www.sudzibas.lv BITE Darbinieku atlaišana

Bite - Darbinieku atlaišana

Strādāja virs šajā kompānija Ofisa. Gāja viss labi, labāk nekā varēja būt. Nesa var teikt kompānijai lielāku peļņu nekā pārējie darbinieki strādājot ar planšetdatoru pārdošanu. Bet nu, ir viena sieviete Aija. Diemžēl uzvārdu nezinu, kurai nepatika redziet ka viss tik labi iet. Laikam baidījās ka savu vietu darba pazaudēs, pati bez izglītības tika laikam caur vienu vietu šajā amatā. Žēl ka ir tādi cilvēki, kas sabojā reāli dzīvi. Un ļoti ceru ka kādreiz tas atmaksāsies atpakaļ viņai ar to pašu. Tādēļ neejat strādāt uz Biti. Alga laba, bet priekšnieces neizglītotas 23 gadīgas meitas. :)

Komentāri (4)

O Olga J. 19.11.2015

Es gan nepiekritīšu... Alga bija ļoti laba, 600 eiro netto + % no pārdošanas. Apmācības arī bija apmāksātas... Strādāju arī pie planšetu pārdošanas. Aija bija mūsu tīmlīdere, ļoti jauka meiene, kura pati bija strādājusi 2 gadus par pārdošanās snaiperi, un tika paaugstināta amatā par labiem sasniegumiem darbā. Kad parakstīju atlūgumu, tai pašā dienā izmaksāja visu naudiņu, ka arī tur dažas dienas par neizmantoto atvaļinājumu. Darba apstākļi ideāli, attieksme no priekšniecības arī ideāla. Uzklausa un palīdz. Aizgāju, jo emocionāli neizturēju. Trapījās vecas omītes, kuras vai nu stāstījušas kā viņām slikti dzīvot, vai nu tā salamā, ka asaras birst no acīm... Cilvēcisks faktors... Bet kā darba vieta "Bite Latvija" ir labāka, kur esmu strādājusi!!!

A Anceeee 29.11.2015

Dārgais cilvēk, kas rakstīja, ka Aija strādāja par snaiperi 2gadus esi aizgājis auzās, jo snaiperi tik kādu gadu ir(nepilnu)
Aijas Streiles aizstāvi esi kļūdījies, ka šī dāma ir kko pārdevusi Bitē, Nekad!!! Sēdēja un štampoja dokumentus...Tie kas zvana, tirgo planšetes pelna protams diezgan normāli, īpaši tie, kas strādā no paša sākuma, jauniņiem cietā alga mazāka uz papīriem kādi ~600, protams bonusi..
Laba alga, bet tas kas tur tagad notiek-murgs...laiž vaļā darbiniekus, kas strādā ilgi, kāds atnāk no atvaļinājuma un uzzina ka citā nodaļā...
Tur ir tīrais bizness, pie dirsas visiem uz tevi kā cilvēku..Snaiperu vadītājām tikai nauda un rezultāts svarīgs. Ja dienā labs rezultāts tevi slavinās, smaidīs teiks paldies arī Marts!!!Tiklīdz 0 tu nekam neesi vajdzīgs.
Vadība ir Viassat darbinieki un visa sistēma sāk līdzināties tam, kas tur notiek.
Tur ir vienalga uz cilvēku, sākumā ir labi, vēlāk viss mainās pilniigi..
Saakas rotaacija darbunieku viduu un algu mazinasana...

P Partizāns17 30.12.2020

Lūdzu NEKĀDĀ gadījumā neejiet strādāt Bite pārdošanas daļā, pataupiet savu laiku un nervus. Nostrādāju gadu Jelgavas nodaļā un nozēloju, ka neaizgāju prom jau agrāk. "Komandas līderi" to vien dara, ka visu dienu klausās sarunas. Klients ntās reizes saka, ka viņam nevajag televīziju, jaunus pieslēgumus, utt., bet nē, jāspiež līdz galam. Pēc tam vērtē sarunas, skalo smadzenes. Un beigās, bēc simtiem veiktu zvanu un sabojātiem nerviem tu saņem savus 500 eiro uz rokas. Darbiniekam un tā labsajūtai arī šajā kantorī nav vērtības. Bija gadījums, kad kolēģei dēliņš saslima un viņa normāli nevarēja mājās atprasīties. Pēdējā vieta kur strādāt.

P Partizāns17 30.12.2020

Nepieminēju, ka gardākais kumoss bija uztrāpities kādam ļoti gados vecam cilvēkam un tam nesaprotot pieslēgt un pārdot visu. Pārdevēji runā loti un vecītis vai vecenīte tikai visu apstiprina.
Nekad neiepinieties ar Biti , pat kā klients.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes