Bērnu Slimnīca Novietne Torņakalnā - Alergologs- R. Snipke

Manam bērniņam (11 m) ir atopiskais dermatīts :( netiekam nekādīgi vaļā no tā. Tāpēc, protams, braucām pie visādiem ārstiem, jo bērna ārsts nekur nenosūta un, protams, par maksu, jo ar nosūtījumiem var gaidīt mūžigi. Uzreiz braucām uz Veselības centru 4, jo esmu vienmēr dzirdējusi tikai labas atsauksmes. Tā arī bija. Bijām pie dermatoloģes dr. S. Žīgures, ļoti forša- super! Bet tā kā mēs ar smērītēm netiekam galā, viņa teica, lai braucam uz vienības gatvi 45 un pierakstamies pie alergologa un taisam visādas analīzes alerģijas pārbaudei. Caur telefonu mūs pierakstīja pie RENĀTES SNIPKES- ārprāts, pat vairs neko negribas rakstīt, jo ko tādu vairs negribas pat atcerēties. Mēs taču maksājam tādu naudu (ar nosūtīju jāgaida 2 mēneši, pa naudu 1 mēnesis) (18ls par vizīti + par alerģijas pārbaudi 7ls), cēlāmies 4 no rīta, jo Rīgā nedzīvojamVienkārši neiesaku pie R. Snipkes pierakstīties...p.s. Viņa ļoti arī slikti izteicās par S. Žīguri, jo laikam Veslības centrs 4 ir konkurence

L

Komentāri (7)

A Arsts 11.04.2011

Tu esi stulba !

Nav vairak PSRS, mediciina nav vairaak par velti...briiva latvija...gribeji dejot pastalaas...tad dejo !

MAKSAA, MAKSAA, MAKSAA...samaksaa aarstam, un nebuus probleemu !!! Samaksaa...tavu berninju ieliks slimniicaa...samaksaa, tev ciibinjas pienesiis...samaksaa vismaz 300 ls !

č Čoms 11.04.2011

Bet kur paliek Hipokrāta zvērests?

S silja 12.04.2011

Es iesaku alergologu pameklēt ārpus Vienības gatves, Sadovņikova ielā, tur strādā kolosāla dakterīte puriņa.ar nosūtījumu pieraksts jāgaida apmēram mēnesis, bet izmeklē turpat uz vietas.

D dillemille 12.04.2011

Ja neko konkrētu nevar uzraxtīt, tad kāda jēga ir vispār ko raxtīt??? Lielākais satraukums ir par samaksāto naudu?

L Lovīte 21.04.2011

arsts
pati esi stulba...
mēs maksājam un nesūdzamies, bet ja tikai izdara savu darbu, nevis izgāž savas stulbās emocijas

L Lovīte 21.04.2011

dillemille
nav satraukums par naudu...un man negribās vēlreiz atcerēties to pretīgo atgadījumu, , , , , vienkārši gribu citus pabrīdināt...saprati????????

K Karlovich 19.01.2017

Manuprāt ļoti jauka un pats galvenais profesionāla ārste ! Rekomendēju ! Mums vecākiem ir jāsaprot viena lieta, ka ārsts nav vainīgs pie bērna slimības , diagnozes, ārsts var mums palīdzēt ! Ja mēs ejam ar domu , ārsts ir sliktais , jo pateica, ka mans bērns ir slims, automātiski jums viss liksies slikti !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes