www.sudzibas.lv Turība samaksa/attieksme

Biznesa augstskola Turība - samaksa/attieksme

Labdien, visiem!

TURĪBA ir viena no sliktakajām skolām. Grābj naudu pa visu un visiem. Diplomu protam nevar nopirkt, bet attieksme ir tāda, ka tu neesi nekas šajā dzīvē, vienalga kāda studiju kursā tu esi. Par cik studēju TIESĪBU ZINĀTNES, TAD TAS IR ATSEVIŠĶ STĀSTS. Materiālu nav, katedras vadītājs vnk id....., neko nekad viņš nezin un nevar palīdzēt. a par SIC (studiju informāciju centru) es labāk neizteikšos, tas ir tie, pie kuriem var dabūt visu info par skolu.. nefiga.. neko viņas nezin un galvenais katra saka pavisam citu. Es dēļ viņām tik daudz naudas iegrūdu ... ārprāc !!
NEEJIET MACĪTIES UZ TURĪBU, LŪDZU... NEVAJAG! JŪS TIEŠĀM NOŽĒLOSIET !! SĀKUMA LIEKAS VISS TIK BAIGI FEINI, BET TAD, KAD SĀC MĀCĪTIES APM. PĒC KĀDA PUSGADA..VISS PAGRIEŽĀS UZ PAVISAM CITU PUSI!

Z

Komentāri (11)

Likumsargs 25.04.2012

Jā, par Turību ir dzirdēts visādi stāsti!
No savas pieredzes zinu, ka BA Turība diplomi biznesa vidē ne sevišķi kotējas!!!

K kikiiiiiii 29.04.2012

Par Turību AGRĀK ir dzirdēti visādi stāsti. Pati mācos tur. Super augstskola, attieksme, pasniedzēji.
un kas par muļķībām, ka diplomi biznesa vidē nekotējas? Nevajag kkādas baumas saklausīties. Uzņēmējdarbība un tūrisms ir it īpaši labā līmenī!

L Lepi 13.05.2012

Nu laikam visu mācību gadu esi bomžojis, kad sesija nāca virsū tad sagribējās visu uzreizi. Itin neko sliktu nevaru pateikt par skolu. Pati pabeidzu uzņēmējus, un man pasniedzēju atsausība bija ļoti laba. Visus materialus jebkurā laikā varēju dabūt.

H hahaha 30.05.2012

:D :D Piedod, bet man smiekli sanaaca lasot sho izmisuma saucienu.
Ir daudz dzirdets par sho privatiestadi, bet shitas sit paari visam!

A Advokāte 07.09.2012

Šobrīd studēju Turībā Tiesību Zinātni. Neko sliktu nevaru pateikt, pasniedzēji ļoti profesionāli un pretimnākoši, studentu informācijas centrs vienmēr sniedz nepieciešamo info. Ja cilvēks grib gūt zināšanas un laicīgi nokārto pārbaudes darbus, eksāmenus un aizstāv studiju darbu, tad nekas lieks, izņemot līgumā aprunāto studiju maksu nav jāmaksā. Un šogad Turība ir piektajā vietā starp augstskolām pēc programmas līmeņa un darbā iekārtošanas ar šīs augstskolas diplomu, kas nemaz nav slikti ņemot vērā, ka pirmajās vietās, protams ir valsts augstskolas. Tā kā pēc manām domām, ja cilvēkam neiet ar mācībām, tad tā nu noteikti nav šīs skolas vaina. Varbūt jāizvēlas cita programma, piemēram tūrisms, jo jurisprudence ir diezgan sarežģīta un izlasot sūdzību man radās iespaids, ka cilvēks pat loģiski neprot izteikt savas domas un rakstiski tās noformulēt.

F fejalaumina 13.09.2013

Es piekrītu komentāram, izbaudīju uz savas ādas, briesmīga augstskola.
Protams, ja studijas ir vienīgais ar ko nodarbojas students, tad noteikti viss liekas lieliski, bet ja strādā. tad tie nenormālie apjomi, kas jādara ārpus lekcijām ir neiespējami. Un pilnīgi nekāda pretī nākšana- neizdarīji, tātad parādiņš, kad nākošreiz nāksi būs jāmaksā.
Kā arī lekcijas ir nekādas, lielākoties atskaitīšanās semināru veidā vai prezentāciju, ko esi izarījis ārpus lekcijām.

Manuprāt, par mācībām ir vērts maksāt, ja atnāku uz lekcijām un pasniedzējs ir tas kurš māca, nevis liek lasīt, pētīt milzīgus materiālu apjomus un tad viņam prezentēt ko apguvu...

Tad man nav vajadzīga augstskola, pati varu brīvajā laikā iet uz bibliotēku un studēt, tas pats vien sanāk, tikai nevar ielaist parādu par kuru jāmaksā.

Vienkārši tracina, ka pasniedzējs atnāk uz lekciju, paklausās kas tev stāstāms, tad uzdod atkal jaunus uzdevumu un par to saņem naudu...

Ļoti, ļoti nožēloju, ka izvēlējos Turību

Z zibens10 01.07.2014

Tieši par attieksmi - tā ir briesmīga. Īpaši gribētos izcelt dekāni A.D., kurai patīk pazemot, izteikt netiešus draudus un pat paņirgāties. Ļoti nepatīkama un prasta. Ja girbat, lai jūsos kājas noslauka un īpašniekiem miljonu uzdāvināt, dodieties uz Turību. Ļoti pavirši un nekompotenti pasniedzēji.

A AG74 28.11.2014

Ar Turību ir tā - ja "āda ir kā zilonim", tad mācīties var. Ja svarīga ir arī pedagogu attieksme, tad labāk izvēlēties citu vietu, kur ap tevi slaucīs kājas. Esmu ieguvis 3 augstākās izglītības diplomus, pamēģināju studēt Turībā - izturēju precīzi 1 semestri. Ja cilvēkam piemīt kaut mazākā pašcieņa, tad jāturās no Turības pa gabalu. LU un RTU šāda attieksme netika manīta.

C cashkendija 12.02.2015

Šogad pati uzsāku studijas Turībā, juridiskajā fakultātē. Par pašu augstskolu neko sliktu nevaru teikt, patīk uz klientu orientētā attieksme, un Turībā ir daudz no mācībām brīvā laika pavadīšanas iespēju - iespēja darboties pašpārvaldē, organizēt dažādus pasākumus, sportot utt. Ļoti laba bibliotēka - macībām nepieciešamo vienmēr atrodu Turības bibliotēkā, nav nepieciešams skraidīt pa citām.
Taču runājot par pašu mācību kvalitāti, jāsaka, ka studiju līmenis ir diezgan zems. Vismaz jurisprudences studijas ir diezgan zemā līmenī. Nožēloju, ka negāju uz LU, bet gan uz Turību studēt tiesību zinātni. Pasniedzēji ir lieliski un tiešām zinoši, bet nevisai ieinteresēti nodot šīs zināšanas studentiem. Lielākā daļa spiež uz to, lai studenti paši mācās, iedod ieteicamo literatūras sarakstu un mācaties, kas protams ir ļoti labi, ka tiek veicināta studentu patstāvība, bet uzskatu, ka mācībspēkiem ir jābūt kā paraugiem priekš studentiem, kuriem ir jāiedvesmo un jādalās savā profesionālajā pieredzē. Taču nevienu īpaši neinteresē, vai tu kā students esi sapratis vielu, vai nē, vai būsi ieguvis kādu vērtīgu pieredzi nākotnei, vai nē. Pārbaudes darbi arī ir diezgan primitīvi. Bieži mācos ļoti cītīgi un papildus lasu dažādu mācību literatūru, lai pārbaudes darbus nokārtotu teicami un tiešām iegūtu vērtīgas zināšanas, taču kad ieraugu kārtējo primitīvo kontroldarbu ar 5 jautājumiem vidusskolas līmenī, tad reizēm nolaižas rokas, vai tiešam juristu līmenis ir tik zems, ka prasības ir tik primitīvas, vai arī Turības studentus uzskata par tik aprobežotiem.
Saprotu, ka viss atkarīgs būs tikai no tā cik daudz pati mācīšos papildus, jo ja paļaušos tikai uz augstskolas noteikto programmu un prasībām, tad kā juriste nākotnē būšu nekam nederīga un mani darbā neviens neņems. Žēl maksāt tādu naudu par studijām, kurās pašai bez maz vai papildus jāizdomā ko mācīties, lai es kā juriste nākotnē būtu vērtīga, un es nerunāju par papildus literatūras lasīšanu, utt, kas ir pilnīgi normāli, bet gan par to, ka pašai jāpēta darba tirgus prasības un līmenis, pašai jāveido bez maz vai savs studiju kurss un tas, ko studēt, jo Turības noteiktā programma ir zema un nepietiekama.
Pati augstskola lieliska, bet studiju process zemā līmenī, tāpēc, ja es gatavs pats ļoti daudz meklēt informāciju, analizēt to un pētīt, kas tev kā topošajam juristam būs nepieciešams un to arī patstāvīgi apgūt, tad var iet uz Turību un maksāt lielu naudu par pašmācību, kuru neviens nenovērtēs, tas būs tikai priekš tevis paša, studijas būs tā kā tādās 2 daļās - viena primitīvā daļa priekš atzīmēm un otra, tev pašam būs jāplāno priekš sevis ko studēt kā topošajam juristam.
Visās citās fakultātēs - oky, bet jurisprudenci noteikti neiesaku studēt Turībā.

K krastina8 06.06.2015

Nožēloju, nožēloju un vēlreiz nožēloju savi izvēli par labu studijām Turībā. Kvalitāte zema, daži pasniedzēji vispār kā ne no šīs pasaules un laikmeta. Pilnībā neobjektīva studentu darbu vērtēšanas sistēma. Neviens neskatās nolikumā noteiktos kritēriju, atzīmes liek kā grib. Pretīga augstskola esmu ļoti vīlusies

K krastina8 06.06.2015

Nožēloju, nožēloju un vēlreiz nožēloju savi izvēli par labu studijām Turībā. Kvalitāte zema, daži pasniedzēji vispār kā ne no šīs pasaules un laikmeta. Pilnībā neobjektīva studentu darbu vērtēšanas sistēma. Neviens neskatās nolikumā noteiktos kritēriju, atzīmes liek kā grib. Pretīga augstskola esmu ļoti vīlusies

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes