www.sudzibas.lv Bigbank Nespēja saprast

Big bank - Nespēja saprast

Nav īsti sūdzība, tikai mazliet sasmaidījos par BigBank attieksmi :). Pieteicos nelielam līzingam, izvēlējos sev vēlamo atmaksas termiņu un summu. Anketā norādīju visu patiesību. Pēc aptuveni pusotras nedēļas(pēc pietiekuma noformēšanas), zvana telefons un man jautā,vai šis mans pieteikums līzingam ir aktuāls. Saku ka ir. Un tad sākās- neņemot vērā,ka mana kredītvēsture ir ideāla, ir darbavieta, un atbilstu visām pārējām prasībām, man tiek pateikts,ka pēc ''viņu'' aprēķiniem es neatbilstu tam ''ideālajam'' klientam,jo redz,mani norādītie ienākumi neatbilst tam,ko viņi var akceptēt. Protams, ienākumi uz papīra, nav vienādi ar katra individuālo ēnu,kas šodien nav nekas neparasts. Prasīju vai tiešām,pēc mana bankas konta izraksta par 6 mēn, viņiem liekas,ka dzīvoju tikai no tā,kas norādīts uz papīra? Atbilde mani sasmīdināja- lai es prasot darba devējam,lai šis palielina uz ''papīra'' rakstīto summu.
Ha! Itkā viņi to reāli pārbaudītu! Ja būtu zvanījuši uz darbvietu, tad es to zinātu pirmais. Tātad- BIGBANK tikai kalpo burtiem pieteikumā,izdomā kaudzi ar nolikumiem un beigās ja cilvēks tomēr atbilst, tad izdomā kautko,lai ieekonomētu.
P.s- savu līzinga pieteikumu iesniedzu citā iestādē,kura jau pēc 30min ar mani sakontaktējās un noslēdza sadarbību. Žēl ka BIGBANK negrib saprast mūsdienu situāciju, bet labāk izvēlas ticēt meliem,ko citi var sarakstīt anketā un pēc tam sūdzēties,ka tik daudzi klienti nepilda kredītsaistības. Iemesls pasmaidīt par šo iestādi :).

D

Komentāri (5)

Likumsargs 05.07.2012

BIG banka ir visjēlākā banka, kaut gan šo iestādi pat par banku nosaukt nevar!
NEAIZŅEMATIES PIE ŠIEM! BŪS TĀDS HEMOROĪDS, KA VĒLĀK NĀKSIES NOŽĒLOT UN REĀLI SAMAKSĀSIET 10 REIZES VAIRĀK, NEKĀ ŅĒMĀT!

Man ir divas lietas pret šo banku, kurās gatavoju prasības pieteikumus tiesai! Vienā lietā mēs uzvarēsim noteikti, otrā 99% ka uzvarēsim! Jāsāk likvidēt banku lobiju šajā valstī!
Vispār no pieredzes zinu, ka BIG banka nodarbojas ar ļoti lielu patvaļu un izmanto klientu nezināšanu!

ATCERIETIES, KA JUMS IR NE TIKAI PIENĀKUMI, BET ARĪ TIESĪBAS!
Bankas parasti par klienta tiesībām piemirst un BIG banka savos līgumos vispār klienta tiesības ir ļoti stipri ierobežojušas un šie līgumi netabilst vispārpieņemtajām normām!

I incurro 26.06.2013

Skatos, ka Likumsargs nedaudz ieciklējies un tīri personiskas problēmas pašam.

Gan jau, ka ne vienu, ne otru "lietu" tiesa neapmierinās, jo šķiet, ka tikai mutes brūķēšana notiek. :)

Par situāciju - gan jau ka bankā ir savi noteiktumi, kuriem jāseko - uz vārda ticēt, ka saņem daudz..nebūs īsti pareizā pieeja piešķirt kredītu :)
SMS'kas un vivuki dod katram kas paceļ roku - domājams, ka tomēr kaut kādu segumu banka gribēs redzēt :)

Likumsargs 26.06.2013

incurro!
Man nav personīgu finanšu problēmu un kredītus nekad neesmu ņēmis un domāju, ka arī nevajadzēs!
Vienkārši esmu tāds cilvēks, kurš necieš netaisnību, bet Tev to nesaprast!

R Roko 23.08.2014

Bet kur cilvēki ieteiktu aizņemties ja ļoti steidzīgi vajag??? To, ka visi ir slikti kad mums nebija naudas ko atdot mēs jau sapratām :)

Likumsargs 23.08.2014

Roko!
Visvienkāršākais variants ir veidot uzkrājumu. Atver bankā uzkrājuma kontu un katru mēnesi ieskaiti tajā 10 EUR. 10 EUR mūsu laikos nav nauda, bet gada laikā jau būs 120 EUR, bet 5 gados 600 EUR. Ja rocība atļauj skaiti lielākas summas.
Man personīgi ir šāds konts un es tajā katru mēnesi ieskaitu pa 20 EUR. Ja steidzami vajag, lūdzu ņem.
ATCERIES!
Aizņemies svešu naudu un uz laiku, bet atdod savējo un uz visiem laikiem! Vai nav vienkāršāk lietot savu un nebarot visas šīs bankas un ātro kredītu kantorus???

Zinu, zinu! Tūlīt daudzi teiks, ka nevar atļauties veidot uzkrājumus. Es gan uzskatu, ka tās ir muļķības! Mēs ikdienā nevajadzīgos pirkumos iztērējam vairāk kā 10 EUR!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes