www.sudzibas.lv Bellevue Park Hotel Riga Slikts personāls tieši istabenes

Bellevue Park Hotel Riga - Slikts personāls tieši istabenes

Labdien visiem kas lasa šo tekstu.Es tiko atgriezos mājās no darba intervijas Maritim hotel viesnīcas drausmīga noskaņā.Atbraucu tur jo man vajdzīgs darbs,man pateica iztīrīt divus numurus viena istabene man parādija kā.Visu uzklausīju un iztīriju.Visu ka vajag katru pa pus stundu iekļaujos laikā.Atnāca Galvēna istabene Ligita un ar viņu vēl kada cita istabene,kāmēr mes bijam ar vecāku viena numura es ieraydziju ka ta cita ieskriena otrā numurā kuru uskopju,pirmā nepatika tikai viens ka es noliku segas un spilvenus.Es uzreiz nesapratu.Mes iegājam ta otra mana numurā un tur viss bija greizi ne ra ka ss noliku visas segas aizkari un ziepes vispār uz tualetes podā bija...es biju šokā pateicu ka viss tas šeit ta nebija es noliku viss savās vietās es taču ne 10 numurus uzkopju bet 2 ar atmiņu man viss ir kartībā.Bet tā vecāka man neticēja...Es esmu sarugtināta,man ļoti vajadzeja šia darbs,bet ta meitene mani iegāza...laikam viniem vajag tas papildu maiņas lai vairāk pelnītu...Mīļas meitenet neķerieties už šo slūdinājumu par darbu tur visi ir ļauni un kolektivs ir slikts...Paldies par uzmanību...

V

Komentāri (2)

T topatu 09.02.2015

laikam tur maksa 170 e uz rokam, ja strada laucenes

A AnvoyT 28.04.2015

Kas tā par darba interviju, kurā lūdz veikt darba pienākumus? Tas rada aizdomas par to, ka konkurss ir fiktīvs un kandidāti uz izsludināto vakanci ir bezmaksas darba spēks. Par Maritim vispār šausmu lietas dzirdētas, bet ka tik neadekvāti izturas pat pret potenciālajiem darba ņēmējiem, ir absolūti nepieņemami. Pat grūti iedomāties, ka aizejot uz darba interviju, būtu jāstrādā. Protams, darba devējam ir tiesības lūgt pierādīt kandidāta zināšanas vai kompetenci nozarē, piemēram, izmantot sarunai svešvalodu, lai pārliecinātos par valodas zināšanu līmeni vai uzdot kādus specifiskus jautājumus par nozari, lai novērtētu kandidāta profesionālās zināšanas un kompetenci, bet lai kandidātam liktu reāli veikt uzkopšanas darbus...? Tad jau viņiem pat nevienu nevajag algot - cilvēki nāk no ielas tīrī. Absurdi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes