Biruta Štrausa - slikta ārste

Esmu ārkārtīgi vīlusies savā šīs dienas ginekologa apmeklējumā.. Ierodoties pie ginekoloģes B. Štrausas, viņa mani pārbaudīja (diezgan brutāli) un paziņoja, ka esmu stāvoklī. Esmu tik laimīga :) taču šī neprofesionālā āŗste spēja novest mani līdz asarām.. Pēc sadistiskās pārbaudes viņa man jautāja vai stāšos uzskaitē. tā kā bērniņa gaidīšanu uzskatu par svarīgu brīdi, gribu būt droša, ka ginekologam uzticos . tā kā šī ārste manī neieviesa nekādu uzticību - teicu B. Štrausai, ka vēl nē - jo meklēju savu "īsto" ārstu. Tas laikam viņu tā aizkaitināja, ka bez maz izdzina mani no sava kabineta, pat tad kad sūdzējos, ka jau vairākas dienas man ir pamatīgi krampji vēderā.. viss ko viņa man atbildēja - lai eju un stāstu to savam "īstajam" privātajam ginekologam. katrā ziņā uzskatu to par ārkārtīgi neprofesionālu rīcību, jo man bija nepieciešama ārsta konsultācija!!
katrā ziņā - meitenes un sievietes - neiesaku Birutu Štrausu.

M

Komentāri (4)

L [email protected] 13.11.2013

Man arii ir tikai un vieniigi negatiiva pieredze ar shito kaktu dakteri, brutaali parbaudiija un gandriiz vai izdzina no kabineta ja kko pajautaaju ne taa, peec analizu rezultatiem veel tagad neesmu aizgajusi, buus pagajis jau gads.Vinjai vieta Trako namaa, nevis stradajot par ginekologu. Seez kaa cetrdurvju skapis priekshaa un gudri runaaa, smiekli naak.
Es tev kaa labu ginekologu varu ieteikt dakteri Biti, Dzirciema poliklinikaa, esmu pati pie vinjas uzskaitee, kaa daktere vienkaarshi super, var jautaat visu, vienmeer korekti atbild utt.

Z zara-tiki 15.11.2013

Es nekaadi nevaru saprast kaapeec tik daudzas ginekologes ir tik neiecietiigas un asas. Ja jau tik loti riebjas buut par ginekoologi, tad vajag paarkvalificeeties un straadaat citaa jomaa. UN KAADA MOTIVAACIJA VINAAM TAD BIJA KAD VINAS IZVEELEEJAAS STUDEET SHO NOZARI???

K Kristīne Auce 16.11.2013

Visi ginekologi esot neizdevušies ķirurgi, varbūt aizvainojums liek viņiem tā rīkoties.

D dzaste 19.11.2013

Manuprāt, neprofesionāla attieksme. "Aizej līdz tam skapim, paņem to..., " tā teikt-pašapkalpošanās. Tā kā esmu stāvoklī, teicu, ka jau trīs mēnešus jūtos ļoti slikti. Viņa man atbildēja, ka tas neesot īsti normāli. Un tālāk?
Kāds nezina viņas darba laiku?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes