускай даже на 0.60 евро. Надеюсь это всего лишь ошибка продавщицы, но было ощущение уже потом, что умышленно это было сделано. Надеюсь это не способ заработка мимо кассы, в карман продавщицы. Реально неприятно, учитывая, что мы постоянные клиенты. Суть не в сумме обмана, а что он просто произошёл. Мы деньги тоже не печатаем. Дай Бог, что это просто ошибка продавщицы и что нет такого обманутого - каждого второго. Если просто продавщица ошиблась, не специально и потом увидела перебор в кассе, ну тогда ладно, все мы люди, а если умышленно, то некрасиво так делать. Всем добра! Не кому не желаем зла! Хороший магазин цветов.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes