www.sudzibas.lv Birotex / MST COMPANY krāpniecība, negodīgs uzņēmējs

Birotex / MST COMPANY - krāpniecība, negodīgs uzņēmējs

Nekādā gadījumā neiesaistaties darījumos ar šo firmu, kas tirgo kancelejas preces biroja vajadzībām. Uzņēmumu pārstāv Normunds Borgs.Prasa 100% priekšapmaksu, bet preci nepiegādā, turklāt naudu arī nesteidzas atdot atpakaļ. Uz telefona zvaniem neatbild un neatzvana, labākā gadījumā atbild elektroniski un tālāk, aiz solījumiem nekas neseko.Lūgums viesiem neuzķerties uz izdēvīgiem piedāvājumiem un bezmaksas piegādi!Naudu un preci atpakaļ nedabūsiet!

L

Komentāri (2)

S Sudzibu iesniedzejs 20.10.2014

Piekrītu, ka Birotex.lv (MST Company, SIA) ir krāpnieki, kas nepilda savas saistības. Ir veikts pasūtījums, veikta priekšapmaksa, bet diemžēl nav saņemta ne prece, ne veikta naudas atgriezšana. Sākumā viņi solīja piegādāt preci ar aizkavēšanos, bet tad piedāvāja veikt naudas atgriezšanu, kas jau ievelkas turpat 4 mēnešu garumā. Kā arī uz e-pasta sūtījumiem viņi atbild ļoti nelabprāt un aprobežojas ar strupām atbildēm.

G grescom 30.10.2014

uzsaksta kriminallieta par šo cilvaka krapniskam darbibam, Ludzu kam ir kada informacija kas varetu palidzet viņu uzrakstit uz [slēpt]@gmail.com

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes