Best of Style - Blēdība

Friziersalons par nesamērīgu cenu mēģina saviem klientiem pārdot "Aria beauty" matu kosmētikas produktus, kuru cena ir apmēram 19 eiro, bet "Best of Style" mēģina tos pārdot par 25-30 latiem gabalā. Protams, tiek stāstīts, ka tie ir ekskluzīvi produkti un nekur citur Latvijā nav nopērkami, kas neatbilst patiesībai.

A

Komentāri (5)

G Georgiana 23.10.2013

Ir tā, ka par stenda turēšanu un produktu pārvedi arī jāmaksā nauda, tāpēc cenas ir lielākas, neka citur. Bet produkti patiešam ir ļoti iedarbīgi un kvalitatīvi un to pietiek uz ilgu laiku.

A Aijaaija 02.11.2013

Dīvaini argumenti. Citiem jau gan nav jāmaksā ne par stendiem, ne " pārvedi", vai ne? Tad jau arī jebkuru divus-trīs latus maksājošo "Drogu" preci var saukt par ekskluzīvu un pārdot par četrreiz augstāku cenu. Starp citu "Aria beauty" matu eļļa izrādījās krietni sliktāka par LOreal eļļu.

L Lenny 13.10.2015

Pilnīgi piekrītu sūdzības iesniedzējam. Bet tas vēl nav viss. Neuzķerieties uz "veiklajām" meitenēm, kas stāsta par "lieliskajām" matu veidošanas ierīcēm par neadekvāto cenu un ne tik vienkāršo lietošanas veidu!
Uzmanieties, jo naudu nokāsīs Jums kapitāli, bet reāli šāda paša tipa ierīces var nopirkt pat piecreiz lētāk un pielietojums ne ar ko neatšķiras!

S Saarrmiitee 02.02.2018

Iegādājos matu veidotāju un esmu 100% apmierināta. Tik gludi un mīksti mati man vel nav bijuši. Protams, meitenes stāsta uzbāzīgi, jo tāds ir viņu darbs, bet pateicoties viņām es tiku pie tik lieliska matu veidotāja. Turklāt dāvanā saņēmu šampūnu un man viņš iepatikās. Lietoju jau 2 mēnesi un noteikti, kad beigsies iešu pakaļ jaunam. Esmu pilnīgi un noteikti apmierināta un iesaku citām apmeklēt Best of Style stendu, ja , protams, jums rūp matu veselība. Iesaku, iesaku, iesaku!

A Agggg 06.03.2019

Kā so taisnotaaju sauc?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes