Rīgas Bērnu Slimnīca - Nekompetence un vienaldzība

ZANE GUTMANE! Jums jāstradā nevis bērnu slimnīca, bet...pat prātā nenāk kam lai novēlētu šādu "specialistu"!Lai Jās Dievs pasarga no tik iedomīga, necilveciska un galvenais pilnīgi nekompetenta "arsta" intensīvajā terapijas nodaļā! Nestastīšu to murgu, ko esam piedz;ivojuši ar 1, 7 gadu vecu mazuli teju dienakts laikā ar šīs nodaļas dežūrārstiem! Un lai Dievs stāv klātt dakterei Lindai (uzvārdu diemžēl nepateica)! Paldies Jums! Mazās Ludmilas mamma un tante

U

Komentāri (6)

M moov 28.10.2011

Jums vajag uz Veselības inspekciju doties un rakstīt iesniegumu, nevis sūdzēties internetā!

T Tatjana 30.10.2011

Un ko tur ta veselības inspekcija varēs palīdzēt? Paņems vēsturi, konstatēs ka visas procedūras, zāles utt. bija nozīmētas pareizi un čau. Ja kaut kas nav tā kāvajag - tad bērns nebija ievērojis režīmu, jeb vecāki ir šim kaut ko ne to iebarojuši... Un tu ka ne medicīnas cilvēks nevarēsi pat neko pateikt pretī. Medicīna pie mums ir mafija... Un te cilvēki vismaz zinās, ka labāk no tādas Zanes Gutmanes turēties pa gabalu, ja ir iespēja.

I ieva 06.11.2011

Pilnigi piekritu pirmajam komentaram, ja uzskatat, ka arsts nekompetents un nozimejis nepareizu arstesanu, tad ejat uz veselibas inspekciju. Zel, ka nevar par nomelnosanu, tadus rakstitajus sodit. Musu mazulitim, dr. Gutmane loti palidzeja un milzigs paldies vinai par to.

M Medpersonāls 21.03.2012

Vecāki!Neticami, ka spējat kaut ko tādu uzrakstīt ar "vieglu roku" un galvenais nepatiesu informāciju gan par ārstēšanu, kas tiek saskaņots ar galveno ārstu, gan atrašanās vietu..., turklāt nezinot ārstu-rezidentu personīgi, kura mazo pacientu dēļ dara visu iespējamo un ar lielu sirsnību, nemaz nerunājot par kompetenci, par kuru jums vismazāk spriest...spējat tik bezjūtīgi nomelnot, Ardievpalīgu!

A arsts 21.03.2012

NEKAD neaizmirsīšu tantes skaļos draudus, agresivitāti, ielaušanos ārsta istabā bez uzaicinājuma... kas bija tuvu rokas pacelšanai pret ārstu, kam sekoja apsardzes izsaukšana...turklāt jāpiemin, ka bērns bija pavisam cita dežūrpediatra uzraudzībā...un tas viss -.. ne jau ārstēšanas vai dežūrārsta nekompentences dēļ, bet gan Observācijas nodaļas apstākļi kādos bija atradušies gandrīz 24h un pašu negatīvā attieksme pret medpersonālu!

A arsts 23.03.2012

Visbeidzot, Ludmilas tante..Visu Augstākais..Dieviņš nav mazais bērns un šie "skaļie" un neapdomīgie vārdi dzīvē atspēlējas daudz sāpīgāk un skarbāk kā bumerangs!

P.S. Netaisnība, ka mēs-ārsti no šādiem cilvēkiem esam nepasargāti, bet citādi tā ir pamācoša dzīves skola, kas mūs psihoemocionāli tikai stiprina!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes