www.sudzibas.lv Biroja tehnikas eksperti Nekvalitatīvs serviss

Biroja tehnikas eksperti - Nekvalitatīvs serviss

Pildijam kārtrižu. Gandrīz uzreiz sāka drukāt ar melnam stripam. Atbrauca aizvākt uz remontu. Pēc 2 dienam atvēdā atpakāļ. Pēc neilga laikā atkal sākā birst pulveris uz papīru. Izsaucam meistaru no citas firmas. Izlietojam līdz galam, viss bija kartībā. Neiesaku griezties pie tādiem ekspertiem.

R

Komentāri (3)

K kreditorsPG 27.02.2015

Nav ko lietot "getliņu kartridžus"! Vēlāk saviem klientiem arī izdod briesmīga paskata, nekvalitatīvi sadrukātas lapas! Pē! Paņem un nopērc normālu, kvalitatīvu jaunu kārtridžu un drukā kā cilvēks, nevis kā bomzis!

N NIKON 27.02.2015

Да вообще уроды! сервис просто лохотрон какой-то - сначала дали предложение по одним ценам, а потом начинают вкручивать свой лохотрон: тут нельзя заправить, поэтому восстановление в 2 раза дороже, хотя картридж вообще ни разу не заправлялся! Не говоря о том, что мастера пришлось ждать 2 дня до этого. НЕ рекомендую пользоваться таким обманом.

F FUNTIK_THE_MAN 13.05.2015

Браков не было пока я там работал, шеф мудак, пришлось покинуть фирму, поэтому вот браки пошли. :))

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes