www.sudzibas.lv BITE Pieslēguma maiņa

Bite - Pieslēguma maiņa

Nekad nepiekrītiet un neizlemiet pāreju uz citu pieslēgumu, kad kāda Rita vai cita no Bites piezvana. Tas ir slazds. Pirmkārt, Jums piedāvā tikai vienu variantu, kas nebūt nav Jums izdevīgākais. Otrkārt, Jums nav tiesību pēc tam neko mainīt. Ja mēģiniet, viņi sāk melot un krāpties. Mana situācija: VIII vidū Rita piezvana un piedāvā pieslēgumu no 3, 47 LS uz Piektdienu. Tā, kā vilina neierobežotās sarunu minūtes, piekrītu pieslēgumam no 1. IX. Pēc tam izrādās, ka ir man piemērotāks pieslēgums Mazā piektdiena, ko man nepiedāvāja. 26. VIII eju uz Biti un rakstu iesniegumu, ka no 1. IX vēlos tomēr Mazo piektdienu, nevis Piektdienu. Viss kārtībā, bet 1. IX tomēr pieslēgta Piektdiena. Atkal tiek rakstīts iesniegums par Mazo piektdienu, sola atmaksāt rēķina starpību. Neviens nesaprot, kur problēma. Un šo visu skaidro līdz 15. IX, UN ATBILDE IR KLAJA MELOŠANA: JUMS RITA VĒLREIZ ZVANĪJA AUGUSTA BEIGĀS UN jŪS PIEKRITĀT, LAI PIESLĒDZ PIEKTDIENU! Man ar atmiņu viss kārtībā, nebija nekādas Ritas zvana. Bitei laikam grūti laiki sākušies, ka jāčakarē tauta. Gribēja kā labāk, sanāca kā vienmēr. Dabūsiet tos 7, 80 vai cik tur šomēnes, bet pēc tam mēs visi būsim prom. Un citiem arī iesaku.

T

Komentāri (1)

ž Žancis 04.02.2016

Sveiki!
Man radās tieši tāda pati problēma ar lielo un mazo piektdienu. Draugi ieteica nomainīt konsultantu, jo acīmredzot man tāds neizglītots pagadījies.. Arī man stāstīja, ka neesmu pieprasījusi, lai nomaina. Skaidri atceros, ka man tas nevienā brīdī nav bijis izdevīgi un cilvēks man melo. Žēl, ka tomēr nav citāda kompānija..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes