Rīgas Bērnu Slimnīca - 7.nodala

Arstejamies 7. Nodala, iestajamies svetku dienas, dezurarstus praktiski ne redzejam, uzdot jautajumus ne bija iespejams, arsti censas atrak aizmukt, neko sakarigu neatbildeja. Vienu dienu berns pavadija pieslegts pie sistemas 12. 5 stundam visu laiku kliedzot, prasijam apskatit bernu, varbut vinam sap, sudzejos par ieprieksejo videja ausa iekaismu, neviens uzmanibu nepieversa, gaju gan pie arstiem, gan med. Masam, visiem bija vienalga. Ta pasa diena pa nakti saka raudat kaiminu berns, blava 15 minutes - uzreiz atnaca medmasa teica, ka vinai tas trauce gulet, iespriceja nomierinosas zales, iestajies miers. Vai ta ir normala attieksme? Pec svetku dienam atnaca arstejosais arsts teica, ka berna analizes ir super, ka uztraukties nevajag. Ari prasiju apskatit ausis, nekadas reakcijas... Izrakstija, pagaja divas dienas atkal viss no jauna - berns slimo, t. 40, vemsana, klepus, iesnas. Paradiju izrakstu terapeitam u loram, arsti soka no analizem, kuras izradas nav ne tuvu idealam. Arstejamies no jauna + jāarste radusas komplikacijas, no kuram varejam izvairities, ja bernu slimnica apskatitu lors. Uzmanibu - 7. Nodala strada med. Masa, kurai patik draudzeties ar pudeli, kura paradas darba ar zilu aci pec svetkiem, ar tricosam rokam un izteikto alkohola smaku, tada stavokli redzeta divas mainas un tads cilveks rupejas par bernu veselibu.?! Esmu soka par tadu attieksmi un neprofesionalitati. Novelu visiem ne slimot!

J

Komentāri (4)

R Rihards 25.05.2009

Par analīzēm: vai tad tu referenci neredzēji? Tur jau aunam redzams, ja ir atkāpes. Par nodaļu: vajag saņemt spēkus rokās un ievest kārtību, nevis te pēcāk rakstīt raudu dziesmas. Es tur, gan citā nodaļā, gandrīz nožņaudzu nodaļas vadītāju-debīlu mātīti, bet attiecīgi pēc tam visi skraidīja unklausījās manos norādījumos. Ei, iet tak runa par paša miesīgo bērnu-te nu jārīkojas energisk!!!

S Svetlana 07.07.2009

Mees arii nedelju atpakalj bijam tajaa 7.nodaljaa. Vinji no 1.datuma aizgaja visi atvaljinaajumaa, tapeec mees aizbraucam maajaas. Lors tur vispaar neadekvaats, jo paskatiija beernu 2 minutes un teica, ka mums ir alergiskaas iesnas - beerns slims atbrauca uz slimniicu ar temperatuuru 39! Aizbraucam maaajaas un nakoshajaa dienaa atgriezhaamies citaa nodaljaa ar rotaviruusu, ko mees sanjemam 7.nodaljaa, pat neskatoties uz to, ka bijam atsevishkjaa palataa. Aarpraats!!!

B Beta 12.02.2011

Man jau sen ir radies secinājums, ka ir jāatrod labs ģimenes ārsts un maksimāli jācenšās ārstēties mājās - tur ir gan normāla atmosfēra bērnam, ierasta vide, nevar vēl kādu infekciju uzķert un nav jāpiedzīvo dažādi konflikti ar med personālu. Un man nav vajadzīgs lai pie niknāka vīrusa manam bērnam baksta rociņu liek sistēmas - vajag tikai pietiekami dot bērnam dzert, lai nav šķidruma trūkums un rūpīgi sekot viņa stāvoklim - un mājās tad tā atveseļošanās iet krietni mierīgāk un ar mazākiem kreņķiem kā slimnīcā.

N neteiksu 15.09.2011

Es pirms nedelas ari biju slimnica mani pesledza pie sistemas 12. stundas es tupeja ar sistemam visas rokas uzputusas saucu masinas vinas nenak. sedeju ka 3 nedelas slimnica un atbraucu uz majam tikpat slima!!! Vispark negribu taja slimnica radities!!! Vel pie tam kad man lika katetrus un pie vedera piesledza barosanas sistemu es netisam nolimejas plaksters katetriem masina man saka blaut virsu!!!
Es nevienam neiesaku radities taja slimnica!!!
Vienibas gatve!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes