Komentāri (4)

Likumsargs 03.11.2014

NEDARI TO!
BIG bankā noteiti nevajag ņemt, jo šis nav nopietns spēlētājs kreditēšanas tirgū, toties galvassāpes sev sagādāsi pamatīgas!
Turklāt BIG banka var noformēt kredītu uz personas dokumentu kopiju pamata pavisam svešam cilvēkam nepārbaudot cilvēka identitāti! Tāpēc neiesniedziet nekādas savu dokumentu kopijas, bet ja esat iesnieguši un jums atsaka kredītu, tad obligāti pieprasiet lai jums atdod visas iesniegtās kopijas!
Labāk neņemt vispār BIG bankā, jo paņmesi 1000, bet atdosi 4000!

J jaunnais 04.11.2014

izklausās diezgan traki, bet vai tad ir tiešām tik traki? Jo esmu ņēmis preces ar bigbank starpniecību un nekādu dikomfortu līdz šim neesmu izjutis

X xgunitax 24.01.2015

Es Big bank pagājušajā gadā ņēmu kredītu Eur 1600. Maksāju cītīgi astoņus mēnešus pa Eur 130. Tad gadījās finansiālas grūtības un viņi ieteica, ka varu samazināt ikmēneša maksājumu.Tajā brīdī par astoņiem mēnešiem Eur 200 bija nost no kredīta summas un pārējie maksājumi procentu segšanai. Nodomāju, ka nekas traks jau nebūs, tikai pusotra gada (Eur130) vietā maksāšu Eur 80 apmēram trīs gadus. Bet tad ieraudzīju līgumu4, kas jāpārslēdz uz pieciem gadiem, pamatsumma Eur 1400, procenti pāri par Eur 3000. Kādēļ par to pašu pamatsummu, par kuru jau esmu maksājusi procentus, tie jāsāk maksāt par jaunu??? Ko darīt?

V vitasirsnina 25.01.2015

Xgunitax ko vari darīt? Neko-maksa raga.. Patiesībā esi refinansejusi kredītu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes