Rīgas Bērnu Slimnīca - Esmu šokā!

Esmu patiesam soka! Par to tiribu, attieksmi un arstesanu! Aizbraucam ar 1 slimibu un majas jabrauc ar 3 slimibam! Vai ta ir slimnica?Un kad dakteriem saki vienu vinji visu laiku noliedz un pastav par savu, nemaz neklausoties tevi! Apkopejas aizrada kad nav saklata gulta! Kada vinjai darisana? Ja man ir 8 menesus mazs mazulis un vinjs vislaik pie sistemas, man vinjs japieskata. Tad pa kuru laiku var saklat gultu?

U

Komentāri (43)

B baiba 01.02.2008

Piekriitu, ka attieksme un viss ir vnk kriminaali...

arii man pashai pirms paaris gadiem gadiiijaas probleema - man bija sastrutojushas mandeles, mamma piezvaniija sarunaaja viziiti, samaksaajaam 30Ls, par to, ka aarsts man apskatiijaas mutee un pateica lai es braucu maajaas un neeju uz skolu...

tas arii viss.. mamma shokaa, neko aizbraucaam atpakalj uz maajaam (dobelee) guleju dobeles slimniicaa 2nedeeljas, izaarsteejos BEZ MAKSAS, mani apruupeeja un tad veel maasinja atnesa kaadu nashkjiiti lai man priecinjsh..

U una 04.02.2008

Man bija līdzīgs gadījums. Man bija Gastrīds (vēdera iekaisums...turpat pieņemšanas vietā..ieveda vienā telpā apguldīja uz gultaas atnāca tāda jauna meitene, kādi 20 gadi aptaustiiija veederu likās ļoti jauka.... bet tad kad vajadzēja taisiit poti dibenā... šļirci meta kā šautriņas un dibens sāpēja ilgi kādas 4 dienas...

Vēlāk mani pieteica viziitei uz kobru, lai uzzinātu kas iisti ir... bija pretiiigi, kad kaklā iešļircināja pretiiigas zaales... tad paņēma mazu trubu un lika kaklaa... tiešām grbejaaas breekt, bet nevareeja, jo mutee bija taads plastmasas sūds.... Dakteri, kas atradaas man blakaaam turēja rokas...un kājas....un viens dakteris paijaaaja galvu tas bija jauki no dakteru puses bet man nepatika, ka man tik cieši tureeja kaajas..... :(

T Taņa 08.05.2008

Es ar esu tur gulējusi ar gastrītu, pats labākais, ka mani ielika slimnīca ar diagnozi -celiakija(nedrīkst ēst maizi, graudaugu produktus utt)-izdariija visas analīzes, kādu nedēļu pagulēju, analīžu rezultātus neiedeva un aizsuutīja mājaas, tā es vēl dabūju kādu mēnesi ēst tās sausās riisu, griķu maizītes, kamēr mamma pati aizbrauca uz to slimnīcu un noskaidroja, ka man ir tikai gastriits..Vēl pie tam mani ielika palātā ar cukura diabētiķi un apkārt bij arī kkādi vēža slimnieki..vārdu sakot visvisādi..
Ar gastrītu tur esu gulējusi vairākas reizes-pats labākais, ka kobru taisīja bez anestēzijas, bez nekā, vienkārši mauca trubu rīklē un tās māsiņas turēja..šausmas..

^ ^^ 08.05.2008

Piekrītu ka atbrauc ar vienu slimību, bet izārstēt tev vēl grib kādu citu.. ;(
Nepiekrītu: ""bija pretiiigi, kad kaklā iešļircināja pretiiigas zaales... tad paņēma mazu trubu un lika kaklaa..."" es domāju ka kobru savādāk nevar izdarīt.. ne visas procedūras ir patīkamas.. nevajag gausties ka kaut kas sāpēja :) piekrītu ka dažreiz apkopējas piesienas par to ko nevajadzētu.. man pārmeta ka tērēju par daudz toletes papīru :( :(

Z ZZZ 21.05.2008

Gulēju tur ar trombocitopeniju, izarstējos.Pēc 2 nedēlām aizbraucu tur nodot analīzes, aizbraucu no slimnīcas ar C hepatītu. Tā tur ārstē...

B baiba 09.07.2008

Man ar bēdīga pieredze Vienības gatves slimnīcā. Bija jātaisa rentgens zīdainītim, liekas, kas tur trakst - bet bērnam bija trauma uz nedēļu - ar asarām likās guļus, jo domāja, ka atkal viņu mocīs. Māsiņa rentgenu taisīja kā kartupeļu maisam - sadistiski, ar augstām emocijām un bērnam, kā dzīvai būtnei, nepievērsa nekādu uzmanību. Tādus medicīnas darbiniekus vajadzētu likt cietumā - darbs ar bērniem, manuprāt, pirmkārt, jābūt aicinājums.

I ilze 28.07.2008

gadu vecus dvīņus aizvedu ar vēdera vīrusu un uz vietas slimojām ar Rotas. Neviens nemazgā rokas, atstāj aiz sevis vaļā durvis, apkopēja divas stundas berž palātu, tas radija lielu diskomfortu, jo visur pa kājām.. Paldies ēdinātājām, pa kluso mani baroja, iespējams, tikai tapēc ka esmu smalka dvīņu māmiņa..

ž Žanete 17.10.2008

Man ir liela, jo liela, lilga, jo ilga pieredze saskarsmē ar so slimnīcu ( varētu teikt pus gadu man un manam bernam šīs bija mājas, pabijam 5 nodaļās), un, preteji visiem pārējiem, varu teikt tikai to pašu labāko. Mīļie cilvēki, mainiet attieksmi, ja domāsiet, ka tās ir šausmas, tad arī šausmas dabūsiet.

L Liga 11.11.2008

a gultu jau var tik daudz saklaat, kaa citas maaminjas to var izdariit? pareizi ir kad aizradiija!

S Santa 11.11.2008

Arti! Kobru var uztaisīt arī savādāk, cilvēciski. SIA Gastro par nieka 3 ls (ar ārsta nosūtījumu) man veica šo procedūru zem narkozes, no kuras pamodos pēc pusstundas. Ļoti laipns med.personāls. Paldies viņiem!

S Sigita 15.01.2009

Bērnu slimnīca-vienības gatve!Vēljoprojām esmu sašutusi par to, ka tanī naktī izvēlējāmies vienības gatves slimnīcu.š.g.naktī no 5.01 uz 6.01 ieradāmies (10 mēn. )vecu bērniņu vienības gatves slimnīcā ar ļoti stipru vemšanu.Gribu izteikt vislielāko kaunu medmāsām, kas strādaja šajā naktī 14.nodaļā.Tādu lamāšanos un necieņas izrādīšanu vēl nebiju piedzīvojusi nevienā slimnīcā.Tā vēl nekad mūžā nebiju tikusi pazemota.Šīm abām medmāsām vajadzētu kārtīgi padomāt par to, kur īsti viņas strādā!?Un gribētos viņām lūgt, lai neatkarīgi no tā cikos naktī kads ierodas nodaļā, viņas izturētos ar sapratni pret to, ka vajadzīga palīdzība.
Milzīgu paldies saku dakterei Zelmai Preciniecei!!!

O ois 16.01.2009

no 1 janvāra tie dakteri strādā jaunā režimā, valstij nav naudas ko maksāt-tāpēc viņiem pa vienu nostrādāto dienu maksā un divas sekojošās tie strādā pa brīvu.savus bērnus ar hipokrāta zvērestu nepabarosi.darbs jāveic ātri lai visus apkalpotu-nav laika lūgties un pārliecināt.galvenais ir gala rezultāts.ja tu strādātu divas slodzes pa naktīm-un pieņemtu 60 slimniekus dienā-droši vien pa gabalu redzētu kas vainas nu izvērtētu vismaz vai gaidāmi bīstami sarežģījumi 'ja nē darbs jāatstāj arī citiem kolēģiem.un vispār lasi grāmatas ārstē sevi pati, atbildi par sevi pati

S Sigita 16.01.2009

No pirmā janvāra daudziem cilvēkiem dzīves ir mainījušās, un ne jau uz labo pusi.Tā kā nestāsti man, ka nabaga madmāsiņām šogad grūta dzīve.Ja nervi netur tādā vietā nevar strādāt, tad pašai jāārstējas.

E es 16.01.2009

man ir līdzīga pieredze.manai meitiņai ir astma, mazpilsētas ārsts nozīmēja, ka jātaisa bronhoskopija. Nosūtīja pie alergologa(bija jaguļ astmas un alerģiju nodaļā), bija jāzvana, kad būs brīva vieta nodaļa. Piezvanīju 6dienā(jo tad arī alergologs lika zvanīt), teica, ka vieta esot un steidzīgi esot jābrauc. Aizbraucām. Bērna rentgenus paskatījās tikai 3dienā!!!Un tikai tad ārsts izdomāja, ka bronhoskopiju tomēr nevajag taisīt!Tā nogulējām tur 4dienas un tikai pūtām zāles, kuras varēja pūst arī mājās!!
Palāt pa tām 4dienām iztīrīja tikai vienu reizi!! Putekļi zem gultas bija tā savēlušies, ka bail...Liekas slimnīcā vajadzētu valdīt tīrībai!!!

K kasija 16.01.2009

Jā un ļoti daudziem kuri sūdzas es ieteiktu vismaz vidusskolu pabeigt, lai nav tādas aplamas gramatikas kļūdas. Ļoti daudz strīdus ar medpersonālu iesāk tieši pacienti. Un maza piebilde- potes dupsī arī veic kā metot šautriņas.

E es 16.01.2009

tas komentētājs, kurs ieteica vidusskolu pabeigt, lai neizliekas liti gudrs. kada nozime-ir garumzime vai nav?? ja cilveks saprot domu, tad ir ok.!!!

K kasija 16.01.2009

Neiet runa par garumzīmēm :D Starp auksts un augsts ir atšķirība :) Tur ir vēl daži unikāli piemēri, tāpēc arī nebrīnos ka cilvēciņam bez izglītības ar mācītiem cilvēkiem rodas nesaprašanās...

D dana 03.03.2009

liels paldies dr Petersonei;))))

I Ina 26.03.2009

Bērnu Slimnīca - Vienības gatve

Es arī biju šokā no šīs slimnīcas. Tik šausmīgas telpas.
Mēs bijam ar Rota vīrusu. Bijam tur visu dienu. No rīta atnāca ārsts teica dzēriet ūdeni vairāk.
Un tā bija visa ārstēšana.

I inga 21.06.2009

Arī man nācās pabūt šai slimnīcā ar savu mazuli.Varu teikt tikai labus vārdus par šo slimnīcu un 14.nodaļu.Lauku slimnīcās ir vēl trakāk tapēc devos uz Rrīgu.Visas māsiņas un dakteres bija ļoti laipnas.Kad naktī mazais sāka raudāt no stiprām vēdera sāpēm māsiņa atnāca kaut es nemaz nelūdzu, un darija visu lai palīdzētu bērniņam.Nožēloju ka nepateicu paldies šīs nodaļas māsiņām un dakterēm par rūpēm ko viņas veltīja manam mazulim.Zinu tāds ir viņu darbs.
Katrs redz to ko grib redzēt.
p.s vienīgais uzņemšanā gan varētu strādāt ātrāk un laipnāk

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes