Bērnu Slimnīca Novietne Gaiļezerā - Mediku vienaldziba

Sveicinati!

Sobrid, 08.10.12. atrodos Rigas bernu Kliniskas Universitates slimnica "Gailezers" infekcijas-5 nodala, kopa ar savu sasirguso bernu.
Bet stasts soreiz nebus par mani.
Sodien, 08.10.12. seit itka ievest zidainitis, kurs ir palicis bez vecakiem, un neizkatas vecaks par vienu menesi. Ieveroju, ka mazais, neaizsargatais bernins palata ir pilnigi viens. Saprotams, ka medmasam nav laika pie vina pieiet, tikai tik, cik ievadit zales. Cik sapratu bernina barosana un aprupesana tika uzticeta citai personala darbiniecei.
Nu, luk, vakara mazais loti skali saka raudat, un raudas turpinajas krietnu laiku. Saja pasa laika medicinas masu posteni atradas medmasa, kas bija aiznemta ar "draugiem.lv" izpeti. Piegaju pie sis medmasas un jautaju: " vai bernins ir nopietni slims? Uz ko atbildi sanemu tikai pec atkartotas jautajuma uzdosanas: "Vinam nav vecaku", vina atbildeja. Es turpinaju: " Labi, bet es varu pie vina ieiet un paauklet, lai mazais nomierinas?" Uz ko atbildi nesanemu, vina piecelas, un aizgaja. Pec britina vina atgriezas kopa ar sievieti, kurai uzticets mazo pieskatit. Kamer sieviete mikrovilnu krasni sildija pienu, medicinas masa noteica: "Tas tacu nav musu berns!" Si, lakam bija atbilde uz manis ieprieks uzdoto jautajumu.
Nav jau brinums, ka attieksme pret daudzam Latvija stradajosajas medicinas masam ir negativa.
Cik bezsirdigam un vienaldzigam ir jabut cilvekam, lai, kad blakus Tev raud zidainitis, Tu bez liekam emocijam parbauditu, cik daudz vestulu esi samnemis "draugiem.lv"

G

Komentāri (4)

A anna135 09.10.2012

Jā tur nav ko brinities, es pat esmu redzejusi lidzigu situāciju kad biju vienibas gatves bernu slimnicā, tur bija apmeram tāda pati līdziga situācija !!!
Tādas nu ir musu slimnicu masiņas, galvenais ka dr.lv pasedēt un papļurkstet ar darba kolēģēm..

V vida breiksa 09.10.2012

Ko Jūs visi gribat šām tak visām "mazas algas" neies jau tādēl lieki savu pakaļu no krēsla atraut. Nu un, lai tas sīcis raud, jo viņam taču nav vecāku kas parūpētos.

V vvv 17.10.2012

A Jūs pašas pameģiniet pastradāt vieta, kur katru nēdeļu ir tādi bērniņi? Ne tikai slimi, bet vēl pamesti. Nav nekada sakara ar algu vai cilveciskumu. Tā tikai Jums bija pirma reize, kad pieskarāties skarbai realitātei, ka bērnus pamēt. Bet masiņām tā ir ikdiena. Nedomājiet, lūdzu, ka ir tik viegli stradāt par masiņu Latvijā. Pie tam ārstēt un auklēt bareņus un palikt normālājā emocionālajā stāvoklī nav iespejams. Man arī bija tāda pieredze, kad bērnībā ārstējos BKUS, sēdēju un raudāju palātā ar pamestiem bērniem. Tomēr tā ir slimnīca, nevis bērnu nams un tur masiņai jādara daudz ko citu.
Ta mēs nevienam no viņiem nepalidzēsim...raudājot vai apvainojot masiņu. Atliek tikai paņemt to bērniņu pie sevis:) vai ziedot bērnu namiem, iet tur ciemos ar davanām.

C Celiniece 06.03.2016

Māsām nav jāauklē sveši bērni, arī zīdaiņi. Tam ir mammas. Ja mammai nevajag- arī māsai nevajag. Pabarot,samainīt pamperi, pagrozīt, lai nav izgulējumi un l'ydzu -darbs ir paveikts. Var mutē ielikt sosi. Ja māsas sāks katru lolot, šūpot, auklēt - izdegs. Visu pasauli nepažēlosi un šādu pamestu bērnu daudz. Mums katrai sava dzīve jādzīvo.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes