www.sudzibas.lv BITE Pazud Internets,Modems Gluk0 !

Bite - Pazud Internets,Modems Gluk0 !

Panemu Bites Internetu Uz 2 gadi.. Oopa laikam nevajadzeja !

tatad -

1 ais - Merkela Ielas Salona man Skaidra Latviesu Valoda Iestastija, ka Lejupielades Limits(5GB) nettiecas uz Parlukotajam lapam, bet tiri par failiem kuri tiek lejupieladet ! so jautajumu ari velejos noskaidrot, jo savadak man 5 gb butu par maz .. redz neka.. velak tomer izradijas savadak un pusmenesi jau taaa leeeeno netu padarija vel lenaku, jo biju sasniedzis 5 GB !!

Normala tada nezinasana vai tisa maldinasana lai tik parakstitu ligumu !!!

2 ais ! Tie modemi es nezinu kkur kina ir laikam par 1 Latu pirkti, jo ar 1 reize man vel NEVIENU reizi vins nav aizgajis.. vienmer nez cik reizes pievienoju/atvienoju kamer vins izdoma aiziet.. MURGS.. tad visadi ERROR met ara, aiz neko darit u t t.. izmeginaju uz vairakiem datoriem lai saprastu, ka ta nav mana vaina ! dazreiz nakas stundu vai vairak mocities restartejot datoru, atvienojot/pievienojot Modemu, jo vins vnk uzrada, ka ierice nav atrasta, bet tad vel, ka SIM karte nav ielikta, kaut pirms tam parada, ka jau ir zona, bet peksni neesot SIM kartes MURGS !!!

3ais ! pazud regulari nets pedejo reizi pazuda peksni un nebija vairak ka diennakti, zvanu uz BITE man iesaka parinstalet programmu, ko esmu darijis jau reizes 20 laikam ieprieks klad cinojos vel ar modema ipatnibam ! restartet datoru, iznemt/ielikt SIM karti un tad es vienreiz pajautaju - Man vispar Varbut Jauns Dators Janoperk ??? stasta, ka neesot nekadu problemu un neko nezinot, bet iedosot tehniskajam dienestam un rit lidz plkst 4 man atzvanisot ! neviens nepiezvana, bet plkst 4 ka uz burvja majiena ir Nets klat un vairs nav nekas japarinstale u t t ..

velak atkal pazud nets, zvanu atkal(esmu zvanijis jau laikam reizes 100 un zinu visus operatorus tur:D) stastu, ka man nav nets un pirms 3 dienam ari bija pazudis - OOOPAA - sitas operators man saka - NU JA PIRMS DAZAM DIENAM MUMS BIJA TEHNISKAS PROBLEMAS, bet tagad vajadzetu but ok !! BAAAAC.. bija tehniskas problemas, bet man stasta pasakas visadas un es ka mulkis tagad mainu iestatijumus, restarteju datoru, parinstaleju programmu u t t.. nervi beigti, bet tgd pasaka, ka bija tehn problemas !!! grrrr

4ais ! iszinu serviss ir vnk 18 gadsimta limeni.. atsakites sms par piemeram pasutitiem pak.pienak pec dazam stundam atrakais, dazreiz otra diena !!! pirmaja menesi nebiju pamanijis, ka tai kartei ir kreditlimits(25ls) man atsutija sms, ka esmu sasniedzis 70 % no kredlimita un kad sasniegsu 100 % man atslegs netu, bet sms es sanemu tad kad man jau bija kadi 30 ls rekina un pec dazam dienam atnaca, ka nu jau ir protams 100% un Ka BOOOm.. vnk vaaks ar to BITI !

operatoriem jega nav zvanit, ja kkas notiek - NEKO vini nezin un nesaprot, restaret datoru katrs pats mak u t t.. vienkarsi tie modemi un programmatura ir viens liels GLUKS !!!

tagad domaju, ka lai tiek no vina vala, jo reali nevaru pieradit tos interneta parravumus par cik vini pasaka, ka VINU GALA viss or okk !!

ai nu varetu te vel rakstit un rakstit par maniem piedzivojumiem ar BITI ! vairak problemu neka labuma ! Jauns cilveks kas daudz maz orientejas Datora var kka tikt gala ar to netu un panakt kkadu darbosanos, bet cilveks kurs velas Iespraust Modemu Un lietot Netu Atri Sajuks Prata!!!

B

Komentāri (32)

L lietotajs 13.03.2009

"Līkas rokas" neviens neārstē. Man viss strādā superīgi vairāk kā pusgadu, vairāk kā 5 datoriem mēģināju (WinXP, Vista, Linux, MacOS). Bet 5GB - ierobežojums VISAM trafikam kopā, par ko ir minēts arī līgumā. VMC jau ir domāts vairāk biznesam un mobilitātei, nevis filmu/mūzikas download'ēšanai.

L Loreta 13.03.2009

Man jau bittes nets ir gadu un nav bijusi neviena diena kad viņš ietu normāli, tas ir vienkārši murgs visu laiku jācakarējas ar viņu, labprāt no viņa atteiktos, bet tas dārgi sanāk! Arī neta maksa man liekas ir viena no dārgākajām 20.00Ls Vienvārd sakot baigais SŪDS!!!

J Janis 13.03.2009

Par kadu download var but runa ??? ar to atrumu ? pff.. sasmejos.. tas ir iespejams tikai Riga tads atrums, bite jau nekur nereklame, ka tas "ATRAIS" nets ir Tikai Riga Kur ir 3G uc parklajums, bet arpus tas tas strada lenak nekla man telefona + cakarejas un ta ka Lietoju Loti daudz tad tie 5 gb ir viena momenta cauri ! un es saprotu, ka tas ir kopejais, bet te runa iet par to Zosi Merkela Iela kura man Iestastija, ka par lapu parlukosanu neskaitas tie 5 gb TIKAI par lejupieladetajiem failiem !!! TAGAD kad iesu kko pirkt zinasu - janem lidzi slepta kamera + mikrofons, jo savadak tevi cakare, ka velas !

J Janis 13.03.2009

Pirmo komentu Stabili rakstijusi Pati BITE, jo NEVIENAM tas nets nestrada normali !!!

ka ari to apstiprina visu Operetajsistemu Pieminesa, ka reklama jo nez kuram tad ir Gan Xp, Gan Vista, Mac un Linux ?? neviens visas reize neizmanto tacu :D

R re 22.03.2009

Es dzīvoju Cēsu rajona, panēmu Bites mobilo internetu, jo arpus pilsetam nav citu variantu. tagad marta vel bija akcija tarifa plana ''standart'' 9ls mēnesi uz gadu. Nets tiesam ir diezgan lēns, bet tas ir arī vienīgais ko negativu varu pateikt par bites mobilo internetu. zona parsvara ir normala, vis notiek.aa un vel esmu uztraucies par to ka nepaspesu izteret visu pielauto apjomu. un tas ari viss!!! man apmierina!!!

K kalējs 02.04.2009

Ar Biti man arī diemžēl tikai negatīvais asociējas. Ieinstalēju sākumā strādāja ok pēc nedēļas sāka tīkls zust, nekonektējās, tad kad piekonektējās ātri vien atkonektējās, kaut kādi mistiski errori un paziņojumi lec ārā pat tad kad modems nav pievienots... vienvārd sakot drausmas, uzticība šim piedāvājumam ir sagrauta tagad domāju kā vieglāk tik vaļā no saistībām :(

A Alīna 11.04.2009

Es arī iegādājos tādu Bites modēmu ar līgumu uz diviem gadiem.Tā kā dzīvoju Salaspils lauku teritorijā tad tāds internets ir vienīgā reālā iespēja izņemot Lattelecom (Kuru ņemt negribēju) un viss strādā. Piekrītu ka nav tas ātrākasi nets bet pat dziesmas un filmas var vilkt un ir ok ;)

M mārtiņš 15.04.2009

Bite man lika normāli vilties. Par laimi tagad pārgāju uz Tele2 un ziniet riktīgi labi strādā ar Biti par salīdzināt nevar.

G gatis 18.04.2009

LMT netam arii taa pati huina tikai vins ir stabilaaks gan centraa gan provincee

J Janis 18.05.2009

Arī man ir problēma, ka tas draņķis nepārtraukti atvienojas. Man īstenība ir diezgan vienalga vai tas nets ir ātrs vai lēns, man ir būtisk, lai ir nepārtraukta datu plūsma.

Varbūt kāds zin, kurš no piedāvātajiem mobilajiem internetiem ir kaut cik stabils.

N navsvarigi 18.06.2009

Es te kādu laiku atpakal nolemu notestēt to, cik makā Bite internets caur telefonu no BiFri. Es iegaju internetā, iegāju mājas lapā, iegāju draugiem.lv un man par 7 min un dazam sekundem atnemas 40 santimi no kredita. Es biju ne pa jokam izbrinits! Pec kada laika es nolzemu notestēt to, cik maksā mobilais internets no okartes, jo man ir viens okartes numurs, kuru neizmantoju aktivi, bet kredits bija. Iegaju majasa lapaa, paraknjajos internetā, neiegāju gan draugiem.lv, bet man tie paši 40 santimi atnemas par 14 minutem 14 sekundem laka internetaa!!

! !!!!! 18.06.2009

Lasi ligumu kad to paraksti un nebus nekadu pectam iebildumu ka kads kautko teica :P

K kriss 18.06.2009

nu jaa.. Bites internets ir iemacijis man buut pacietigai, jo ik pa laikam kkas vinjam nepatik, te visadi errori, te atkal ierici nevar sameklet te atkal kkas. Bet kopuma nemot ir ok, pietam ja kadam par maz tie 5GB download limit tad jau var tarifu pamainit ari pec liguma noslegsanas [pati esmu no 10Gb pargajusi uz 5GB krize kaa ne kaa]

+ ja kadam ir jautajumi par savienojumu savas uzturesanas vietas tuvuma, var jau panjemt modemu testesanai [to es ari izdariiju lai nebuutu pectam parsteigumu ar lenu internetu], tas pilnigi par brivu.
+ja rodas kkadas problemas iesaku iet uz Bites apkalposanas centru uz Brivibas ielas 62 [preti Rigas Modes], tur lidz shim man nekadu problemu ar komunicesanos nav bijis.

R Riebīgā Bite 25.09.2009

Bites programmatūra gļuko.
Modems ik pa brīdim, ap reizi nedēļā meklē updates, kuriem serveri neatrod.Tas sīkums.
Programma sazinās ar klientu krieviski.
Programmas paziņojumu valoda krievu.
Tas nekas.
Tālāk.
Lietojot priekšapmaksas internetu, netiek brīdināts ka ir limits.
DATIEM LĪDZ 1GB MĒNESĪ.
Par to BITE neinformē.Programma paziņo to krieviski, ka tuvojas ierobežojums.
Kāds ierobežojums, ka Bite lapā mazākais traffik rakstīts 3GB 5GB 10GB un kas tur vēl.
Ja būtu pēcapmaksas, tad kas zin, ko izgudrotu.
Rakstiet lūdzu, ko varam iesākt ar BITI?
KĀ CĪNĪTIES AR MEĻIEM?
VAI LV PROVIDERS IR KINGS UN KLIENTI SLAUCAMAS GOVIS?
Leišu tikumi?

R Riebīgā Bite 25.09.2009

Savukart, reizem šie nelieši papildināšanas lapā nelaiž un raksta, ka tā pieejama tikai priekšapmaksas klientiem?
Nepazīst ka tāsa jau ir priekšapmaksas.
Ir bijis vairāks reizes.
Pati programma ir kretīniska, jo slogo kompi startējoties vairāk, kā tiešām resursietilpīgas programmas.
Labi, tas vēl brīdi.
AR KĀDĀM TIESĪBĀM MAITAS IZDOMĀJUŠI 2GB LIMITU?
ES NEKAD NESLĒGŠU LĪGUMU AR VIŅIEM, JO VINI IR ŠASMOŅI.
VEIKALA'PARDEVĒJS VELLS ZIN KĀDS, PAR MODEMA SOFTA PROBLĒMĀM VISPĀR NERUBĪ NEKO.
JŪS UZ SERVISU.
KĀDS TEV SERVISS, KA SOFT MEKLĒ NEESOŠAS UPDATES.?
UN KĀD VELNA PĒC KRIEVISKI IR PROGRAMMAS PAZIŅOJUMI, KURUS ŠĪ STULBĀ PROGRAMMA ĢENERĒ?
RIEBJAS?
MAN SIEVA KRIEVISKI VISPĀR NEMĀK, LAI AR ES PROTU.
KAS TAS PAR ŠARAŠKINA KONTORA UN KUR ES VARU SŪDZĒTIES?
RAKSTĪT UZ PTAC?

R Riebīgā Bite 25.09.2009

Tagad atkal rāda, ka limits tuvojas.Nav vēl 1GB pat mēnesī lietos, Pati tizlā programma to arī parāda, ka zem 1GB.
NELIŠI.

J Jancis 25.09.2009

par bifri internetu: kad ieej internetā, automātiski tiek pasūtīta viena diena interneta (3Mb). tad kad viens no tiem beidzas (diena vai 3Mb), tad jāpasūta vēl. un tas netiek tarificēts uz datu apjomu.

H Hugo Djego 25.09.2009

Ej tu nost!Un ar jau gandrīz tā ka skatojos uz Bitites pusi!

R Riebīgā Bite 25.09.2009

TAS IR PAR MODEMU KOMPIM NEVIS TELEFONU!!!
PAŅĒMU PRIEKŠAPMAKSAS, PA STUNDĀM PRIEKŠAPMAKSA.
NOTESTĒT GRIBU.
RE 1GB LIMITU DRAUD TĀ PROGRAMMA.
PIE KAM PROGRAMMA RAKSTA BAIGI DĪVAINI
TUVOJAS LIMITS 1GB.
KĀS LIMITS?
KĀDS?
VIŅU LAPA IR BITE.LV TUR IR VISS KAS.
PAR 1GB NAV NEKĀ.RAKSTĪTA.

R Riebīgā Bite 25.09.2009

Bet, ko lai es iesāku?
Ka viņi šitā dara
Latvija ir valsts, kurā leiši var darīt kas ienāk prātā?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes