www.sudzibas.lv Bišu stropi Maldina pasūtītājus/ nepiegādā preces

Bišu stropi - Maldina pasūtītājus/ nepiegādā preces

Persona - ir kāds Gido no Bauskas raj., Īslīces pagasta un viņa tālrunis ir (371)2916-21-37 . IESAKU NEUZĶERTIES UZ VIŅA SLUDNĀJUMIEM UN NEVEIKT PASŪTĪJUMUS!Domāju, ka daudziem tas nav nekas jauns, jo esmu dzirdējis no biškopjiem, ka šī persona pastāvīgi nevar izpildīt pieņemtos pasūtījumus un visu laiku māna par piegādēm. Tā kā viņa izvietotajiem sludinājumiem iesaku neticēt. Sludināumi vairumā izvietoti SS.lv. Pēc manas pieredzes, 2 mēnesu laikā var apsolīt piegādāt 10 reizes, un tad vienmēr kaut kas atgadās, vai apsolītajā dienā vienkārši neatbild uz zvaniem. Sludinājumos viņš reklamē, kā biškopja galdniecību, bet patiesībā apgalvoja ka strādā valsts darbā. Tapēc acīmredzot tas ir tāds hobijs, kura dēļ cieš visi pasūtītāji. IESAKU NEUZĶERTIES UZ VIŅA SLUDNĀJUMIEM UN NEVEIKT PASŪTĪJUMUS!

J

Komentāri (32)

A Alina 14.06.2010

Mēs gan tādi neesam. Labprāt taisam stropus un arī laicīgi.

Amatnieks- biškopis pēc pasūtījuma izgatavo un pārdod stāvstropus un rāmīšus kā arī atsevišķas stāvstropa detaļas. Pilns komplekts (grīda; peru telpa; 2 gab. medus telpas apvalki; jumts ar cinkotu skārdu; 12 gab. peru telpas rāmīši; 24 gab. medus telpas rāmīši). Pilna komplekta cena ir 50 Ls.

Atrodamies Rēzeknes novadā
Tel. 26335540
Alina vai Vladimirs

G Gido 30.06.2010

Varu tikai atvainoties, ja tiešām stropi nav piegādāti laikā, jo pēdējās 2 nedēļas ir nelielas problēmas ar transportu, bet klienti par to tiek informēti un, ja šīs lietas ir vajadzīgas uzreiz, tās ar atlaidi par neērtībām var iegādāties mūsu galdniecībā Bauskas rajonā, Īslīces pag., "Raņķos". Cien. "Juris" var droši zvanīt uz sūdzībā norādīto tālruni un šis jautājums noteikti tiks atrisināts, jo nenāk prātā neviens klients ar kuru 10!!! reižu laikā nebūtu nonākuši pie kopsaucēja...

Ac Gido
Tel.29162137

P.S. Ar biškopību nodarbojos 7 gadus, galdniecība ir apmēram 5 gadus, domāju, ka valsts darbs, kas ir paralēli, uz stropu kvalitāti neatsaucas.

Z Zigmars 23.11.2010

Ko varu piebilst.
No Gido stropus perku jau vairakus gadus. Kvalitate pilniba apmierina.
Bet ziniet ka ir... ratus taisa ziema, ragavas vasara. Protams ka sezonas laika piegades kavejas. Jo visiem mums biskopjiem stropus vajag tajos 4-5 menesos. Pamegini tad viena laika visiem piegadat. Es ieperku rudeni prieks nakama gada, bez steigas un stresa.

L lauris 23.11.2010

Jā es viņam vienu gadu izdariju pasūtijumu un man viņš viņu neizpildija tāpec saku arī to pat nesienieties ar šo cilvēku

L Lija 28.02.2011

Gido- Īslīcē, Bauskas rajonā gatavo visprecīzākos stropus kādus ir nācies redzēt, mājās saliekot nav jāēvelē ne kā citādi jāpielabo! Pērku tikai firmā "PINOKIO" Lija

N Nav svarīgi 23.06.2011

Pilnīgs āksts. Es saprastu, ja dotu reālus termiņus, bet šis kretīns jau sola kādas 8 reizes, pagāduši jau 3, 5 mēneši un nekā tur nebūs.
Galvenais ja šis atvainojas un tā, sola atzvanīut vai vnk neceļ, n0 cita telefona gan ceļ. Tad attaisnojas ka visādas cērmes iemetušās, un mašīnai riepas nopuvušas un līdzīgi "ļoti ticami", BRAVO

Par kvalitāti neko nevaru pateikt, jo nekā vaitāk par tukšiem solījumiem neesmu redzējis

Domāju, ka biedrībā par to runāsim, vienreiz pietiek šeit cilvēkus maldināt, kuri strādā

P piečakarētais 03.07.2011

Pilnīgs kretīns un āksts. Laikam cilvēka uzvārds pasaka visu- gailis un petuhs, kas visu laiku tik sola un sola par piegādēm, bet ka neved un neved. Pilnīgs garīgs un morāls kroplis. Vienkārši nesaprotu, kapēc solīt cilvēkam preci, kuras nav un nebūs. Man jau arī patīk viņa atrunas- "atzvanīsu", "vairākas dienas cīnījos ar galvas sāpēm", utt. Aicinātu arī neiegadāties viņa gatavotos stropus un produkciju sia "Vinnis" veikalā Cēsī- lai paši domā no kā pērk un ko tirgo- ne jau no tā gaiļa. Vienkārši brīnums ka viņam neviens nav reāli iedevis pa pauri- laikam jau ar mentu ne viens negrib krameties un arī bračka baigais prokurors- arī gailis.
P.S. Vajadzētu pacelt jautājumu par šiem meistariem, lai viņiem nebūtu iespējams publicēties ss.lv., strops.lv un žurnalā biskopis, jo kā atveru to žurnālu, tā redzu, ka maģiskais pinokio- r atkal piedavā biskopības inventāru ar piegādi un mazāki daudzumi ir uz vietas, bet lielākus gatavo rindas kārtībā. Varbūt tad sāks domāt ka čakarēt cilvēkus un arī citiem- kā Paškovs arī būs macība, ka vairākus gadu atpakaļ baidījas braukt uz biškopju saietu, ka nadabū pa galvu.

R Raitis 17.09.2011

Katram savas biznesa metodes, ticiet man kad (ja) vins vares piegadat to ko sola tad cenas bus pavisam citas... pagaidam ta ir tikai tuksa nekauniga reklama.

V Vīlies 19.09.2011

Es no viņa putnzirnekļus pērku. Sākumā viss bija OK. Lai gan vēlāk bija problēmas. Arī tāpat neskaitāmas atrunas, nepārtraukti klusējošs telefons un otrs, kur brīnumainā kārtā varēja sazvanīt.. nu arī tas pēc 1. zvana vairs nav sazvanāms (acimredzot, telefonu saglabājis)..
Nu ko, lai saka.. nu nepatīk man šāda attieksme.. Vai nu esi sasniedzams, ja esi ieinteresēts - vai arī ej d***t un nemaldini cilvēkus, dodot tukšus solījumus..
Tagad izskatās, ka man ātrāk ir pašam pirkt no citas valsts, nekā čakarēt sev galvu ar Gido, kurš ir tepat Latvijā.
Ar pāris cilvēkiem ir iecere veidot pirmo oficiālo mājaslapu par putnuzirnekļiem, kurā būs iespējams atsevišķas sugas iegādāties. Gido, lai gan, iespējams, ir LV lielākās arahnokolekcijas īpašnieks, bet pēc visa šī - noteikti netiks iekļauts mājaslapas moderatoru un pārdevēju statusā. Neesmu vienīgais, kas ir vīlies - runāju vismaz 5 cilvēku vārdā..
Arahnohobijs ir viens no tiem, kas prasa stingru disciplīnu, pieejamību, pacietību, profesionalitāti, toleranci u.t.t. Tas viss veido tos ētiskos principus, uz kuru pamata var notikt veiksmīga sadarbība starp šī hobija cienītājiem.
Nerunāsim jau par to, ka Gido bez brīdinājuma daudziem nezinošiem, kā arī hobija iesācējiem bez brīdinājuma ir pārdevis agresīvas un ārkārtīgi indīgas zirnekļu sugas, absolūti bezatbildīgi iztoroties pret potenciālajām sekām...
Gido par profesionālu kollekcionāru neuzskatu, ko pierāda raksts par Gido hobiju "Kāds ir zirnekļu un prusaku šovs?", kur dažviet tiek atspoguļoti izkropļoti, subjektīvi un pat absurdi fakti par viņa eksotisko dzīvnieku bioloģiju...
Arī mūsu mērs ir pilns. Iespējams, ka daudzi vairs no tevīm nepirks zirnekļus (principa pēc) - jo ķēdīte ir palaista. Tādu, kā mēs ir maz - bet nu visi zinās, kas tu esi par cilvēku..

V Vilhelms 21.10.2011

Arī mani baroja pus gadu ar solījumiem piegādāt 10 stropus, par kuriem biju pārskaitījis naudu jau 2010.g 29 decembrī. un tikai jūnijā atveda, bet ne visu. Un tagad nav atbildes ne uz E-pastu, ne telefonu. Visi atrunāšanās simtomi tie pāši, kur minēti iepriekšejos komentāros.

V Vilhelms 21.10.2011

Piekrītu par stropu kvalitāti. Tiešām kvalitatīvi, precīzi un viegli.
Tikai tie solījumi, ir jālabo'jās un nevajag cilvēkiem nervus bendēt.Man jau ir kauns vairāk zvanīt, bet vai solīt nav kauns? Slavenais teiciens"" Kā var nesolīt''

P PiekrītuVīlies 28.10.2011

Jā arī es te zirnekļus no viņa pirku ar vienu savu paziņu. Pazudis ir konkrēti - laikam viņam uz telefona ugunsmuris ir uzlikts pret mums visiem :DDD Ari par to ka par tiem indīgajiem derētu brīdināt..
Būtu tas Gido priecajies kā jebkurš normals cilveks, ka klientura gan par stropiem gan tiem kustoņiem aug un ka nauda makā grib ripot, bet nē - laikam jau kā ments kaut ko nesmuku dara par ko lielāks piķis, un tapēc nospļauties viņam par mums blusam. Tur tas ākis.

с Стас 28.10.2011

Я у этого Гидо пауков покупал тоже - вроде нормальным человеком казался в начале. Даже заинтересовал этим хобби.
Ну согласен, что слишком безценно он относитса к интересентам и в последнее время всех мне знакомых конкретно кидает.
Наверное точно нам всем киперам прийдетса обйединитса и просто кинуть на Гидо.

S Sakostais 28.10.2011

Paldies Gido, ka nebrīdini. Man viens iekoda - pats jau itkā vainīgs, bet slimnīcā nogulēju 2 ned. un ārstēšana pie 200ls...

P pēters 08.11.2011

Tagat ir palša izvēle pērk citur stropu, bet ne brauc virsū gaiļam, tapēc, ka viss lētak, es pagaidīju man atveda. pareiz viens jau teic pērc laicig. Un tie cit jau arī mānas esmu izbaudījis, Gido, ka sol atlaidi tat arī tā ir cit vēl pieliek klāt par atvešan un sak tāir tā atlaidīt. Letiņ vienmēr ēdis viens otr, jo tam otram kautkas iet no roks.

T to:Pēters 09.11.2011

Pēteri, neviens jau neēd par to, ka viņam bizness iet no rokas, bet par to, ka viņš sola, nevis pasaka laicīgi ka nevarēs. Tak citi rēķinās, et viņiem uzspļauj. Tā tomēr nav smuki.
Man piem., prieks ja citiem iet.

Z Ziedinsh 08.12.2011

Pilnīgi piekrītu, es ar gaidīju un nesagaidīju... Vairākas reizes zvanīju, brīnišķīgi solīja atvest beidzot, un mana pārmērīgi mīkstā sirds noticēja, gaidīju un tā gaidu vēl šobaltdien. Telefonsarunā pajautāja no kurienes esmu, pateica, kad piegādās, un ok. Nobrīnījos, kā zinās kadu es gribu, bet, ja netaisās piegādāt, tad jau vienalga.

J Juris83 21.05.2012

Piekrītu. Kaut kad pirku no viņa tos zirneklīšus. Man jau sākumā arī likās tāds sakarīgs onka. Bet tad sākās solījumu jūra un bezgalīgās atrunas. Beigās viņš pazuda. Sazvanāms nebija.

J jklv 09.07.2012

Pilnīgs āksts. jau no Marta sola ka vedīs, aizbrauc uz vietas nav no stropiem ne miņas, mūžīgie attaisnojumi un telefona necelšana, ka jau netaisa tos stropus tad arī tā pateiktu un viss. neiesaku no viņa ko pirkt kur nu vēl ja viņš uzvar projekta iepirkumā tad vispār ir nelaime.
viņa dēl šogad būs zaudējumi uz 8000 LVL nez vai kuram tas interesē, bet ja kuri raksta projektus un tur ir termiņi tad nu gan no šī Pinokio R bēgt kā no elles.

V VINNIS 10.07.2012

Solīt sola, termiņi klibo, bet kvalitātes pēc vien ir laiks gaidīt.
Padomājiet arī par to, ka inventāru vajadzētu gādāt ziemā, lai vasarā nenāktos gaidīt garās rindās...

B Bite'n'x 02.11.2016

kāda kvalitāte!!!- 5 gados strops ir sapuvis lupatās, jo materiāliem lieto gateru izbrāķētos dēļus- ar trupi, serdi un plaisām. Man jau šķiet, ka tas balamute pilnīgi nekā no ražošanas un biznesa nejēdz...Tukši solījumi, čakarē arī cenām, termiņiem un kvalitāti Cik sanācis - vienmēr kaut kas cits vainīgs, bet ne pats ar savu neizdarību...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes